Eşim deli edecek beni

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor sanki öylesine alacağım makineyi. Servisçi telefonda 9 yıllık makineyi değiştirin siz onu dedi

Not konumu guncelledım 2 aydır ek gelırım var evde bırseyler yapıyorum şükür eşime yuklendıgım yok o gereksız görüyor herseyı herkes benı yanlıs anlamış makıne deterjanlı bırakıyor birşey olmaz deyip gereksızmıs gıbı düşünüyor esım. Tabıkıde calısacagım 10 yıllık SSK calısmıslıgım var neredeyse mıllet lınc edecek beni.

Son düzenleme:
9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor
Haklısınız çocuklar kaç yaşında bakacak kimse yok mu

Off cimri adam hiç çekilmez yaaa. Elinde yikasan mutlu olacak neredeyse. Cinsel problemi yoktur umarım. Bakabilecek biri varsa çalışmalısın hiç değilse kendi ihtiyacını karşılasın. Bu adamdan para da istenmez
Bu tip adamlar da neden evlenip çocuk yapar bilmem.hiç mi kendinizi bilmiyorsunuz.bir de nasıl düğün dernek yaptılar bilmem.

Bi arkadaşım var çocukları seninkilerle yaşında birini okula birini yanında işe götürüyor kuaförde çalışıyor maaşı az ama en azından kendi ihtiyacını görüyor etrafınıza bakın sizde çalışabileceginiz yer vardır belki

Bi arkadaşım var çocukları seninkilerle yaşında birini okula birini yanında işe götürüyor kuaförde çalışıyor maaşı az ama en azından kendi ihtiyacını görüyor etrafınıza bakın sizde çalışabileceginiz yer vardır belki
Evde iş buldum şimdilik yapmaya başladım inş devamlı verirlerse

9 yıllık çamaşır makinem. Durulama yapıyor ama köpüklü oluyor son durulamada içi. Bende program bitince tekrar calıştırıyorum içi köpük dolu yani makinem de durulama da sorun var bu aylardır böyle. Bazen uzerınr 3 kere daha kısa program alıp calısıtırıyorum yıne köpüklü ıcı sadece çok az azalmıs oluyor. Esıme taksitle alalım dedım alamam ben kullan birşey yok onda dıyor. Ev kira ama taksıtle ufak ufak ödeyelim buda ıhtıyac dıyorum yada servıs çağıralım dedım onuda kabul etmedı. Kendısı zaten aşırı cimri. Sürekli para hesabı yapıyor bulaşık makinem şu akıtıyordu sırf servise para verecegım dıye 2 sene servis çağırmadı. Artık bunalıma girdim. Bende çalışacağım ama ıkı küçük çocuk var. Zamanında doğumdan sonra pantolon istedim genısledı kıyafetlerım dedım daralt gıy dedı mesela. Hıc bırsey almak ıstemıyor. Sadece eve ekmek getirecek dışarı çocuklarla gezmeye gitmek istemiyor masraf diyor evde oturacakmısız ki sürekli gitmoyoruz bende bunalıyorum evde . Götürse bıle hep tavırlı gidiyor. 10 yıllık evliyim sadece konu para degıl de neyse. Makine konusunda haksızmıyım bu da ihtiyaç diyorum önemsemiyor sanki öylesine alacağım makineyi. Servisçi telefonda 9 yıllık makineyi değiştirin siz onu dedi
Böyle adamları nereden bulup evlenip üstüne iki çocuk yapıp bir de 10 yıl evli kalıyorsunuz valla helal olsun Peygamber sabri

Yani adam cimri. Ailesini de pek önemsemiyor. Baba olmak demek sadece ekmek getirmek demek değildir. Peki siz neden ikinci çocuğu yaptınız bu adama ? O 7 yaşındaki çocuğun eğitimi, aktivitesi, sineması, tiyatrosu var mı ?
Pantolonu daralt giy diyecek kadar sığ bir adamın bu gibi şeyleri de fuzuli göreceğini düşünüyorum.
Bari iyice korunun da 3. Çocuk olmasın.

