- Konu Sahibi kirmizimikirmizi
-
Yok kız bir arkadaşım var, hasan. Aşırı yavaş yer ve o kadar zor tahammül ederiz kiKız hasan da ne adımızı da mı unuttunEki Görüntüle 3445621
Benim de ünide böyle bir arkadaşım vardı. Mola yarım saat zaten sırada 10 dk bekliyoruz mola bitiyor kız yemeği bitiremiyor. Birkaç kez nezaketen bekledik sonra beklemeyi bıraktık.Yok kız bir arkadaşım var, hasan. Aşırı yavaş yer ve o kadar zor tahammül ederiz kihazir anonimken bahsetmek istedim
Ha öldürmezse tamam yani
Herkes istediği alıştığı şekilde yesin yani. Bunun kimseye bi zararı yok ki. Yiyen kalksın napalım yani.Sizin fikriniz bu ama aç kalksın az yesin falan katılmıyorum.
benimde sevgilim o kadar hızlı yiyor ki rahatsız oluyorum defalarca kez uyardım yavaş ye diye ama nafile yine aynıevet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
ne yapacağımı şaşırdım siz ne düşünürsünüz bu konuda
benim bir arkadaşımın flörtü böyleydiYavaş yiyen insana bu kadar tahammül eden olduğunu sanmıyorum ya. Ya da normal hızda bir yavaş sanıyorlar sanırım. Var çünkü böyle insanlar ve tahammül etmek çok zor. 2 kere yemeğe çıkan 3.ye asla çağırmaz. O tabaka oynar da oynar çocuk gibi
Evlenmiş olmanız tüm hayat koşullarına karışmak anlamına bence gelmemeli.evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
ne yapacağımı şaşırdım siz ne düşünürsünüz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?