Eşim, eltim,kv :(

Off off . Yani hayır, öyle düşünmek istemiyorum ama bunları okuyunca keşke hamile olmasaydın, ayrılmak daha kolay olurdu diye geçiyor aklımdan. Allah yardımcın olsun. Çekeceksin artık yapacak birşey yok.

Böyle konuları okuyunca o kadar üzülüyorum ki. Ne desek boş. İki yol var ya bosanacaksiniz ya da eşinizi ayrı eve ikna edeceksiniz. Kayinvalideyle yaşamaya ikna olan müstakbel gelinlere ders olsun böyle konular. Hiç mutlu olan olmadı.

Bi de bunlar kendilerini insan, yaptıklarını da doğru sanıyorlar dimi?

Gerçek olmamasını diliyorum... Neden insanlar haketmeyene fazla değer verir.
Eltilerden nefret ediyorum evet
Dünyanın kendi etrafında döndüklerini zannediyorlar büyük eltiler.
Bir insanda bu kadar göz göre göre size kötü daavranamaz ama ya gerçek olmamasını diliyorum.

Bence hamileyim hastayım tansiyonum düştü deyip yatın kenara burunlarından getirin..

Lütfen kendini ezdirme. Tavrını koy ve haklarını kendin koru.Baskasının korumasını bekleme. Bu ne saygısızlik burda iş yaptigin yok bir de oraya mi gidiyorsun deme cürretini kendinde nasil bulur? Altta kalmayın kafanızı daha cok ezerler ilerde de sinir hastasi olup çikarsınız.

Okurken sinirim bozuldu yeminle ... hele eşinin eltinin yanında sana laf demesi çok kotu

O kırılacak, bu yanlış anlayacak, aman eşimin huzuru kaçmasın diye düşünmeye devam ederseniz ezilirsiniz. Bende sizin gibiydim. Kv ayrı yaşıyorum ama her gün bendeydi nerdeyse. Sonra fabrika ayarlarıma geri döndüm baştan başladım. Bu hayat benim, ben neyim? Ezik büzük bir hizmetçi. Anam beni el kapısında hizmetçilik edeyim onun bunun lafını duyayım diye mi doğurmuş. El bebek gül bebekten ne eksiğin var? Sende bunu yap otur bir akşam kendine şöyle bir bak. Yapı meselesi olabilir, herkes bir an da kendini değiştiremez. Ama ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Ki herkes beni sessiz sakin naif bir kız olarak bilir. Biri bişey dese susan pasif.. Öyle bilirdi. Sen kendi değerinin farkına varmalısın

Hamile kalmış olabilirsin. Kocanı seviyosun kaldın hiçbir şeyden pişman olma. Yapmak istedin yaptın o senin kararındı. Olmuş bitmiş şeyler için pişmanlığa kapılman ancak seni üzer yıpratır ve hiç gerek yok.

Ağzın laf yapıcak. İş mi beklediler, iş bölümü yapmak istiyorum ben de. Kimin ne iş gördüğü belli olsun. Yaptığın işin üstüne çocuklar dağıttı, eşinden laf mı geldi. Konuş pat pat lafını. Ben topladım, temizledim çocuklar dağıttı. Eltimde biliyor sağolsun çıt çıkarmıyor. Kaldı ki bu yüzden sana hesap vermemi beklemiyorsun herhalde?

Eşinle yalnız kalınca, annenin ve yengenin yanında beni bir daha rencide etme. Yok kadın yapıyor sen oturuyosun falan bilip bilmeden hemde kadının yanında sakın beni azarlama. Ve sen erkek adamsın ev işi seni ilgilendirmez sen buna karışma. Ben evde ne iş yaptığımı sana izaat vermek zorunda değilim. Oldu olacak kurana el bastır mutfağı temizlediğime inanmak için.

Daha sonra baktın yengenin annesinin yanında aynı hareketi yapıyo eşin, aynı şekilde onların yanında kendini savun. Susma. İşleri sana yığmaya kalktıklarnda, ben yaptım şunu sen yap diyebil. Halim kalmadı de. Bırak arkandan dedikodu yapsınlar hiç sorun etme

Anlattıklarınız doğruysa offf okurken sıkıntı bastı. Nasıl bi hayattır. Hayat mıdır. Bilemedim.

niye ezmeye çalşırlar böyle yeni gelen el kızlarını hiç anlamıyorum ya... eşinizin tutumu da çok hatalı bence ne yapın edin o evden çıkmaya çalışın eşinizi bi şekilde ikna edin.. boşuna dememişler ev üstüne ev olmaz diye

Bence bir gerginlik anında sinir krizi geçir tabak çanak ne varsa kïr bagır ben sizin köleniz degilim içindekileri kus sonra bayıl bir müddet baygın kal sonra sancım var deyip doktora gitmek istedigini söyle olaylarï abart hatta doktorla gizlice konuş eşine senin hiç agır iş yapmaman gerektigini söylesin . Sesiz atın tekmesi sert olur derler yaaa o misal sinir krizi geçir herkes bi silkelensin bak bakalım bundan sonra nasıl oluyor . Sesiz kalma bunlara ses ver kardeşim

Sessiz kalmaya devam ederseniz bunlar başlangıç ...

Böyle evlilik mi olur yaa bu zamanda ne bu sülalecek aynı evde! Evlenmeyin şöyle bir ev bile tutamayacak erkeklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…