Eşim çok nazlı

pinkflowerrr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2024
885
849
23
Kızlar 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz eşime sorsan benden daha çok istiyor.
Ama hiç nazı niyazı bitmiyor.
Ne midesinin ağrısı ne başının ağrısı bitiyor ne uykusuzluğu ne yorgunluğu.Bunun mıy mıylığı ağırkanlılığı içimi çürüttü 3 senedir
Şuan yanımda uyuyor parçalayıvercem adamı bi tane tokat yapıştırasım geliyor.
Yani istek sıfır tamam yapınca yapıyor ama böyle kendiliğinden beni bulduğu yerde sıkıştırır modda olmadı hiç 10 gündür de ilişkiye girmiyoruz hiç yokluğunu aramaz.
Bide şu huyundan da nefret ettim.
İlişkiye gireceksek asla olağan akışında olmayacak ona göre sabah uyandın yapmak istedin yaptın diye bişe yok.
Mutlaka gece olması lazım herkes duşunu alacak süslenilcek anca öyle moda giriyor bu şekilde olmazsa yanaşırsam reddediliyorum ağzım kokuyo şuan kendimi rahatsız hissediyorum diyo.
Yani ben sürekli süslenip sonrada onun bi saat duş almasını bekleyip ilişkiye girmek istemiyorum enerjim kaçıyo normal mi ya.
Konuşuyorum inkar ediyo.
Çok sinirlerim bozuluyo günlerce olmasa aramıyor yani çocuk denemeleri için yumurtlama günleri şu gün desem o günlerde yapsa ayın kalan günleri çok rahat boş geçiyor.
Bu neymiş gençliğimi çürüttü resmen özgüvenim kayvoldu sayesinde.
Sevgiliyken nişanlıyken hiç böyle değildi libidosu tavandı beni bulduğu yerde sıkıştırırdı şimdi böyle nazlıgül olması beni çok yıpratıyor napmam lazım

Daha bol bol sevişemiyorken asla çocuk girişiminde bulunmayın.
Hamilelik doğum derken erkolar daha da uzaklaşabiliyor heleki nazlı gülse bu kaçınılmaz olabilir gibi görünüyor.
zaten başlarda bu kadar böyle değildi şimdi yapıyoruz çocuk olmadıkça soğudu ilişkiden de bana öyle geliyo

Olmayabilir. Olmadı diye sekse küsülür mü ne saçma. Belkide siz buna bağlıyorsunuz onuda bilemeyiz. Zaman verin çocuk işine bir müddet
Bana bişey demiyor açıkçası sorduğumda da böyle bişey olmadığını söylüyor.
Aslında bi acelemiz yoktu kız kardeşi evlenip evlendiği ay hamile kaldı yakında doğuracak eşime bişeyler oldu.
Bizim olmucak diye korkuya girdi birde ailesi bize hiç sormazdı onlarda birden çocuk çocuk diye ortalığı ayağa kaldırdılar hiç konuşulmayan şeyler konuşulmaya başlandı kız hamile kalınca o yüzden strese girdik karı koca.
Belkki de ben bağlıyorumdur alakası yoktur

Bak sabah ben istedim akşam bakım yapıp olmasını istedi şimdi de duş almak zor geldi çat diye uyudu eğer ben bişe istemeseydim sabaha kadar elinde telefon oynardı normalde 😂
Öyle zaman telefonu aldıgınla tepesine binivereceksin 🙈 randevulu ilişki ilk kes sizden duydum

Bu hiç iyi bir şey değil ki yani onu o an arzulamışsın. Yok şu an yapalım. Bir olur iki olur. Planlı saat gibi hep aynı zamanda yaparak mı zevk alıyor. Gerçekten ilginç bir durum

Agiz kokusuyla ben de sevisemem rahatsiz olurum. Iliski öncesi duşta gayet güzel ama onu bekleyeceginize birlikte girseniz dert olmaz bu kadar.

Bu hiç iyi bir şey değil ki yani onu o an arzulamışsın. Yok şu an yapalım. Bir olur iki olur. Planlı saat gibi hep aynı zamanda yaparak mı zevk alıyor. Gerçekten ilginç bir durum
Bazen anlık oluyo hiç olmuyo diyemem ama.
Genelde reddediliyorum sadece saçımı başımı yapıp gecelik giyip mumlar yakıp şey yaparsam reddedilmiyorum.
Onda da bi saat duş alıyo beklerken olan isteğim de gidiyo

Agiz kokusuyla ben de sevisemem rahatsiz olurum. Iliski öncesi duşta gayet güzel ama onu bekleyeceginize birlikte girseniz dert olmaz bu kadar.
Yok beni istemez yanında o an 😂bakım yapıyor kendine kılına tüyüne çok dikkat eder birlikte girdiğimiz de oluyo tabi de.
Nişanlıyken sevgiliyken ölürdü böyle şeylere

Ürolojiye gidip bi testesteron hormonuna baktırsın 10 gün çok uzun bi süre bacım keçi boynuzu ceviz badem falan yedir, bide ne o öyle her ilişki öncesi bi saat duş bakım falan filan bir başak burcu olarak bana bile fazla geldi bu 😃 Allah kolaylık versin

Ürolojiye gidip bi testesteron hormonuna baktırsın 10 gün çok uzun bi süre bacım keçi boynuzu ceviz badem falan yedir, bide ne o öyle her ilişki öncesi bi saat duş bakım falan filan bir başak burcu olarak bana bile fazla geldi bu 😃 Allah kolaylık versin
Hiç baktırmadık hormonlarına 😂baktıralım bari.
Yani böyle aşırı nazlı gelin yapıyo kendini sanki yer değiştirdik

Onun duş almasını beklerken siz de hazırlıklar yapın mesela daha fazla azmak için vajinanızı okşayın o gelen kadar sulandıran ayrıca arada bir dalın direk oral yapın hoşuna gidecektir

Back
X