• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok sık dışarı çıkıyor

Napayım peki konuştum olmadı kavga ettim olmadı problem son iki aydır var normalde evden işe işten eve giden bir insandı şimdi kafasına göre arkadaş edinmiş okey falan oynuyorlar
Ne güzel işte, eşiniz sosyal bir ortam yaratmış kendisine demek ki güzel zaman geciriyor onun adına mutlu olsanız olmaz mı?
Adam gelip eve 4 kişilik okeyi sizinle mi oynasın?
Bence siz de kendinize eşinizden ayrı planlar yaparsanız onu anlarsınız.
Ben bazen haftanın her gününu eşimden ayrı farklı bir planla geçiriyorum bazen günlerce yanından ayrilmiyorum. Çok normal değil mi?

Ama her gün birlikte geçirmek zorunda mısınız?
Eşinizi ve kendinizi biraz rahat bırakın bence. Sizden ayrı da zaman geçirmek isteyebilir bu çok normal. Siz de kendi arkadaşlariniz ailenizle zaman geçirin bence buna odaklanmak yerine.
Ama haftada3gun spora gidiyor zaten birde yoğun çalışıyor mesela bu hafta sonuna plan yaptım otelde kalacaktık ama şimdi ben trip attığım için aramız bozulcak ben hoşgeldin falan demiycem konusmuycam o da bana kızıp haftasonu plan yapacak

Ne güzel işte, eşiniz sosyal bir ortam yaratmış kendisine demek ki güzel zaman geciriyor onun adına mutlu olsanız olmaz mı?
Ben bazen haftanın her gününu eşimden ayrı farklı bir planla geçiriyorum bazen günlerce yanından ayrilmiyorum. Çok normal değil mi?
Ama çocuk var küçük hamileyim üstelik çabuk yoruluyorum

Ama haftada3gun spora gidiyor zaten birde yoğun çalışıyor mesela bu hafta sonuna plan yaptım otelde kalacaktık ama şimdi ben trip attığım için aramız bozulcak ben hoşgeldin falan demiycem konusmuycam o da bana kızıp haftasonu plan yapacak
O plan yaptı diye ben her lafı satacağım kavga buyuycek hep böyle oluyor son zamanlarda

Bebeginiz dogduktan sonra bakimiyla ilgili sorumluluklar verin. Biz şöyle yapiyorduk. Esim isten gelince gece 2 ya da 3e kadar bebege o bakiyordu. Sagdigim sütü veriyor, uyaniksa oylayip sonra uyutuyor, gazini cikartiyordu. Gece ben kalkip devraliyordum. Bebek uyuyorsa bende koltukta uyuyordum emzirme saatine kadar. Sizin birde kucuk cocuk varmis. Onumuzdeki ay karniniz iyice buyuyecegi icin bakiminda zorlanacaksiniz. Kucuk cocugun bakimini aksamlari babasi yapsin simdilik. 7 aylik hamile kadin, evde kucuk cocukla aksamlari yalniz birakilmaz.

Ama böyle davranmak sizi mutlu edecek mi, hayır.
O zaman neden davranışınızin sonucunu bildiğiniz halde değiştirmiyorsunuz ki?
Esiniz eve geldiginde bir kahve çay yapıp bir şey konuşmak istediğinizi söyleyin. Güzel güzel evde daha çok desteğe ihtiyacınız oldugundan sebeplerinden vb bahsedin kavga etmeden.
Esiniz de sizi anlayacaktir, anlamazsa o zaman tekrar düşünürsünüz her şeyi.

Tekrarlıyorum tripsiz kavgasız net bir iletişimle deneyin bence.

Merhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
Çok güzel böyle bir adama 2. Çocuk, bravoo..

Belki de takıldığı arkadaşları evli değildir.
Belki arkadaslariyla bile takilmiyordur.
Daha başka bir şey vardır
Ayrıca ne sporu yapıyor ki saatlerce gelmiyor kocan ?
Yahu profesyoneller bile en fazla 2 saat çalışıyor ki bizim seansimiza gelen kadın ,yıllardır egzersiz yapıyor.
Peki senin kocan ?
Umarım spor dedigi de cidden spordur.
Başkasıyla yaptığı seksi sana spor diyerek yutturmaya çalışıyorsa o tam rezillik zaten.
En klişe yalan.
Yine bekar gibi yaşayıp evli oldugunu unutan adam sendromu

Gittigi spor yerinde hamileler icin spor yada yoga felan var mi arastirin sizde gidin. Bunun haricinde arada eşli olarakta bulusalim arkadaslarinin esi de gelsin hep beraber birsey yapalim diyin. Ayrica arkadaslarinin esinin tepki vermedigini nerden biliyor ki belki onlarda tepkili.