Cimri kısmı bi kenara , eşiniz garantici biri sanırım. Bu ekonomide evi yalnız geçindiren erkekler bana birşey olursa kenarda param olsun diye hiç para harcamak istemiyorlar. Doğrusu yanlışına birşey diyemeyeceğim . Bu tutum eşinizin kazancı ve gider durumunuza göre değişir. 1 kişinin çalışmasıyla 4 kişi geçinmeye çalışıyorsunuz sonuçta. Aslinda çocuklarinizin yaşı çok kücük değilmiş . Ya siz de çalışmaya başlayacaksınız ya da yapacak birşey yok.

Cimri kısmı bi kenara , eşiniz garantici biri sanırım. Bu ekonomide evi yalnız geçindiren erkekler bana birşey olursa kenarda param olsun diye hiç para harcamak istemiyorlar. Doğrusu yanlışına birşey diyemeyeceğim . Bu tutum eşinizin kazancı ve gider durumunuza göre değişir. 1 kişinin çalışmasıyla 4 kişi geçinmeye çalışıyorsunuz sonuçta. Aslinda çocuklarinizin yaşı çok kücük değilmiş . Ya siz de çalışmaya başlayacaksınız ya da yapacak birşey yok.
Canım yorumunu bekliyorum ev 7000 kıra.. Karta da 11 bın borcu var azar azar ödüyor maaş 20 bıne yakın alıyor. İstese taksitle alamaz mı ben mı kötü düşünüyorum

Ciddi bir rest çeksen, 20 bin maaşı olan biri kolaylıkla alır makineyi. Senin bırakıp gitmeyeceğinin rahatlığı var adamda biraz korkut

Canım yorumunu bekliyorum ev 7000 kıra.. Karta da 11 bın borcu var azar azar ödüyor maaş 20 bıne yakın alıyor. İstese taksitle alamaz mı ben mı kötü düşünüyorum
Yanı 4 kişilik aile için az değil mi? Kirayı düşseniz elinize 13 bin falan kalıyor. İçinden borç taksidi azalacak ,daha çocukların masrafı var özel olarak. Kışın yakıt ayrı masraf. Bence eşiniz temkinli olmaya çalışıyor. Daha fazla kazanıp almasaydı o zaman benim için cimriydi. Kazancına göre gelecek korkusu, geçim korkusu var bence. O yüzden harcama yapmak istemiyor.

Ciddi bir rest çeksen, 20 bin maaşı olan biri kolaylıkla alır makineyi. Senin bırakıp gitmey

Yanı 4 kişilik aile için az değil mi? Kirayı düşseniz elinize 13 bin falan kalıyor. İçinden borç taksidi azalacak ,daha çocukların masrafı var özel olarak. Kışın yakıt ayrı masraf. Bence eşiniz temkinli olmaya çalışıyor. Daha fazla kazanıp almasaydı o zaman benim için cimriydi. Kazancına göre gelecek korkusu, geçim korkusu var bence. O yüzden harcama yapmak istemiyor.
Ozaman köpüklü kullanmaya devam mı etmem gerek.. Aylık 800 taksıtle almaya caşısalım zaten Ocak'ta yenı zam alacak eşim ben böyle düşündüm serviste cagırmıyot

Ozaman köpüklü kullanmaya devam mı etmem gerek.. Aylık 800 taksıtle almaya caşısalım zaten Ocak'ta yenı zam alacak eşim ben böyle düşündüm serviste cagırmıyot
Köpüklü kullanmayın tabii ki sağlığınız için çok zararlı. Şu an tl ile borçlanmak en iyi seçenek açıkçası elden taksitle uyguna bir yerden alabilirsiniz ya da beyaz eşyalar için faizsiz kredi veren yerlerle konuşabilirsiniz. Ocak ayında eşinizin maaşına zam gelecek ama makineye ve diğer her şeye de gelecek.
Onun dışında 20 bine yakın gelir 4 kişilik bir aile için hiç de fazla değil, belki cimridir ama belki de gerçekten önünü görmek istiyordur.
Size tavsiyem; çocuklar artık büyümüş küçük çocuk kreş yaşına gelmiş diğeri zaten okul çağında, onları okula verip işe başlayın. Çok uzak olmasına gerek yok mahallenize bile baksanız sorsanız bulabilirsiniz. Kendi paranız olduktan sonra inanın sadece maddi olarak değil kafa olarak da rahatlayacaksınız.

X