Eşim çok takıntılı ve dengesiz

Kadın zaten çalışıyormuş. Boşandığında adam çocuklar için nafaka da ödeyecek. ( sadece onun maaşı az geldiğine göre adamın da bir geçim kaynağı var) gelen nafakayı bakıcıya verse. Kendi maaşıyla idare eder hanesini. Çocuklar için kavga gürültü gergin ortamda büyümektense hayat standartlarının biraz düşmesi daha iyi. Özellikle kız çocuğu varsa. Ona güçlü durmayı göstermesi örnek olması gerekir. Bu adamı bir şekilde idare etse. Daha sonra kızları böyle adamlarla karşılaşsa ama ailem sıkıntılı zaten oraya dönemem diyerek evliliklerini sürdürse daha çok üzülür bence.

Bence biran once kendi psikolojin ve cocuklarinin psikolojisi icin dava ac. Bu sekilde devsm eddrsen cok yorulursun. Dsva ac biyir. Bir kere yorulursun.

"Evlilik kader, mutluluk tercihtir." diye bı kitap var okuyun derim.

Kocanız narsist sizde bağımlısıniz. Bu şekilde kendiniz olmadan bir hayat kursaniz bile yine bir narsist gelir kanınızı emer. Psk Fatih Reşit Civelekoglu. Var instada mutlaka dinleyin kurtulacaksınız bu kısır döngü den

Tövbe bismillah
Nasıl çektin yıllardır???

Amin. Bu tedavi olayına nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum. Bugün kayınvalidemi arayacağım. Eşimin ailesi çok iyidir ve bu zamana dek hiçbir problem yaşamadım onlarla. Benim annem yok annem kayınvalidemdir.
kayınvalideniz eşinizi çektiğiniz için iyi olabilir mi?
annemle babaannemde böyledir de, ha babaannem iyi bir insan zaten de, annemden başka kimse babama katlanamadığından babam başlarına kalmasın diye anneme hep iyi davrandılar. şimdi de babam vefat etti, babaannem aman çocukların var onlara bakman lazım diye annemi hep tembihliyor.

40 lı yaşlarda dediniz değil mi? insanlar bazı dönemlerde karakter değişimi yaşıyor, 2 yaş ,29-32 yaş ve 40-42 yaş arası. astrolojide döngüler vardır, uranüs döngüsü yaşıyor eşiniz, halk arasındaki deyimle 40 yaş bunalımı, 40 tan sonra azdı falan derler ya hah işte o. çünkü uranüs deliliğin, aniliğin gezegeni. neyse o kısmı bırakalım, ama eşiniz birden 180 derece değişmiş midir, sanmam, bazı huyları katlanarak artmıştır diye düşünüyorum. en iyi siz tanırsınız tabi ama yazdığınız bazı şeyler mesela her şeyde en iyisi kendisi diyorsunuz ya da saygısızlığı bunlar birden ortaya çıkan şeyler değildir sanıyorum. bir zaman sonra bazı şeyler batmaya başlar ya, size de öyle olabilir. siz kaç yaşındasınız ?

bence başak olabilir . takıntılı butun erkekler basak burcu. bende de var oradan biliyorum. yakında ben de bir takıntı konusu acabılırım

takıntı için daha çok merkür burcuna bakmak lazım, tabi başak genel olarak takıntılı bir burçtur ama akrep de takıntılıdır mesela.

Benim babam da böyleydi, 7 cihan bir araya gelse doktora götüremezdik, bırak psikolojik sorunları için, fiziksel rahatsızlıkları için bile. Çünkü kendini hasta asal görmüyordu. Kanser oldu, şeker hastası oldu, kalp vs ama son ana kadar doktora gitmedi, evde inme geçirdi, hala doktora gitmiyor adam hemşire komşumuz gelmiş de eve o ambulans çağırmış.

Bir insan kendinin farkında değil ya da farkında olsa bile düzelmek istemiyorsa o insanı kimse düzeltemez. Ki düzelmek istemekle bile hemen olmuyor, ben yıllardır mesela travmalarımı, korkularımı çözmeye çalışıyorum, yol katettim ama bazen başa dönüyorsun gene.

Kocası olacak adamın psikolojik sıkıntıları olduğu aydan aşikar, onun her dediğini yapanın da psikolojisi normal değil. Neticede ya üzüm üzüme baka baka kararmış ya da tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

Kesinlikle katılıyorum.
İnsanın fikri neyse zikri o olurmuş.

Kendisi yapıyorsa sizin yapmanizdan da korkuyor olabilir.

Allah sabır versin. Ayrilmayacaksanız bu adam başka türlü düzelmez.
Çünkü bu durum bence kendi karakterini yansıtıyor.

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…