- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Acaip_haller
-
Siz zaten öğretmenmişsiniz yalnız. Öyle yazmışsınız. Neyse.Değil mi.. bugün ben de buna üzüldüm
.ben temel haklarımızi.cocuklara öğreteceğim eğer seneye.mezun.olursam
Esin ne iş yapiyorYa öğretmen değilim. Öğretmenlik okuyorum. 26 yaşındayım. Bebeğim var ve okuyorum
Duyulursa duyulsun siz neden korkuyorsunuz darp raporu alıp sığınma evine gitmek isteyeceksiniz polisi arayipOrda doktor olduğu için çabuk duyulur. Küçük.sehir
DoktorEsin ne iş yapiyor
Öyleyse sıkıntı olmaz,maddi anlamda ayakta kalırsın. Hemen rapor al. Hem tazminat ,hem bebeğe nafaka verecek.Doktor
Yok artıkDur şimdi işler karıştı.
Sen öğretmen,
Eşin de doktor mu
Ya darp raporu almaya gideyim de hastanede doktor. Korkuyorum
Hipokrat yemini etmiş,ömrünü insanları iyileştirmeye adamış bir insan nasıl böyle birşey yapabilir?Hayvan demeyiniz lütfen,hayvanlar eşlerine bu şekilde davranmıyor.Bu başka birşey,susup oturmayı düşünmüyorsunuz herhalde?Doktor
Çaresizim demiş ama degil ki.Polisi arayın onlar sizi hastaneye götürür korkacak bir şey yok
Sonra da başhekim ve sağlık bakanlığına şikayet edin kadın döven bir ayıya hekim olarak canımızı emanet etmek istemiyoruz
Allah göstermesin canına kast ederse tüm Türkiye duyar, bırakın artık şu "el ne der" diye yaşamayı!Orda doktor olduğu için çabuk duyulur. Küçük.sehir
Hipokrat yemini etmiş,ömrünü insanları iyileştirmeye adamış bir insan nasıl böyle birşey yapabilir?Hayvan demeyiniz lütfen,hayvanlar eşlerine bu şekilde davranmıyor.Bu başka birşey,susup oturmayı düşünmüyorsunuz herhalde?
Bu caniyi biz şikayet edemiyor muyuz ?++++
Bu kadar cehalet akan bir konu daha görmedim.
Konu sahibesi öğretmenim diyor, ağzı yüzü patlıyor ama babama söylemem dayak yiyip oturcam yazıyor
Adam doktor, PhD eğitimli ama kadın dövüyor
Konu sahibesi okuyorum demiş, üzülmesini istemem ama kendin hakkını savunmaktan aciz biri çocukları eğitmemeli
Adam zaten hayvanın teki toplum sağlığı kendisine emanet edilmemeli.
Nerden baksam elimde kalıyorBen olsam o adamın 2 elini birden kırarım bir daha kimseye el kaldıramaz
Ya anneaneye ne demeli?Resmen cehalet kokuyor herşey,Kocan o senin tekme tokat döver de sever de yani.Sadece pes diyebiliyorum.++++
Bu kadar cehalet akan bir konu daha görmedim.
Konu sahibesi öğretmenim diyor, ağzı yüzü patlıyor ama babama söylemem dayak yiyip oturcam yazıyor
Adam doktor, PhD eğitimli ama kadın dövüyor
Konu sahibesi okuyorum demiş, üzülmesini istemem ama kendin hakkını savunmaktan aciz biri çocukları eğitmemeli
Adam zaten hayvanın teki toplum sağlığı kendisine emanet edilmemeli.
Nerden baksam elimde kalıyorBen olsam o adamın 2 elini birden kırarım bir daha kimseye el kaldıramaz
Bu caniyi biz şikayet edemiyor muyuz ?
Allah'ım çok sinirlendim.
Elleri kırılsın şerefsizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?