• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim dövdü çaresizlik hissi

Acaip_haller

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
460
207
103
29
Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim

Dün tartisma oldu ve eşim beni dövdü. Annem şehir dışında. Teyzelerim de. En yakın arkadaşım şehir dışında. Babam burada onu arayamadim. Yüzümü bu halde gormesini istemiyorum. Kadın sığınmayı arasam olmaz polisi arasam olmaz. Gece uyudum ağrı.kesici içip. Bugün o ise gitti ben çok kötü.hissediyorum kendimi. Buraya yazmak.istedim
Evde oturup onun yarım bıraktığı işi tamamlamasını mı bekleteceksiniz. Polisi arasanız niye olmuyor? Önce hastaneye gidip darp raporu alın sonda da polise gidip şikayetçi olun

Elleri kırılsın hayvan herif.Fakat bu durumu kabul eder susarsaniz bunun sonu iyi değil.

Neden şikayet etsen olmaz.
Neden sığınma evine gidemezsin.
Neden ailen senin yüzünün bu halini görmesin.
Neden sessiz kaliyosun sen sustukça daha da artar bu şiddet.
Yaptığı yanına kâr mi kalsın neden şiddete maruz kalıyorsunuz.

Neden hiç kimseyi arayamiyorsunuz arayın babanizi polisi darp raporu alıp şikayetçi olup bosananin tabi sizde istiyor musunuz bosanmayi en kilit soru bu bence 🤔

Yine her şeye hayır ve nolamaz diyen bir üye…
Neden diye sormayacağım ama tek diyeceğim çocuk yapma.
Çaresiz değilsiniz , sadece boşanmak ve ayakları üzerinde durmak dayak yemekten zor geliyor.
çocuğu var eski mesajlarında yazıyor
muhtemelen onsan boşanmak istemeyecektir

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.

Bir bebeğimiz var bir buçuk yaşında. Bugün annenannemi aradım bana şunları dedi kızım yapma.ailene deme baba evinde mutlu olamazsın. Daha çok üzülürsün dedi. Deden rahmetli beni tekmeyle bile dövüyordu dedi . Kapandı gitti dedi. Sakın arama anneni üzme dedi. Böyle şeyler dedi ısrarla.
Peki neden hamile kalmaya ugrasıyorsunuz ?
Daha dogrusu neden önlemsiz ilişki yaşıyorsunuz

Yuzumu boyle gormesini istemiyorum dediginize gore yuzunuzde darp izleri var,anladigim kadariyla baya siddetli dayak yemissiniz.esinizin ofke kontrolu yok demektir ki bu size daha buyuk zararlar verebilir...
Cocuk var mi? Varsa da yoksa da esyalarini toplayip once hastaneye gidip darp raporu alin sonra da annenizin yanina gidin.umarim cocuk yoktur.lutfen bosanin.sebep ne olursa olsun sizi dovmemeli..biliyorum buraya sizi rahatlatacak bir seyler soyleyelim diye konu actiniz ama rahatlama vakti degil malesef.su an bu sorunu cozup bu adamdan kurtulma vakti.

Back
X