Eşim Çok Mu Bencil Yoksa Ben Mi Haksızlık Yapıyorum??

Konu sahibi yanlış anlamayın ama daha bikaç gün önce okuduk, kocası oyun bağımlısıydı.
Bi süre sonra oyundan bi kadınla tlf da konuşmalarını yakalamıştı.
Adını hatırlamıyorum, ne yaptı bilmiyorum ama siz yine de dikkat edin.

Bende ayrı büyüdüm ama o açıdan bakmıyorum, huzursuz bir evde babayla büyüyeceğime huzurlu bir evde ayrı büyüdüm. Önemli olan da buydu, inanın bana huzurlu ve mutlu anne baba bir arada mutsuz anne babadan iyidir. Herkes ille de bir evde çekirdek ailesiyle büyümez. Yaşadıklarınızdan mutlu olun ve öyle kalın.

Bu arada yanlış anlaşılmasın size boşanın ya da boşanmayın diyemem bu kadar büyük bir konuda karar bana ait değil. Ne zamandır eşiniz bu durumda, çalışmıyor mu?

Tabiki haksızlık yapıyorsun ne karışıyorsun adama ya. Oynasın bırak. Baban değil mi eşşek gibi ödeyecek faturanı. Ayrıca sen kadınsın tabiki ev işi yapacaksın. Sana para niye bıraksın ki eve market alıyorsa yeter

Annen geçerli b8r sebeple boşandı ise ve sen çocukken demiş olabilirsin niye diye fakat hala niye diyorsan vicdansızsın arkadaşım. Benim de anne babam ayrı fakat herrr zaman çocukken bile boşandığı için annemle gurur duydum. Beni kurtardığı için

Benim eşimin de yıllardır oynadığı bir oyun var. Ses etmemenin sebebi bana ve çocuğa gerektiği zaman ilgi göstermesi ve kendini dünyaya kapatmamasi. Bu şartlar sağlandıktan sonra ayrı bir uğraşı edinilmesine karşı değilim. Ama sizin esiniz bayağı kendine yeni bir dünya kurmuş. Mesela sofra kondu gelmiyor mu yiyin? Ne diye onu bekliyorsunuz. İnterneti mi bitti telefonunuzu vermeyin. Gitsin ne yapıyorsa yapsın. Size ilgi göstermiyor mu işlerini yapmayın camasirsiz yemeksiz kalsın. Bu oyun bağımlılığı boşanma sebebidir. Adam kocalik görevi yapmıyor ki... Rest çekme zamanı gelmiş geçiyor. Bencil ve saygısızlığına hiç girmiyorum zaten. Kapıda köle olsa çekilmez. Herif bu haldeyken çocuk nasıl oldu?

Büyük konuşmak istemiyorum ama bazen burada yazılanları okudukça hayret ediyorum. Bakın hayatınızın gerçekten baharındasınız çocuklarınız da var, bu yaşta 'asalak' diye tabir edebileceğim bir kocaya sahipsiniz.. Yapacağınız tek şey ona bu yaşattıklarını burnundan getirmek. Yemeğe bile gelmiyor siz ayağına götürüyorsanız ,götürmeyeceksiniz. İşe gitmiyor fatura ödeyemiyorsa, ödemeyeceksiniz. Çok şükür aileniz size yardım ediyor bildiğim kadarıyla gerekiyorsa ailenizden para alıp ona göstermeyeceksiniz. Bir erkeğe herşeyi yapabildiğinizi gösterirseniz maalesef ki güçlü kadın olmuyorsunuz bizim ülkemizde.. Biz böyle yaparak erkekleri asalaklaştırıp bütün yükü bütün sorunları üstümüze alıyoruz. Sırtımıza yüklediğimiz arttıkça artıyor. Gerekirse hiçbirşeyi yatırmayacaksınız ki internetsiz elektriksiz ne yapabilecek görün.
Ha bu olayın şu tarafı da var ; özel hayatınız birbirinize olan sevginiz nasıl bilmiyorum. Eğer bu konuda da birşeyler yapıp hayatınıza değişiklik katarsanız ilgisini oyundan çekebilirsiniz diye düşünüyorum.. Tabi bunu anlayıp farkedebilecek bir erkek gerekiyor bunun için.. Umarım herşey sizin ve çocuklarınız için iyi olur. Son olarak diyebileceğim bir kişi evin içinde bütün sorumlulukları kaldıracak kadar güçlü olamıyor maalesef sizden ricam baş kaldırın,direnin ve eğer ayrılamıyorsanız da değiştirmek için herşeyi yapın.

