eşim çok sinirli

17 yıldır birliktesin, seviyorum diyosun, boşanmayacağını düşündüm ne yalan söyliim.

Bende küfrederim valla. Ağzım bozuktur. Hadi bee fln demek yerine has***r derim öyle gelişine. 12 yıllık kocam yoruldum küfürlerinden deseydi 12 yıldır böyleydim şimdi mi yoruldun derdim. Bu arada sinirli kırıp döken bi insan da değilimdir.
Sadece küfrediyor sürekli kısmı için yazıyorum bunları. Bana kalırsa argo benim duygumu tam olarak ifade eden bişey. Kızgın olduğum bi konuyu sakin sakin kelimelerle anlatmayı hayatım boyunca başaramadım. Hiç bi ilişkimde de bu sorun olmadı.

Bak benim esim de sinirli hem oyle boyle degil..benim sakinligim sabrim susmam sonrasi ben napiyorum ya ben ne bicim adamim diye diye baya bir yol kat etti.yeter mi yetmez.ben kuzu olsun istiyorum o mumkun degil.

eğer özel olmazsa bişi sorabilirmiyim eşinizin siniri küfür hakaret aşaglama lanet okuma haşaa allaha küfür ediyormu ve sadece sizemi kızınca sinirleniyor yoksa başkasına yada baska bişeye kızıncada size bağrınıyomu benim eşim bunları yapıyor malisef

onun küfürü ha*** değil günyüzü görmemiş küfürler belki bana salakmısın diyosunuz ama eşim öyle bir insanki ağzı okadar laf yapar süslü kelimeler kullanırki bi şekilde affettirmeye çalışır yıllardır bu hep böyle sürdü bardağı taşıran son damladır derler ya işte ben tamda ordayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…