• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok tembel :(

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
1 buçuk yıllık evliyim ve 3 aylik bebegim var. Esim hic bana yardim etmez evde... Çok tembel biri.. corabini kıyafetini yere atar ayrıca boyle hem daginik hem de ev islerinde yardimci olmadigi gibi bi de yemekleri cesit ister evi surekli düzenli görmek ister.. inanin bu aralar boğuluyorum eşimin anlayışsızlıgi bu halleri beni cileden cikarmaya basladi bebek kucaklamaktan sirtim tutuldu. Bi de kpss calis diye baski yapiyor ders çalışmaya vaktim olmuyo. Annem bizle kaliyo kardesim babam... annemde aksam 10 da yatiyo. Gündüzde gec kalkiyo derken bana cok faydası olmuyo :( sadece yemekleri yapiyo o açıdan iyi oluyor zaten ailem.olmasa iki kisinin telasi fazla olmaz. Ben bulaşıkları makineye atıyorum sadece..
bebegim gece cok sık uyaniyo burnu tıkanıyor da ben geceleri uyumuyorum gündüz uyuyorum. Gece surekli bebek pispis yapiyorum başka is yaptırmiyo oglum :( ya kucakta ya da beşiğini salliyorum. Esim ogretnen yariyil tatilinde ama sabahlara kadar film izliyo gece gündüz pc basında tv basinda kac kez soylemeyle bebegi kucakliyo onu da en fazla yarim saat... :( yorulmaya basladim artik sirtim da ense köküm de bi agri var... :(((

Ailen niye sizde kaliyor?aslında sanırım calismiyorsun ve annen de var evde ,gece uyumuyorsan gündüz biraz uyursun ve ev işlerine de zaman bulabilirsin.yemegi de annen yapıyormuş.ama esin de dağınık olmamalı.onun dağınıklığı toplamak zorunda değilsin.esin çalıştığı ve sen çalışmadığını için ondan çok da ev işi bekleme bence.b enim de oglum 3 yaşına kadar hiç uyumadi geceleri daha surda birkaç aydır uyuyor.ben çalışıyorum,o uykusuzluklarla öyle zor gittim ki ise hep bir de gündüz uyuma şansım da yoktu.benim oglum gündüz boyunca da ağlıyordu ve benim uyumama kesinlikle izin vermiyordu.gercekten nasıl bitiyor insan bilirim.ama en azından hafta sonları daha rahat olabiliyordu ve işler yetişiyordu bir şekilde.o açıdan diyorum yani.

Etrafta o isi ustlenebilecek baska insanlar varken erkekler ustlerine alinmaz.siz baya kalabalikmissinz ev islerine yardim etmesini beklemeyin anneniz ve siz varken aklina bile gelmez yemek temizlik yapmak.bebege kardesinz ya da anneniz hic bakmiyor mu sirtiniz tutulmus cok bunalmissinz evde o kadar bakici alternatifi var kimse yardmci olmuyor mu torun yigen sevilir bakilir ya.kocaniz zaten ayri mesele gece sabaha kadar madem uyumuyor cocuk uyandiginda o baksin ise yarasin azcik

Genelde erkeklerin doğasında var tembellik. Birde oğlan anneleri öyle bir yetiştiriyorki sanki oğlu sakat, su içmekten aciz durumdalar... Kadını hizmetçi gibi görüyorlar... Eşin değişmek zorunda , daha yolun başındasınız. Konuş tatlı tatlı... İnşallah yola getirebilirsim cnm. Kolay gelsin.

Aileniz kendi evine gitmeden eşiniz babalık duygusunu tam olarak hissedemeyecek.Babalık, annelik duygusu gibi içgüdüsel değil öğrenilerek, yaşanarak kazanılıyor.
Eşin şuan da bebeğin ve aile olduğunuzun tam anlamıyka farkında değil.
Evde başkaları varken iş yapmayı kendine yediremiyordur ve nasıl olsa birileri car ve yapacaklar diye düşünüyordur.
Bebekli hayata adapte olmak çok zor ve yorucu ama bir düzen oturttuktan sonra kolaylaşıyor.
Düzeninizi oturtmak için de artık ailenizin kendi evine gitmesi gerekiyor.
Sizinle birlikte kakan anneniz babanız kardeşiniz değil de kayınvalide, kayınpeder ve görümce olsaydı evinizde rahat eder miydiniz ?

