eşim eski karısının adını sayıkladı..

blacklady11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
5
2
39
arkadaşlar merhaba
benim uzun zamandır beynimi kemiren yiyen çıldırtan bir problemim var.
Öncelikle 2 yıllık evliyim ve eşimin ikinci evliliği (karısı) oluyorum.
Bu arada Türkçemi lütfen maruz görün almanya'da doğdum ve 29 yaşıma kadar orada yaşadım ve evlilik sebebiyle Türkiye'ye İstanbul'a yerleştim.
evliligimiz bir nevi görüçü usulü sayılabilir zira bir akraba dolayısıyla tanıştık ve birbirimizi telefon ve internet üzerinden tanıdık ve evlendik.
dediğim gibi eşim daha önce evliydi ve bu 1,5 yıl sürmüş. ayrıldıktan 1 yıl sonra benle görüşmeye başladı ve ondan bir yıl sonrada evlendik. evlenmemiz hızlı bir şekilde oldu çünkü birbirimizi seneler öncesinden tanıyorduk ve çok beklemek istemedik.
yalnız başlıkta da yazdığım gibi hala unutamadigim bir olay oldu..
evlenmemizin ilk haftasiydi belkide 3. günü falan.. alkol almıştı.. yatağa yatırdım kendi kendine konuşup benle sakalasiyordu bende ilk defa onu böyle gördüğüm için şaşkınlık içinde onu seyrediyordum.
bi an eski karısının adını sayikladi ama baya bildiğiniz yüksek sesle.. tabi hemen toparlamaya çalıştı özur diledi ağız alışkanlığı fln dedi..
ya sizce böyle bir ağız alışkanlığı olabilirmi? ben anlayamıyorum. bu olaya iki yıl oldu ama hala unutamıyorum içimi büyük bir öfke sarıyor şuan bunları yazarken bile kayniyorum resmen
artık tabi başka problemlerimizde var ve benim her aklıma geldiğinde diyorum olmaz ben unutamıyorum.
kendime yediremiyorum artık.. bosanicam

Eski karisinin degil de baska kadin adini da soyleyebilirdi.. Sarhos kafaya dedigi seyden bosanma mi olur yaa.

Belki o an aklına geldi olabilir yani insan bozulur haklisin da mutlaka geliyordur aklına ara sıra ama şu an seninle evli değil mi.ondan boşanmış bitmiş.bunun için canını sikma

Bu olay 2 yıl önce mi oldu ? 2 yıldır bunu mu düşünüyordunuz yani ?
Olamaz mı adını söylemesi onu düşündüğü anlamına mı geliyor ya da sevdiği ?

ayrıldıktan hemen sonra tanıssanız o sıra dese anlarımda aradan bir yıl gecmis agız alıskanlıgı falan kalmaz..sarhosken soylemesi ayrı gıcık bir durum hep o zamanlar eskiler akla gelir ama iyimi geldi kotumu bilemeyiz nefretinden de olabilir bilemeyiz bir daha yasanmadıysa 2 senede cok takılmayın tekrarı olursa vardır isin icinde birseyler

ya sanırım mune abla bir yerde yazmıştı istersen 10 yıl flört et evliliğin ilk 2 yılı birbirine alışma süresidir diye 3 günlük evliyken bide sarhoşken . bence bu normal . kafa gitmiş arkadaşım .Allah bilir kendini kaç yıl öncesinde sanıyor hayır bunu ayıkken yapsa zaten emin ol kk hatunları adama saldırmıştı . Bi de 2 yıl önceki olayın seni germesi çok ilginç bence başka bir olay yaşadınız şuan hepsi üstüne birikiyor ve iç sesin senle oynuyor daha 3 günlükken bile eski eşinin adını sayıklamadımı o adam seni ahmak gibisinden

saygılar

bence abartmayın. ben de bir keresinde yeni sevgilime 6 sene önceki sevgilimin adıyla hitap etmiştim. ne sevgim vardır eskideki kişiye, ne unutamamışlığım vardır. tamamen bilinçaltının bir oyunu olabilir. gördüğüm bir eşya, bir olaydan bahsetme filan beynimi tetiklemiş olabilir. ama buna günlerce o kişiyi ben de inandıramamıştım. inanın bazen oluyor. unutamamakla, sevgiyle ilgisi yok.

X