- 4 Haziran 2024
- 590
- 1.104
- 28
- 28
- Konu Sahibi kirmizimikirmizi
-
evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
ne yapacağımı şaşırdım siz ne düşünürsünüz bu konuda
Aynısını 13 yaşında ki oğlum için düşündüm okurken cidden çileden çıkarıyor beni biz yemeği bitiriyoruz bu daha çorbasını bitiremiyor.Oğlumun gelecekteki karısı( her şeyi komutla yiyor. Çiğne oğlum yut oğlum çatalını batır oğlum diye diye kafam kalmadı. Neyse 11 yaşında ortaokula geçti. 45 dakika da kahvaltı ediyor sabahları)
Kocacım sen mısınevet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
kaç defa uyardım sonuçta sağlıksal bir şey değil yutacak gidecek arkadaş neymiş boğazına diziliyormuş içine oturuyormuş
Çünkü eşi yavaş yediği zaman onun yeterince eril olduğunu hissedemiyor, utanıyor.Eşiniz yavaş yiyor diye siz niye toplumda rezil oluyorsunuz onu anlamadım
Peki her şeyi böyle yavaş mı yapar?evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
Sağıksal bir şey ve doğru olanı yapıyor küçük lokmalar ve uzun çiğnememek hem tokluk hissi verir kilo aldırmaz hemde yemekten tat alıyordur doymak için değil tat almak için yiyordur ben nefret ederim hızlı hızlı görmemiş gibi yiyen insandanevet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
Ne alaka? Esim biz bizeyken hızlı yer ama baskaları olunca özenle ve yavas yer o ne öyle kıtlıktan cıkmıs gibi yemek yemeleröyle demek istemedim ama erkekler yapısı gereği çok daha hızlı yiyor mesela çift oturmalarında hep bi laf geliyor karşı tarafın kocasından eşime şaka usulü bi bitiremedin sen de haaa der gibi mesela
evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
Yavaş yiyenlerin her işi de yavaş oluyor genelde.Hatta yürürken bile can çıkarıyor çoğu.Konu sahibine yüklenmeyin ,hızlı insana böyle ağırı cidden çok zor .
Yavaş yiyenlerin her işi de yavaş oluyor genelde.Hatta yürürken bile can çıkarıyor çoğu.Konu sahibine yüklenmeyin ,hızlı insana böyle ağırı cidden çok zor .evet komik gelecek ve evet bu mu derdin diyeceksiniz ama arkadaşlar eşim gerçekten çok yavaş yemek yiyor ve özellikle toplu yemeklerde bu sorun olmaya başladı. masada herkes bitiyor bu daha yemeğin yarısına gelmemiş vaziyette. herkes ona bakıyor. sonuçta erkek olduğu için bence hoş olmayan da bir durum gurme misin sanki çatal çatal yiyorsun rezil ediyor beni toplumun içinde ya hele yenilen şeylerin yanında içecek olmasın bu sefer 2 kat daha yavaş yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?