daxi daxi
setenaysetenay setenaysetenay Bigaripyolcu Bigaripyolcu aburcuburcu burcu aburcuburcu burcu
Biz daha 1 bucuk aydir beraber yaşıyoruz esim oncedende tembeldi ve tembel olduğu gibi cok is beklerdi. Hamileliğim boyunca beni hep elestirdi. Mide bulantısı çoktu bende bi de cok uyku yapti hamilelik bende ve hamilelikle ilgili makaleler okurdum yani gebelikte pek is yapmazdim beni cok elestirirdi ev isi pek yapmiyorum diye kac kez agir laflar soyledi. Ustelik kendisi yaz tatilindeydi her gun evdeydi okullar kapali diye ama hep benden is bekledi hic baska hamileler gibi pohpohlanmadim. Aynisini simdi yine yapiyo bunun ailemle bi ilgisi yok. Ailemle neden birlikte yasadigimiza gelince de esimin begendigi bi dublex ev vardi onu almak icin ortak aldi ailemle ben cok israr ettim almayalım bu sekilde olmaz dedim dinlenmedi beni. Babam kardesim calisiyo evde pek durmuyorlar. 2 yıl sonra emekli olunca memlekete dönecekler 2 yil beraber yasariz dedi hem bebege yardim ederler dedi ben istemedigim halde kendi girdi ortak ev isine.. Ben calismiyorum zaten bebek kucuk ve memurluk harici istemiyo cslismami :( evlenmeden once boyle bu kadar karisan biri degildi. Kendisi çalıştığı zaman zaten ondan bisey beklemiyirum su an 15 tatilde ve sabah 4 e kadar film izleyeceğine bana yardim edeblr. Okullar açıkken zaten beklemiyorum bisey hatta o okula dinç gitsin diye ayri yatiyoruz. Ne zor islerdr çalışan evden sabahin köründe cikip gec saatte geldigi halde esine boyle zamanlarda yardim edenler var. Ayrica gunduz her zmn uyuyamiyorum bebegin durumuna bagli bazen sabah 10 a kadar huzursuz oluyor o saatten sonra uyuyamoyorum zaten annem erken yattigi halde gec kalkiyor. Bu kadar kişinin yemeği çamaşırı bulasigi. Süpürgesi tozu bitmiyo. Ev de hafif daginiklik olsun laf sokan biri esim. Yemekleri pilavdan sakata ya ana yemege kadar istiyo . Kahvaltida sıcak seyler istiyo. Bebek uyusa da saat basi kalkiyo meme istiyo. Ders calismaya çalışıyorum aralarda. Annem.Yemekleri yapiyo ama diger butun isleri ben yapiyorum.. bilmiyorum ama yorucu geliyor bana hersey

Benimde eşim eve anasını babasını toplasa ben de oturur dizi izlerim.Onun yerine her işi halledecek bi alternatif var nasılsa.Sorun eşinizde degil siz de yani.Gönderin ailenizi herkes kendi evinde dursun.

Benimde eşim eve anasını babasını toplasa ben de oturur dizi izlerim.Onun yerine her işi halledecek bi alternatif var nasılsa.Sorun eşinizde degil siz de yani.Gönderin ailenizi herkes kendi evinde dursun.
Ailemle yaşamayı esim istedi ortak ev aldilar 2 yil birlikte yasamayi goze aldi. Ben aglayarak karsi ciktim lohusaliyken kendisi istedi...

Eveet. Gece uyanıyo bebek surekli o yuzden esim rahAtsiz oluyor ayri odaya gidiyor

Yani.. Bilmiyorum. Şu an her geçen gün köreliyorsunuz. Sevginiz , aşkınız bitmiş veya küllenmiş. Hiç hayat arkadaşı gibi değilsiniz belli ki birlikte eğlenceli zaman da geciremiyorsunuz. O evde 3 farklı yaşam var. Siz ve bebeginiz, eşiniz, aileniz.

Bebeğiniz uygun yaşta mi bilmiyorum ama evden , gözden uzak sadece ikiniz biraz zaman gecirmelisiniz. Böyle giderse kopacaksiniz.

