Eşim Eltime mi Aşık?

Kaynım tam tersi. Beni ablası gibi sever ama hiç düşünceli değildir. Herşeyi eşi düşünüp yapar ya da yapmaz. İşte ailesinde de yok böyle bir şey...

Bence sen hamilelik hormonlarinin etkisiyle kiskanclik sendromu yasiyorsun. Yada eltin esinin hayalindeki gibi bir bayan icten ice o bile farkinda olmadan hayranlik duyuyor olabilir. Bu arada esine boyle birseyi acipda essegin aklina karpuz kabugu sokmaninda alemi yok.

Eşiniz biraz 'el iyisi' sanırım. Size karşı düşüncesiz olması canınızı sıkmış olabilir ama aşıklık bir durum yok bence. Olsa olsa altta kalmamak istiyordur. Böyle durumlarda ilk davranan, plan yapan siz olun ona sıra gelmesin madem. Bir erkeğin bu İşlere karışması itici sonuç olarak.

Kendine boş yere doldurup strese girme canım. Her konuya onu katmasi saçma olmuş ama esini bu konuda suçlayip sakin ilişkinizi zedeleme derim.

Aynı ince fikirliliği eşine yapmazsa düşünmesi çok doğal değil mi?

Verdiğiniz örneklerden aşk çıkarmak için epey
zorlamak gerekir ama bence yine de çıkmaz.
Ki son olayda eşiniz tamamen haklı.
Yakın bile olsalar sizin annenizin
eltin gitsin yardım etsin
demesi doğru değil.
Sizin bebeginizin mevlüdü için elti niye gidip hazırlık yapıyor ki?
Eşiniz sadece bu noktaya değinmek istemiş.

Kusura bakmayın amaaa düşünceniz çok saçmaaa.
Belki eşinize karşı agresif bir tavrınız var eltiniz daha iyimser biridir.bu yüzden kşm neyi ne kadar hakediyırsa öyle davranıyordur .
Ayrıca bu yaptıkları yanlış anlaşılcak şeyler değil.bence eşinize ve ailesine nasıl davrandığınız önemli.bence biraz özeleştiriyapın.tam tersi iseniz de eşinizle bu konuyukonuşabilirsiniz usturuplu bir şekilde

İşte bana fırsat vermiyor ki. Mesela çiçek olayında ben diyecektim zaten Sevda ya da çiçek yaptıralım diye. Ya da doğum gününde hediye alacaktım. Ama sadece hediye alacaktım. Öyle eşimin yaptığı gibi sürpriz doğum günü vs yapmayacaktım. Ama bana fırsat vermiyor ki... Annesine gittiğimizde de kapıdan girer girmez yaptı bu konuşmayı çok acelesi varmış gibi....

bence, eşinin bu iyilik-perver tavrı sadece savda'ya yonelik degil.
kimi erkek dışarı cok iyidir içeri cok tepkisiz ve umursamaz olabilir.
bu dışarıda iyi davrandıgı her insanı seviyor aşık anlamına gelmez.
ayrıca eşiniz ile iletişiminiz yok mu? kavga mı ediyorsunuz ? sen surat asan bir kadın mısın ? vs.sv.vs.s de önemli.

ve işin ilginç yanı bu konuşmaların hiç birinde (ortamda yani) SEVDA yok. hep sen kocan ve kv var.
sevda yı da dinlemek veya onunla ilgilide örnek vermelisin... işte sevdada güldü, kocamın yanına gitti veya sevda hiç bizim suratımıza bile bakmadı, gibi gibi gibi...
bu itham cok agır oldugu için iyi tahlil et degerlendir.
cok hassas bir konuı. inanılmaz bir şekilde adalaetli ve olaylara geniş acı ile bakabilmen şart.
duyguların ile hareket edip yanılırsan geri dönüşsüz bir duruma girersin.
kolay gelsin.

Hadi diyelim ki haklısın, eşin sevdaya aşık. Biz de sana hak verdik, hepimiz aşık olduğunu düşündük. Ne yapacaksın? Planın nedir yani?

Aşk ne alaka anlayamadım? Kafa dengi buluyordur, size olan yardımlarından dolayı jest yapmak istiyordur ya da kızkardeşi yerine koyuyordur... Bu anlattıklarınızın dışında birşey yoksa, abartıyorsunuz bence...

kv nin bir etkisi vardır bütün bunlarda bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…