Günaydın KK
Yine yeni bir dertle karşınızdayım
eşim dağınık düzensiz olduğumu söylüyor
dağınığım kabul. oldum olası düzenli biri olamadım. annem hep arkamı toplardı
şimdi 9 aydır evliyim, çalışıyorum. akşama kadar masa başı olmama rağmen eve gidince canım çıkmış oluyor. Sabah 6.30 da uyanıp akşam eve 6.30 da geliyorum. gecede 23:00 gibi uyumuş oluyorum.
çalışma bahanesinin arkasına mı saklanıyorum bilmiyorum. ne yemek yapasım geliyor ne temizlik.
haftada 1 cumartesi günleri genel temizlik yapıyorum.
çamaşırları da genel de haftada 1 makinaya atarım
atıyorum bi ceketi koltuğa bırakırım günlerce orda kalır, beni rahatsız etmiyor ama eşimle sırf bu yüzden sabah kavga ettik
düzenden ölüyosan git bi yardımcı tut o zaman dedim bende.
çamaşırları sermiştim 2 gün önce, 2 gündür toplamadım duruyo öyle. bu beni niye rahatsız etsin ki ? duruyo işte yani
eşim buna deli olmuş. ben de dedim kendin topla madem.
bu arada eşim hiç bi desteği esirgemez. çoğu zaman yemeği kendi yapar, ütüsünü kendi yapar
ben süpürrüm o siler. ama ben erkek olarak bu kadar sorumluluk alıyoken sen kadın düzeni kuramıyorsun evde diyor.
ama gelin görün ki ben haftasonu harici kılımı bile kıpırdatmak istemiyorum, bu arada bel fıtığı var sürekli bel ağrısından şikayetçiyim o yüzden de gidip hemen yatmak istiyorum.
genel olarak böyle.
sizin rutininiz nasıl ? hem iş hem ev nasıl yürütüyorsunuz ? hatta çocuklu olanlar bile var gıpta edilesi..
önerileriniz var mı ?