bence tembellikten ziyade eşinizle aranızda iletişim konusunda sıkıntı var
daha 1,5 senedir evlisiniz ve birbirinizden kopuksunuz
evli değilde aynı evde bekar hayatı yaşıyor gibisiniz

daxi daxi
setenaysetenay setenaysetenay Bigaripyolcu Bigaripyolcu aburcuburcu burcu aburcuburcu burcu
Biz daha 1 bucuk aydir beraber yaşıyoruz esim oncedende tembeldi ve tembel olduğu gibi cok is beklerdi. Hamileliğim boyunca beni hep elestirdi. Mide bulantısı çoktu bende bi de cok uyku yapti hamilelik bende ve hamilelikle ilgili makaleler okurdum yani gebelikte pek is yapmazdim beni cok elestirirdi ev isi pek yapmiyorum diye kac kez agir laflar soyledi. Ustelik kendisi yaz tatilindeydi her gun evdeydi okullar kapali diye ama hep benden is bekledi hic baska hamileler gibi pohpohlanmadim. Aynisini simdi yine yapiyo bunun ailemle bi ilgisi yok. Ailemle neden birlikte yasadigimiza gelince de esimin begendigi bi dublex ev vardi onu almak icin ortak aldi ailemle ben cok israr ettim almayalım bu sekilde olmaz dedim dinlenmedi beni. Babam kardesim calisiyo evde pek durmuyorlar. 2 yıl sonra emekli olunca memlekete dönecekler 2 yil beraber yasariz dedi hem bebege yardim ederler dedi ben istemedigim halde kendi girdi ortak ev isine.. Ben calismiyorum zaten bebek kucuk ve memurluk harici istemiyo cslismami :KK43: evlenmeden once boyle bu kadar karisan biri degildi. Kendisi çalıştığı zaman zaten ondan bisey beklemiyirum su an 15 tatilde ve sabah 4 e kadar film izleyeceğine bana yardim edeblr. Okullar açıkken zaten beklemiyorum bisey hatta o okula dinç gitsin diye ayri yatiyoruz. Ne zor islerdr çalışan evden sabahin köründe cikip gec saatte geldigi halde esine boyle zamanlarda yardim edenler var. Ayrica gunduz her zmn uyuyamiyorum bebegin durumuna bagli bazen sabah 10 a kadar huzursuz oluyor o saatten sonra uyuyamoyorum zaten annem erken yattigi halde gec kalkiyor. Bu kadar kişinin yemeği çamaşırı bulasigi. Süpürgesi tozu bitmiyo. Ev de hafif daginiklik olsun laf sokan biri esim. Yemekleri pilavdan sakata ya ana yemege kadar istiyo . Kahvaltida sıcak seyler istiyo. Bebek uyusa da saat basi kalkiyo meme istiyo. Ders calismaya çalışıyorum aralarda. Annem.Yemekleri yapiyo ama diger butun isleri ben yapiyorum.. bilmiyorum ama yorucu geliyor bana hersey

Bence bu yazdığınızı kopyalayip ilk mesaja ekleyin. Daha aciklayici olmus. Yorumlar da ona göre gelir.

Bence %100 haklisiniz sikayet etmekte. Esin gerçekten tembel hatta kusura bakmayin işe yaramaz. Böyleleri de eşinden heo daha fazlasini bekler sanki kendisi dört dörtlükmüş gibi. Daha bebek de 3 aylik. Bastan böyleyse sonra duzelmez kolay kolay. Daha fazla alıştırmadan konuşun ciddi bir şekilde.

Sorun bence annenizde. Annenizle konusup gorev dagilimi yapmalisiniz. Sonucta beraber yasayacaksiniz. Iki yil da az degil. Baslik bence yanlis olmus annem tembel yazacaktiniz.

Ne hissettigini, yardim ve anlayisa ihtiyacin oldugunu, cocuk ve ev isinin sadece sana ait olmadigini esine sakin bir sekilde anlayana kadar cocuga anlatir gibi sakince anlatmaya calis. Basarmak zor ama diger her yontem ters teper zaten.

Yani.. Bilmiyorum. Şu an her geçen gün köreliyorsunuz. Sevginiz , aşkınız bitmiş veya küllenmiş. Hiç hayat arkadaşı gibi değilsiniz belli ki birlikte eğlenceli zaman da geciremiyorsunuz. O evde 3 farklı yaşam var. Siz ve bebeginiz, eşiniz, aileniz.

Bebeğiniz uygun yaşta mi bilmiyorum ama evden , gözden uzak sadece ikiniz biraz zaman gecirmelisiniz. Böyle giderse kopacaksiniz.
Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorum :KK43: cok karisik duygulardayım tarif edemem hep içime atiyorum herşeyi.. ayrilmak isteyince yalvariyor barışınca hemen eski haline dönüyor babam da boşanmaya son derece karşı biri ve bi kere bosancaktim babam kriz gecirdi.. inme gelcek adama diye korkuyorum.. 1 buçuk yil icinde cok yiprandim ben... kpss yi kazanıp bi meslek sahibi olsam belki bu kadar mutsuz olmazdim işsiz olmakta beni cok yıpratıyor.. yani ailemle hic bi ilgisi yok zaten hep böyleydi kendi kabuğunda yasayan biri o... cekyatta uyumuş kalmışım üstümü bile örtmemiş düşünün.... güya biz severek evlendik... imzayı attiktan sonra cok degisti ya da ayni evde olunca tanidim..

