- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Bende ayrı büyüdüm ama o açıdan bakmıyorum, huzursuz bir evde babayla büyüyeceğime huzurlu bir evde ayrı büyüdüm. Önemli olan da buydu, inanın bana huzurlu ve mutlu anne baba bir arada mutsuz anne babadan iyidir. Herkes ille de bir evde çekirdek ailesiyle büyümez. Yaşadıklarınızdan mutlu olun ve öyle kalın.Amin ben ayrı ailede büyüdüm. Babam da ilgilenmedi çocuklarım aynı şeyi yaşasın istemiyorum. Çünkü ben anneme keşke bizim için sabreyseydin dediğimi hiç unutmuyorum. Çocuklarım da onu yaşasın istemiyorum.
Annen geçerli b8r sebeple boşandı ise ve sen çocukken demiş olabilirsin niye diye fakat hala niye diyorsan vicdansızsın arkadaşım. Benim de anne babam ayrı fakat herrr zaman çocukken bile boşandığı için annemle gurur duydum. Beni kurtardığı içinAmin ben ayrı ailede büyüdüm. Babam da ilgilenmedi çocuklarım aynı şeyi yaşasın istemiyorum. Çünkü ben anneme keşke bizim için sabreyseydin dediğimi hiç unutmuyorum. Çocuklarım da onu yaşasın istemiyorum.
Merhaba hanımlar ;
Eşim oyun bağımlısı, evlendiğimizden beri bu konu hakkında defalarca ayrılma noktasına geldik .
Hiçbir şey değişmedi, Eşim hala oyun oynuyor. Sürekli bilgisayar başında bazen masayı hazırlayıp saatlerce gelmesini bekliyorum. Yada onun odasına gidiyor yemek.
Dün İnterneti kotası bitti ve durmuş, sanki hayat bitti.
Arkadaşımla konuşuyordum geldi kapat ne konuşuyorsun bu kadar söylendi, arkadaşım duymasın diye hızlıca kapattım.
Annem aradı konuşmadan kapattım.
Çünkü İnternet bağlantısı kesiliyormuş uzaklaşınca.
Aldı telefonu bilgisayara bağladı,İnternetin az olduğunu tarifenin duran tarife olmadığını söyledim. Maddi olarak şuan çok parlak bir dönemde değiliz zira..
Yok anlatamadım oyun fazla yemez dedi akşam 6 dan sabah 12 ye kadar kendi telefonu + bilgisayar benim telefona bağlandı. Bazen o kadar çok kızıyorum ki kendime yani neden beni hiçe sayan biri ile hala beraberim diye.çünkü aynısını asla ona yapamazsın.
Sabah tartıştık iki aydır zaten benim faturamı yatıramıyorsun babama söylüyorum öde diye.bu kadar önemli mi Bırak iki gün de oynama ne olacak dedim
Bu kez başladı aileme hakarete, küfretmeye.
Ev işlerine asla yardım etmez. İki dakika çocuklara bak desem onu yapmaz.
Markete gidilecek se o üşeniyorsa ben giderim. Özel ihtiyaçların için para bırak desem onu bırakmaz.
Artık kafayı yemek üzereyim sizce ben mi abartıyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Hep bi düzelir diye bekliyorum.
Bilmiyorum ki adını savaş içerikli bi oyun.
Çünkü anlamaya çalışıyorum, yargısız infaz yapmıyorum.evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum anlata bildim mi??sen gül gibi adama haksizlik yapiyorsun. net. millet senin esin gibi koca bulmak icin suriyede kamp kuruyor. adam yaptigi birsey yok- azcik altdan al.
la havle vela.... yahu gercekden bu soruyu sorma sebebin ne?
Çalişıyor, mühendis ev kredisi araba taksidi derken bize pek birşey kalmıyor..Bende ayrı büyüdüm ama o açıdan bakmıyorum, huzursuz bir evde babayla büyüyeceğime huzurlu bir evde ayrı büyüdüm. Önemli olan da buydu, inanın bana huzurlu ve mutlu anne baba bir arada mutsuz anne babadan iyidir. Herkes ille de bir evde çekirdek ailesiyle büyümez. Yaşadıklarınızdan mutlu olun ve öyle kalın.
Bu arada yanlış anlaşılmasın size boşanın ya da boşanmayın diyemem bu kadar büyük bir konuda karar bana ait değil. Ne zamandır eşiniz bu durumda, çalışmıyor mu?
Evet onu bende okudumKonu sahibi yanlış anlamayın ama daha bikaç gün önce okuduk, kocası oyun bağımlısıydı.
Bi süre sonra oyundan bi kadınla tlf da konuşmalarını yakalamıştı.
Adını hatırlamıyorum, ne yaptı bilmiyorum ama siz yine de dikkat edin.
Çünkü anlamaya çalışıyorum, yargısız infaz yapmıyorum.evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum anlata bildim mi??
Hiç ilgimi çeken bir şey değil o oyun ve benim çocuklardan ev den ona vaktim kalmaz.Şimdi herkes adama kızmış ama ben farklı bir yöntem önersem size dener misiniz acaba? Önce oynadığı oyunun adını öğrenin, sonra size de nasıl oynandığını göstermesini isteyin. Çocuklar uyuduğunda beraber oynamayı bir deneyin. Belki beraber keyifli vakit geçirmeye başlarsınız.
Bir de adamın bilgisayarını kırmışsınız. Mesela o da sizin telefonunuzu kırsa veya giysilerinizi parçalasa nasıl hissederdiniz? Bence sizde de hata var gibi.
Aileme küfreden adam düzelse ne olur ! Nasıl hazmedebiliyorsunuz böyle şeyleri? Bu eş hatta baba müsveddesinin iyi bir derse ihtiyacı var. Siz hayatından çıkınca telefonuna sarılıp uyur artık. Geç bile kalmışsınız bu ders için.Hep bi düzelir diye bekliyorum.
Hangi oyun merak ettim. Onun gibi oynayamayacağınız için size işteyken oyna demez bence. Ama belki iletişiminiz artacağı için ev işlerinde ve çocuk bakımında yardımcı olur. Onun oyun oynamasını engelleme yolunuz yok. Zaten bilgisayarını kırarak ve kavga ederek aranızdaki saygı ve sevgi bağlarını koparmışsınız. Ya görmezden geleceksiniz, ya boşanacaksınız ya da saygı ve sevgiyi yeniden inşa etmek istiyorsanız biraz onun dünyasına dahil olmaya çalışacaksınız.Hiç ilgimi çeken bir şey değil o oyun ve benim çocuklardan ev den ona vaktim kalmaz.
Oyuna başlarsam bu kez o işteyken arayıp oyna diyecek. Oynadıkça yükseliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?