Beni gerçekten anlayabilen nadir insanlardan birisiniz. Rabbim sizin gibi insanların sayısını arttırsın inşallah... Biz kadınlar olarak resmen birbirimizin düşmanı olmuşuz. Diğer konu sahiplerine yapılanlar bana da yapıldı maalesef... Hemen bir inek altında buzağı aramalar, hemen bir aşağılamalar... Biz ne zaman bu kadar anlayışsız olduk birbirimize karşı anlayamıyorum...
Ben bütün yüreklilik ve içtenliğim ile burada başımdan geçen olayları anlatıp, sizden fikir almaya çalışıyorum... Farklı bakış açıları ile bakmaya çalışıyorum olaylara... Ve sizlerin yorumlarınızı gerçekten önemsiyorum...
Benim konum ciddi anlamda bir yardım yakarışıydı ama maalesef sadece 3-5 sağduyulu insan tarafından anlaşılabildim ve bu sağduyulu insanlar tarafından aldığım mantıklı öneriler sayesinde farklı açılardan bakabildim eşimle olan ilişkimize...
Rabbim bana yardımcı olmaya çalışan herkesin gönlündeki isteğini hayırlı kılıp, nasip etsin inşallah...
Aslına bakarsanız ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum... Bence de eşim eltimi annesinin etkisi altında kalarak kafasında fazla büyüttü... Ve yaşadığımız sorunların büyük çoğunluğunu ailesine olan düşkünlüğü oluşturuyor... Terapi ile düzelebilceğini düşünüyorum çünkü çevremde bu şekilde olup da terapi ile düzelebilen insanlar var... İnşallah benim eşim de düzelir...