Haftanın dört akşamı evli bir erkeğin dışarıya çıkması çok fazla bence. Hem küçük çocuğu var hem de eşi hamile. Bekar değil ki evli ama pek algılamamış gibi bu gerçeği.. Yerinizde olsam sınır getirirdim. Onun dışarı çıkıp gezip tozma ihtiyacı olduğu kadar sizin de vardır. Haftada tek başına çıkma gününü 2ye düşürün. Bir gün spor bir gün arkadaşlara. 2 gün de siz gezin tozun. O sırada çocuğuna da eşiniz baksın, hani babasıya ya.. Belki sorumluluk alınca halden anlar, bir bağ oluşur.. Sizinle de vakit geçirme isteği doğar. Zaten akşamları birlikte yürüyüşe çıksanız hem vakit geçirmiş olursunuz hem de beyefendi spor yapmış olur. Yeterli bulmazsa da eve gelince şınav çeksin

Kilo problemi varsa boğazını tutsun. Haftada üç gün spora gitme sebebi değil benim gözümde, kilo almasaymış… bunu bir güne indirsin, sen de haftada bir gün dışarı çık. İster annene ister arkadaşına git. Araba kullanmayı bilmiyorsan tez zamanda öğrenmelisin

Merhaba arkadaşlar eşim son zamanlarda çok sık dışarı ciktigini hissediyorum bu yüzden sık sık kavga ediyoruz haftada 3gun spora gidiyor yoğun çalışıyor en az haftada 1de arkadaşlarıyla plan yapıyor ben çoğu zaman evde akşamları çocukla oturuyorum bunu diyince kabul etmiyor sonra kavga ediyoruz kavga edince daha çok çıkıyor mesela bugün çıktı kavga ettik beni ihmal ediyorsun dedim eve gel dedim gelmedi gece1de anca gelir gelince ben konusmayacam konusmadim diye ertesi gün de plan yapacak ben cildiracam eve gelme falan diycem gece gelecek yuzsuzce off sinirlerim bozuldu takıldığı arkdslar n hepsi evli bunların karıları hiç ses çıkarmıyormus ben her seferinde kavga ediyormuş falan 7aylik da hamileyim bu arada sizce napayım ben
Bu kadar sosyalse neden evleniyor

Yan odadan eşi baglandi galiba 🤔

Eşinizin sürekli dışarı çıkması doğru değil fakat sizin söylemeniz ve kavga etmeniz hiç bir şeyi değiştirmez. Tavırlarınız bir şeyleri değiştirir. Gayet normal davranın ve eşinizin evde olduğu zamanlarda siz dışarı çıkın, merak ettiğinde ise biraz gizem yaratın. Sürekli birlikte olmanız zaten doğru değil çünkü eşlerin ayrı ayrı geçirdiği kendilerine ait zamanları da olmalı. Fakat rahatsız olduğunuz şeyin aynısını biraz ona da yaşatırsanız sizi anlar. Eve almamak vs. işleri daha da kötüye götürür.

Ayyy aynı dert bende de var.Valla sinir oluyorum ama belli etmiyorum çok sosyal esim ben de asosyalim napayım o da öyle deyip anlamaya gayret ediyorum. Ama siz haklısınız

Kapıyı açmadan nolacak peki ozaman hakliyken haksız duruma düşmez miyim ders vermek istiyorum ama boşanmak istemiyorum seviyorum çünkü
Insan gibi oturtun adami konusun sakince,anlatin bence belki bam teline degersiniz.Her an bebek gelebilir korkuyorum bazen tekken o yuzden falan deyin hic mi merak etmiyor acaba

Bende bu sebeplerle EŞİMDEN ayrıldım.. Susuyorsun daha çok aziyor
.konuşuyorsun bildiğini okuyor. Allah ıslah etsin

Back