Bilmiyorum ki adını savaş içerikli bi oyun.

Şimdi herkes adama kızmış ama ben farklı bir yöntem önersem size dener misiniz acaba? Önce oynadığı oyunun adını öğrenin, sonra size de nasıl oynandığını göstermesini isteyin. Çocuklar uyuduğunda beraber oynamayı bir deneyin. Belki beraber keyifli vakit geçirmeye başlarsınız.

Bir de adamın bilgisayarını kırmışsınız. Mesela o da sizin telefonunuzu kırsa veya giysilerinizi parçalasa nasıl hissederdiniz? Bence sizde de hata var gibi.

sen gül gibi adama haksizlik yapiyorsun. net. millet senin esin gibi koca bulmak icin suriyede kamp kuruyor. adam yaptigi birsey yok- azcik altdan al.

la havle vela.... yahu gercekden bu soruyu sorma sebebin ne?

Açıkçası ben oyuna karşı değilim. kadınlarımızında bu oyun olayına çok fazla taktığını düşünüyorum. oynamayı seven oturur hergün makul bir süre oyununu oynar. bu kişisel bişey, bir hobi. Kaldıki alkol almasından futboldan bin kat daha iyi.
Fakat sizinki farklı bir şey. Çok aşırı desem o bile az gelir. Siz çok haklısınız. Allah yardımcınız olsun.

sen gül gibi adama haksizlik yapiyorsun. net. millet senin esin gibi koca bulmak icin suriyede kamp kuruyor. adam yaptigi birsey yok- azcik altdan al.

la havle vela.... yahu gercekden bu soruyu sorma sebebin ne?
Çünkü anlamaya çalışıyorum, yargısız infaz yapmıyorum.evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum anlata bildim mi??

Çalişıyor, mühendis ev kredisi araba taksidi derken bize pek birşey kalmıyor..
Çok müşkül durumda değiliz tabi ki,ama lükse ayıracak da durumumuz yok.

Evet onu bende okudum
Yapacak olan heryer de yapar o ayrı ama genede tedbirli olmak lazım.

Çünkü anlamaya çalışıyorum, yargısız infaz yapmıyorum.evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum anlata bildim mi??

neyi anlamaya calisiyorsun?
adam seninle ilgi alakayi kesmis- ayni masaya bile oturmuyor, yüzüne bakmiyor. kocalik yapmiyor (arada bir koynuna giriyor o baska- yoksa cocuk olmazdi) hicbir vazifesini yerine getirmiyor. yüzüne yüzüne hakaret ediyor- küfür yedirtiyor. ailene aynisini yapiyor.

hala anlamadinmi? neyini kurtarcaksin? sence bu evlilikmi? bazi evciller daha yararli- arada fare tutuyorlar. senin esinde o kabiliyet bile yok.
ister kiz, ister hakaret et. bu adamdan koca ve baba olmaz. uyanmanin vakti gelmis. cabalamayi birak belki senin evde besledigin anlar durumu ve iki adim atar.

Hiç ilgimi çeken bir şey değil o oyun ve benim çocuklardan ev den ona vaktim kalmaz.
Oyuna başlarsam bu kez o işteyken arayıp oyna diyecek. Oynadıkça yükseliyor.

Hep bi düzelir diye bekliyorum.
Aileme küfreden adam düzelse ne olur ! Nasıl hazmedebiliyorsunuz böyle şeyleri? Bu eş hatta baba müsveddesinin iyi bir derse ihtiyacı var. Siz hayatından çıkınca telefonuna sarılıp uyur artık. Geç bile kalmışsınız bu ders için.

Hiç ilgimi çeken bir şey değil o oyun ve benim çocuklardan ev den ona vaktim kalmaz.
Oyuna başlarsam bu kez o işteyken arayıp oyna diyecek. Oynadıkça yükseliyor.
Hangi oyun merak ettim. Onun gibi oynayamayacağınız için size işteyken oyna demez bence. Ama belki iletişiminiz artacağı için ev işlerinde ve çocuk bakımında yardımcı olur. Onun oyun oynamasını engelleme yolunuz yok. Zaten bilgisayarını kırarak ve kavga ederek aranızdaki saygı ve sevgi bağlarını koparmışsınız. Ya görmezden geleceksiniz, ya boşanacaksınız ya da saygı ve sevgiyi yeniden inşa etmek istiyorsanız biraz onun dünyasına dahil olmaya çalışacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…