- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.213
- 138
- Konu Sahibi kirmizimikirmizi
-
Niye az yemek konulsun,doymadan kalksın yahu? İsteyen istediği gibi yesin.İnsanları değiştirmeye çalışmaktan vazgeçin artık. Madem o zaman konu sahibi hızlı yesin. Hızlı yiyor diye de geç otursun sofraya. Saçma.misafirliğe gittiğinizde tabagına az yemek koyun gerekirse doymadan kalksın evdede adamı rahat bırakın olsun bitsin
Desinler yahu, rahat bırakın adamı!öyle demek istemedim ama erkekler yapısı gereği çok daha hızlı yiyor mesela çift oturmalarında hep bi laf geliyor karşı tarafın kocasından eşime şaka usulü bi bitiremedin sen de haaa der gibi mesela
Belki sagliksal bir şeydir, yegenimin bebekliğinden itibaren yemek borusu dardı ve cocukken bir cok defa arkadaşlarına uyup hizli yemeyw çalışınca bogulma tehlikesi atalatti, uzun bir süre doktor kontrolundeydi, eger belli bir yaşa kadar düzelme olmasaydi cerrahi bir işlem uygulanacakti.sağlıksal bir şey değil
Siz bu yüzden eşinizden utanıyorsanız boşanın da adam rahat rahat yesin. Ben dünyaya yemek için gelmişim diyen insanlardan biri olarak, yemeğime de yeme sürecime de karışılmasını istemem.evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
ne yapacağımı şaşırdım siz ne düşünürsünüz bu konuda
Ne güzel dertler varevet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
Millete karşı eşinizi savunacağınıza bide yeriyosunuz adamı. Ben de yavaş yerim toplu yemeklerde ortama uyum sağlamaya çalışırım ama genel olarak masadan son kalkan ben olurum. Eşiniz sabırlıymış benim eşim böyle yapsa bozulurdum bide uyardım diyosunuz çocuk gibi.öyle demek istemedim ama erkekler yapısı gereği çok daha hızlı yiyor mesela çift oturmalarında hep bi laf geliyor karşı tarafın kocasından eşime şaka usulü bi bitiremedin sen de haaa der gibi mesela
Niye rahatsız oldunuz ki ? Ben de yavaş yerim , herkes bitirir sona kalirim napiyim yani rezil mi oluyorum aksine sindire sindire yiyorum işte kıtlıktan çıkmış gibi yemekten iyidir bence .evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
Erkek dedigin yemeğe oturdumu bir dakikada tabağı silip süpürecek yavaş yiyen erkek erkekmidir ki rezillik düşüncesinde herhaldeerkek olmak: ben ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?