Eşim eril değil ne yapmalıyım ?

Ben bu adamla bişey yasamadım ama gidip yasasaydımda eşim malesef bunu hakediyordu ya dikren aldatmaysa adı oyle olsun o sürükledi beni buraya bende böyle olsun istemezdm mutsuz bi evliliğim olsun istemezdm ama oldu ve bosanıcam sanırım evet o adamla da olmıcam zaten boşanırsam o ayrı konu . Kişiliğine güvenmediğim için.

O kadar sayıp sövdüğün adamdan niye çocuk yapıyorsun? Bir de çocuğu boşanmamaya bahane olarak kullanıyorsun. Çok gözün dışarıdaysa git Bosan

İste aldatan herkes bu cümleleri kurar. Genelde erkekler yapar mesela bunu. Karım ilgisizdi, evde mutsuzdum, ben istemedim aklım celindi vs vs. Evet kocanız tam da dediğiniz gibi koca olamayan bir adamdir belki. Onu sevmemekte,sogumakta cok haklısınızdir. Ama o zaman aldatilmayi hak ettiğini düşündüğünüz kocanizla sevişip cocuk yapmak yerine bosanacaktiniz. Sizin aklınız çocuktan önce kaymaya başlamış çünkü.
Neyse aldatanin bahanesi hep çok. Hem ayranım dökülmesin, hem yoğurdum ekşimesin misali.

eril filan değil mevzu eski konularından da görüleceği üzere konu sahibinin gözü dışarda kendine yer yapıyor yarın gidip elin adamıyla aşna fişne yaparsa ve eşini suçluyor kendi hali için yani ben sağa sola bakıyorsam kocam yüzünden diyor.. aldatan adamların karım şöyle yapmıyordu böyle değildi gibi saçma bahaneleri gibi bahaneler sunmuş kendine.

kocası kendi halinde düzgün biridir eminim ama işte böyle kaliteli düzgün adamları beğenmiyor kadınlarımız.
yarın boşansa 2 el işi yapıyor diye hödüğün birine denk gelecek eminim. artık şiddet baskı küfür hakaret gırla gider.
hiç uğruna yuvasını yıkan huzur refah bulur mu?

Esin iyi kazaniyorsa eve sürekli yardımcı al.Cunku kolay kolay yapmaz ,öğrenmez.Cinsellik konusunda doktora gitmesi gerektiğini söyleyeceksiniz.Biraz çaba sarfetsin yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…