- Konu Sahibi Serapp1357
-
Ne güzel işte, eşiniz sosyal bir ortam yaratmış kendisine demek ki güzel zaman geciriyor onun adına mutlu olsanız olmaz mı?Napayım peki konuştum olmadı kavga ettim olmadı problem son iki aydır var normalde evden işe işten eve giden bir insandı şimdi kafasına göre arkadaş edinmiş okey falan oynuyorlar
Ama haftada3gun spora gidiyor zaten birde yoğun çalışıyor mesela bu hafta sonuna plan yaptım otelde kalacaktık ama şimdi ben trip attığım için aramız bozulcak ben hoşgeldin falan demiycem konusmuycam o da bana kızıp haftasonu plan yapacakAma her gün birlikte geçirmek zorunda mısınız?
Eşinizi ve kendinizi biraz rahat bırakın bence. Sizden ayrı da zaman geçirmek isteyebilir bu çok normal. Siz de kendi arkadaşlariniz ailenizle zaman geçirin bence buna odaklanmak yerine.
Ama çocuk var küçük hamileyim üstelik çabuk yoruluyorumNe güzel işte, eşiniz sosyal bir ortam yaratmış kendisine demek ki güzel zaman geciriyor onun adına mutlu olsanız olmaz mı?
Adam gelip eve 4 kişilik okeyi sizinle mi oynasın?
Bence siz de kendinize eşinizden ayrı planlar yaparsanız onu anlarsınız.
Ben bazen haftanın her gününu eşimden ayrı farklı bir planla geçiriyorum bazen günlerce yanından ayrilmiyorum. Çok normal değil mi?
O plan yaptı diye ben her lafı satacağım kavga buyuycek hep böyle oluyor son zamanlardaAma haftada3gun spora gidiyor zaten birde yoğun çalışıyor mesela bu hafta sonuna plan yaptım otelde kalacaktık ama şimdi ben trip attığım için aramız bozulcak ben hoşgeldin falan demiycem konusmuycam o da bana kızıp haftasonu plan yapacak
Ama böyle davranmak sizi mutlu edecek mi, hayır.Ama haftada3gun spora gidiyor zaten birde yoğun çalışıyor mesela bu hafta sonuna plan yaptım otelde kalacaktık ama şimdi ben trip attığım için aramız bozulcak ben hoşgeldin falan demiycem konusmuycam o da bana kızıp haftasonu plan yapacak
Çok güzel böyle bir adama 2. Çocuk, bravoo..Merhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
Bu kadar sosyalse neden evleniyorMerhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
Kuzucuk eski konulara da bakınca eşler arası mesele dışarı sık çıkmadan fazlası bence, eşe güvenmeme ve özgüven sorunu var gibi duruyor.
Yan odadan eşi baglandi galibaNe güzel işte, eşiniz sosyal bir ortam yaratmış kendisine demek ki güzel zaman geciriyor onun adına mutlu olsanız olmaz mı?
Adam gelip eve 4 kişilik okeyi sizinle mi oynasın?
Bence siz de kendinize eşinizden ayrı planlar yaparsanız onu anlarsınız.
Ben bazen haftanın her gününu eşimden ayrı farklı bir planla geçiriyorum bazen günlerce yanından ayrilmiyorum. Çok normal değil mi?
Ayyy aynı dert bende de var.Valla sinir oluyorum ama belli etmiyorum çok sosyal esim ben de asosyalim napayım o da öyle deyip anlamaya gayret ediyorum. Ama siz haklısınızMerhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
Yok hayır benim düşüncelerim :))Yan odadan eşi baglandi galiba
Insan gibi oturtun adami konusun sakince,anlatin bence belki bam teline degersiniz.Her an bebek gelebilir korkuyorum bazen tekken o yuzden falan deyin hic mi merak etmiyor acabaKapıyı açmadan nolacak peki ozaman hakliyken haksız duruma düşmez miyim ders vermek istiyorum ama boşanmak istemiyorum seviyorum çünkü
Bende bu sebeplerle EŞİMDEN ayrıldım.. Susuyorsun daha çok aziyorMerhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?