eşim çok sinirli

Ahsen_84

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
14
5
1
merhaba hanımlar
12 yıllık evliyim çocugum yok evliliğimin eşimle tanışma ve evliliğe kadar 5yıl birlikteliğimiz oldu evlenene kadar eşim çok nazik kibar sakin herşeye olumlu yaklaşan karşısındaki insanı mutlu eden koruyan birisiydi evlenince aşırı sinirli küfür hakaret aşşaglama bela lanet okuma karşısındakinin düşüncesine saygısız olduğunu ve normaldede bu yapıda oldugunu davranışlarıyla anlattı bense evlenene kadar ailemden ne bir hakaret aşaglanma nede ailemden birinin küfür ettiğini duymadım bunlarla karsılaşında hayat yüzüme çok kötü bir tokat attı kalbimi kırar bağırır çağırır sonrada gelir özür diler ağzıda çok iyi laf yapar ama 12 senedir yapıp yapıp özür dilemesi artık beni yordu küfüründen sinirinden çok yoruldum ağzı çok iyi laf yapar özel günlerimize önem verir süslü kelimeleri çoktur benim gezmeme tozmama karışmaz beni sevdiğine inanıyorum ama siniri ettiği küfürler seven insan bunu yaparmı diye düşünmemi engelleyemiyor eşimi herşeye rağmen seviyorum ama hep beni ayrılığın eşiğine itiyor hep yapmıycam etmiycem diyor ama sonrası hep aynı ve aklımla kalbim arasında kaldım kalbim kal diyo aklım git diyo ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız çok memnun olurum

Sevgiliyken hic sinirine,kufrune sahit olmadin mi? Cok iyi tiyatrocuymus gercekten.

malisef hiç şahit olmadım aksine ben bişeye sinirlenince niye öyle düşünüyorsun sakinlemem için öneriler yapardı şuan eşimi hiç tanımayan birine anlatsam ve sonrasındada eşimi tanıtsam sen şizofrenmisin böyle koca bulmuşun daha ne istiyon derler

malesef kocanın huyu buymuş, evlenmeden önce belli etmemiş.Huylu huyundan vazgeçmez, ya onu bu şekilde kabul edeceksin ya da iyi bir ders vermen lazım. Yapıp yapıp özür diliyorsa , sonradan pişman oluyor demek ki... Tamamen küfredip gönlünü de almayabilirdi.. İstemeden yapıyor belki.. Dini inancı varsa evimizin bereketi kalmaz küfür etme gibilerinden bi şeyler diyebilirsin belki..

çocugunuz neden yok merak ettim özel değilse istemediniz mi yoksa olmuyor mu ?
eşiniz böyle gelmiş böyle gider değişmez.
benim eşimde sinirli bende sinirli böyle gecinip gidiyoruz..
birimiz ateş iken birimiz su oluyoruz artık bunu ögrendik zaman geçtikce
ama yapmasını istemediğim şeyleri asla yapamaz.
sizin gönlünüzü alınca burnundan fitil fitil getirin hemen yumuşamayın. hatalarını anlasın.

neler demedimki ne işte ne evde bereketimiz kalmaz yapma tövbe et diye yalvardım agladım bundan 5 ay önce evi terkettim ailemde ilk defa ozaman öğrendi bana küfür ettiğini (ailemle aynı şehirde yasamıyoruz) yalvardı yakardı peki dedim son bir şans ama gene aynı oldu

öfke kontrolü yok o zaman eşinizin benim de yok tu ama düzeldim artık..

eşim tedavi görüyor ben kendime sürekli bahaneler uydurarak sakin olmaya çalıştım normaldede sakin bir yapıya sahibim bizde öyle bişi yok işte o özür dilediğinde sinirlerim boşalırdı niye yapıyosun diye ozaman gene baslardı küfüre ama 4 5 yıldır içim katılaştığından olsa gerek gözümden tek damla yaş akmıyo o küfrettiğinde

Esinizde kisilik bozuklugu var bence. Bu kadar kufur lanet iyi bisey degil hele de olmadik seyler icin. Tedavi gorsun kabul etmiyosa sizde hicbir ozur nazirini kabul etmeyin oyle sey mi olur yaa ben boyleyim diye omur boyu o insana katlanilir mi??

böyle bir insana bir ömür boyu katlanılabilir mi bilemedim.
bende eşiniz gibiydim küfür etmezdim ama kırar döker bagırır cagırırdım.. kendimi tanıyamazdım.
benim cocugumun bana bir bakışı beni değiştirdi..
yine sinirliyiz ama dediğim gibi o sinir li iken ben sakinim.. ben sinirli isem o üzerime gelmez
benm eşim de küfür ediyordu sağlam bir şekilde haddini bildirdim asla küfür edemez şimdi ederse çok kötü olur
normal zamanda küfür ediyor yine mesela trafik vs.. cocugumuzun oldugunu hatırlatıyorum onuda boşluyor yavaş yavaş
yani biz böyle çözdük ama sizin denediğiniz herşey çözümsüz kalıyor bu durumda biz ne diyebiliriz ki ? yapılabilecek herşey denenmiş.

Anladığım kadarı ile çocuk için eşiniz tedavi görüyor ve bu yüzden kendine kızıyor ve bunu size yansıtıyor olabilir mi ? Terapi mi alsanız acaba ?

Anladığım kadarı ile çocuk için eşiniz tedavi görüyor ve bu yüzden kendine kızıyor ve bunu size yansıtıyor olabilir mi ? Terapi mi alsanız acaba ?

çocuk için tedavi görmeye başlamadan öncede aynıydı hatta daha beterdi uzman destegini ilk evlendiğimden buyana yalvarıyorum ama gitmiyo kaçkere randevu aldım gitmedik onun yüzünden

Bak benim esim de sinirli hem oyle boyle degil..benim sakinligim sabrim susmam sonrasi ben napiyorum ya ben ne bicim adamim diye diye baya bir yol kat etti.yeter mi yetmez.ben kuzu olsun istiyorum o mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…