Suveybe13 Suveybe13 Eveet cok dogru dedin ben de oyle hissediyorum ayni evde bekar gibiyim sanki evlilikten hic bisey anlamadim ben

Son düzenleme:
Ne hissettigini, yardim ve anlayisa ihtiyacin oldugunu, cocuk ve ev isinin sadece sana ait olmadigini esine sakin bir sekilde anlayana kadar cocuga anlatir gibi sakince anlatmaya calis. Basarmak zor ama diger her yontem ters teper zaten.
İnanın bunu cok denedim bu adamla iletişim kuramıyorum

Biz ailemle 1 bucuk aydir birlikteyiz önceden ikimiz yasiyorduk eşimle hep boyleydi. Evlendigim günden beri.. bi yere gitmez gezmez beni çıkarmaz paramiz yok der ama sigaraya para verir. Ev borcuna girer... ortak ev alacagimiza biraz gezip tozabilirdik ama esim gezmeyi sevmedigi için o ew almaya tamah etti.. tatli pasta vs yemez yapinca kizar.. dişlerini fırçalamıyor kendine bakmiyo kilo aldi. Cips kola tv internet sigara ... hayati bunlardan ibaret.. evlendigim günden beri boyle biri... nikahtan sonra degisti.. eskiden nisanliyken spor salonuna giderdi surekli telefonla arardi niksh olduktan sonra acayip degisti... daha onceki konularıma bakarsanız eşimle çok problemlerim var.. Kendisi bu yapida biri olduğu icin ailemle ayni evde olmak onun icin onemli değil o zaten kendi dünyasında yasayan biri.. karşısına oturup birsey sorinca bile kirk saatte cvp alirsin tv den gözü bisey görümüyo.. ayrica özel hayatimi iyice anlatmışken baska problemim de var esim erken boşalıyor kendini düşünüyor buna hic çözüm bulmak için uğraşmıyor. Ben istemiyorum iyice cinsellikten soğudum sayesinde cunku ben zevk almayı birak aci cekiyirum cok sert hareketleri var ön sevisme falan yok olsada artik agiz bakımına dikkat etmediği icin midem bulanıyor... zaten erken bosaliyor ve ben evlendim hic cinsellikten bisey anlamadim tam yaşamadım bugune kadar.. ilk baslarda korktum cok aci cekiyirdum korkuyordum vajinusmus olduğumu zannettim anladim ki esimin erken boşalması yuzunden oyleymisim.. korunmuyor esim bende ilac kullanmaktan korktum kilo yapar diye ve onun erken bosalmasi yuzunden istemeden hamile kaldım sukur rabbime oglum oldu onu cok seviyorum ama babası ile mutlu degilim sonumuda göremiyorum :KK43: cok karisik duygulardayım tarif edemem hep içime atiyorum herşeyi.. ayrilmak isteyince yalvariyor barışınca hemen eski haline dönüyor 1 buçuk yil icinde cok yiprandim ben... kpss yi kazanıp bi meslek sahibi olsam belki bu kadar mutsuz olmazdim işsiz olmakta beni cok yıpratıyor.. yani ailemle hic bi ilgisi yok zaten hep böyleydi kendi kabuğunda yasayan biri o... cekyatta uyumuş kalmışım üstümü bile örtmemiş düşünün.... güya biz severek evlendik... imzayı attiktan sonra cok degisti ya da ayni evde olunca tanidim..

Ayy inanmıyorum. Ağzım açık kaldı. 1,5 yıl iyi dayanmışsınız.Ben olsam cinnet geçirip o evi başına yıkardım.
Hem pis hem bencil hem yararsız hem kötü bir baba hem kötü bir eş.! Paket yani.
Ruh hastası gibi.O ne öyle...

Çok kötü.Gerçekten çok üzüldüm.Nasıl gidecek böyle.Burada kocası ile küçük problem yaşayanlara bile boşan deniyor,biliyorum ama.Samimiyetimle söylüyorum öyle bir insanla ömür geçmez.Yani aileniz arkanızda duracaksa eminim o yokkken daha iyi çalışırsınız kpss'ye .En azından kendinizden ve bebeğinizden sorumlu olursunuz sadece.

Back