Eşim Eltime mi Aşık?

Senin terapist bence okul falan bitirmemiş..

Size komik gelebilir tabii ki bu işin eğitimini almadığınız için... Bence bu yüzden de terapistimin yöntemi konusunda yorum yapmamalısınız...

Buna da peki.

Benim eşimde öyleydi canım ama ben söyleye söyleye düzelttim sende kaynını örnek göster o beni böyle düşünmüyo falan de bu yaptığından rahatsız oluyorum bazen aşırıya kaçabiliyosun de mesela

Sosyal medya kullanmadığım için bilmiyorum canım :)

Size komik gelebilir tabii ki bu işin eğitimini almadığınız için... Bence bu yüzden de terapistimin yöntemi konusunda yorum yapmamalısınız...

Çok pardon; küçük bir merak,siz benim alıp almadığım eğitimleri nereden biliyorsunuz? Tanıyor musunuz yoksa beni?
Sizde bence benim eğitim durumumu bilmediğiniz için buna yorum yapmayın.

Deseydiniz gelirdim bende...
Görürdüm anlardım hiç değilse..
Neyse...

Çok pardon; küçük bir merak,siz benim alıp almadığım eğitimleri nereden biliyorsunuz? Tanıyor musunuz yoksa beni?
Sizde bence benim eğitim durumumu bilmediğiniz için buna yorum yapmayın.
Profilinizde psikolog vs yazmıyor da... Profilinize bakıp yazdım o yorumu... Ayrıca her terapistin yöntemi de farklıdır :)

Arkadaşlar saçma sapan yorum yapacaksanız hiç yapmayın lütfen... Siz bu konuyla ilgili eğitim aldınız mı ki yok terapistin hiç profosyonel değil, yok çok saçma, yok şöyle, yok böyle... Hayır psikolog olabilirsiniz. Ama her psikoloğunda ayrı bir uzmanlık alanı vardır. Her psikolog çift terapisi de yapamaz... Lütfen terapistime olan güvenimi sarsacak bir şeyler yazmayın... Çünkü bu terapinin sağlıklı ilerleyebilmesi için benim ona olan güvenim çok önemli...

Ohooo onları söyleye söyleye dilimde tüy bitti zaten :) Beraber aşamayacağımız kanaatine varınca terapiste gitmeye karar verdik...

Annenize(ihtiyar)göre normal olan şeyler gençler için normal değil.Damadını doldurup gitsin diğer gelin temizliğinizi yapsın demesi çok saçma.Sizle ilgili özel birgün de neden kendini yorsun ki böyle fesat bir kadınsınız.En başta annenizin sizi doldurduğunu düşünüyorum.

Benim eltimin annesi benim hakkımda böyle konuşacak vay efendim dünyayı başına yıkarım (eltimi çok seviyorum)

Lütfen haddinizi aşmayın!!! Fesat kelimesi falan!!! Siz ne kadar tanıyorsunuz ki beni hakaret ediyorsunuz!!!

Profilinizde psikolog vs yazmıyor da... Profilinize bakıp yazdım o yorumu... Ayrıca her terapistin yöntemi de farklıdır :)
Terapistin yöntemi doğru olabilir.

Şimdi bazı arkadaşlar pek anlamlandıramamış fakat bizim bir rehberlik hocamız vardı. Sınav haftasindaydık stresimızı atmamız için Sınıf tahtasına, bize içinizden ne gećiyorsa resmini yapın demişti.Hepimiz kalktıkadar tek tek bir sürü şey çizdik daha sonra yan tarafada imzalarimizi atmamizı istemişti.

Sonrasında tek tek karakterlerimiz, hissetiklerimiz, gelecege dair isteklerimizle ilgili yorumlar yapmıştı. Tabi bize o zaman olağan üstü gelmişti.
Sorduğumuzda da bu tarz eğitimler aldıklarından bahsetmişti.

Yakın alanlar oldukları için.
Terapistte fotoğraflara göre yorum yapmış olabilir.Bana pek ütopik gelmedi yani:)

Size tavsiyem konuyu kapattırmanız,terapistinize güveniyorsanız sorun yok ama Şu da bir gerçek ki pek makul bir yöntemi yok....Öz güveniniz eltinizi karalayınca mı yerine gelecekmiş,farzedin bu gün öldü,evliliğiniz muhteşem mi olacak narsistlik aşılamanın tedavi yöntemi olduğunu görenler benim gibi garipseyecek elbette....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…