Esim durmadan küsüyor tavir yapiyor

Yani arrik yapacak bişey yok bebeği aldırma durumu zaten olamaz geriye kalan tek şey dua etmek ve iletişim kurmaya çalışmak

Aynı fikirdeyim. Ama kararlı olduğunuzda dahi degisen birşey olmuyorsa boşanın. Sürekli boşanma tehditi ile evlilik yürümez

Ailenize bu konuyu acin bence. Onlardan dolayi bosanma korkunuzun oldugunu ve bunu esiniz bildigi ve hissettigi icin size kotu davrandigini, istedigini yaptirmak icin her firsatta bosanmakla tehdit ettigi soyleyin. Bu yonteminin de ise yaradigini, onun her kotu davranisina sirf aileniz uzulmesin diye nasil boyun egdiginizi anlatin. Sizin icin bu evlilige bu sekilde devam edecegim siz merak etmeyin ve uzulmeyin deyin. Bakalim tepkileri ne olacak? Belki de sandiginiz gibi degildir her sey. Bence beraber terapiye gitmeniz gereken kisi esiniz degil aileniz. Esinizle bosandaniz sonraki evlendiginiz kisi de ayni seyi yapar size ve sorun yine cozulmez.

Yani arrik yapacak bişey yok bebeği aldırma durumu zaten olamaz geriye kalan tek şey dua etmek ve iletişim kurmaya çalışmak
Ona birşey diyemem ama ben olsam aldırırdım. Böyle bir adamı baba yapmak daha büyük bir günah çünkü ve hayatım boyunca onunla bir bağım olsun istemezdim.

muhtemelen eşinize daha önce bunları yaşadım kaldıramadım bidaha böyle bişeyi ne ben ne ailem kaldırabilir gibi bir imaj verdiniz .. çünkü eşiniz gidemeyeceğinizi anlıyor ve üstünüze geliyor bence hiçbir erkek kaybetme korkusu yaşamadığı kadını önemsemiyor,

size tavsiyem ayna taktiğini uygulayın.. yapmasanız bile ayrılmayı düşünüyorum diyerek blöf yapın uzak durun soğuk davranın .. kesinlikle geri adım atmayın kolay kolay. ilk başta sizi ciddiye almayacak belki ama sonunda anlayacaktır size ne yaşatttığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…