• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çok Mu Bencil Yoksa Ben Mi Haksızlık Yapıyorum??

Çalişıyor, mühendis ev kredisi araba taksidi derken bize pek birşey kalmıyor..
Çok müşkül durumda değiliz tabi ki,ama lükse ayıracak da durumumuz yok.
Anladım, çok uzun süre oyun oynuyor dediğiniz için merak ettim bende, bir telefon faturasını da ödeyiversin madem söylemeyecektim ama. Güzelce konuşmayı deneyin diyeceğim ama illa ki bunu çok kez yaptınız son karar hep sizin lakin tedavi olmayı düşünür mü oyun bağımlılığında buna ihtiyaç var çünkü, geçmişte yaşadıklarımdan biliyorum az çok

Merhaba hanımlar ;
Eşim oyun bağımlısı, evlendiğimizden beri bu konu hakkında defalarca ayrılma noktasına geldik .
Hiçbir şey değişmedi, Eşim hala oyun oynuyor. Sürekli bilgisayar başında bazen masayı hazırlayıp saatlerce gelmesini bekliyorum. Yada onun odasına gidiyor yemek.
Dün İnterneti kotası bitti ve durmuş, sanki hayat bitti.
Arkadaşımla konuşuyordum geldi kapat ne konuşuyorsun bu kadar söylendi, arkadaşım duymasın diye hızlıca kapattım.
Annem aradı konuşmadan kapattım.
Çünkü İnternet bağlantısı kesiliyormuş uzaklaşınca.
Aldı telefonu bilgisayara bağladı,İnternetin az olduğunu tarifenin duran tarife olmadığını söyledim. Maddi olarak şuan çok parlak bir dönemde değiliz zira..
Yok anlatamadım oyun fazla yemez dedi akşam 6 dan sabah 12 ye kadar kendi telefonu + bilgisayar benim telefona bağlandı. Bazen o kadar çok kızıyorum ki kendime yani neden beni hiçe sayan biri ile hala beraberim diye.çünkü aynısını asla ona yapamazsın.
Sabah tartıştık iki aydır zaten benim faturamı yatıramıyorsun babama söylüyorum öde diye.bu kadar önemli mi Bırak iki gün de oynama ne olacak dedim
Bu kez başladı aileme hakarete, küfretmeye.
Ev işlerine asla yardım etmez. İki dakika çocuklara bak desem onu yapmaz.
Markete gidilecek se o üşeniyorsa ben giderim. Özel ihtiyaçların için para bırak desem onu bırakmaz.

Artık kafayı yemek üzereyim sizce ben mi abartıyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
sorumsuz insan. varya suan duaunuyorum erkelerde suc yok yetistiren annelerde olan boyle kadinlara oluyor. gitsin mavi balina oynasin sende kurtulursun

Anladım, çok uzun süre oyun oynuyor dediğiniz için merak ettim bende, bir telefon faturasını da ödeyiversin madem söylemeyecektim ama. Güzelce konuşmayı deneyin diyeceğim ama illa ki bunu çok kez yaptınız son karar hep sizin lakin tedavi olmayı düşünür mü oyun bağımlılığında buna ihtiyaç var çünkü, geçmişte yaşadıklarımdan biliyorum az çok
Mutfak için 1000 TL ayırdık ama istersen onunla ödeye bilirsin dedi 400tl geliyor fatura +telefon bende mutfaktan kısamam dedim yani çocuklar var ben oradan 400 fatura versem zaten birşey kalmıyor.,bekle o zaman dedi o zaman da kesilecek geçen aydan da 800olunca babamdan rıca ettim ödemesini babam 2sini birden ödemiş .
Kendi faturasını bekletmez asla her ay öder düzenli olarak. Hep ben kendimden ödün veriyorum.

sorumsuz insan. varya suan duaunuyorum erkelerde suc yok yetistiren annelerde olan boyle kadinlara oluyor. gitsin mavi balina oynasin sende kurtulursun
Evet kesinlikle haklısınız. Hep kv hak veriyor hep o alttan dolduruyor.

Aileme küfreden adam düzelse ne olur ! Nasıl hazmedebiliyorsunuz böyle şeyleri? Bu eş hatta baba müsveddesinin iyi bir derse ihtiyacı var. Siz hayatından çıkınca telefonuna sarılıp uyur artık. Geç bile kalmışsınız bu ders için.
Çoğu kez gittim ama anlamıyor ki eşim, biraz ayrı kalınca belki düzelecek ama yok arayıp duruyor bende kararlı değilim hemen yumuşuyorum. :kızgın:

Iyi sabirliymissiniz.telefonuda bilgisayarınida modeminide parcalara ayirir bugun oyunu ben kurdum hadi oyna derdim.
Deli mi ne ben sofra hazirlayacagim o oyun oynayacak
Oynamaz mi oynar ben odaya girdigim an teli elinden birakir
Çocuk varsa eline almaz.
Ne ekerse onu bicer.evinde iliskininde kurallari olmali.esinize anlatin bunlari

Oyunla, bilgisayarla mı evlenmiş sizinle mi? Düzelir diye beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Sadece kendinize yazık ediyorsunuz. Bunun gibiler düzelmez.

Sabır güzeldir hoştur ama kendinizi bu kadar hiçe saydırmak neden... hiçbir fonksiyonıu olmayan adamla aynı evde neden yaşıyorsunuz ikincisi ailenize saygısızlık edilmesine neden müsade ediyorsunuz eşler ailelere saygısızlık yapmamalı kadında erkekte.. lütfen kişiliğinize saygınız olsun ve sınırlarınızı koruyun... hala bencilmi diye soruyorsunuz

Bi evliliği bitirmek kolay ama böyle olsun diye evlenmediniz bitirmeden son bi şans verin psikologla görüşmesi için muhtemelen oyunu günlük yaşantı stresinden kaçış olarak görüyo kafasını boşaltıp başka dünyalara dalmak bu yüzden cazip geliyo hayat böyle tek taraflı fedakarlıkla bence de geçmez ama bişeylerden kaçmak için oyun bağımlısı olmuş gibi hissettim sorunun köküne inmeye çalışın bence

Benim eşim de telefonda bir oyuna takılmıştı. Erken doğum yapmıstım. Bebegimiz yogunbakımda kuvözdeydi. Başlarda bununla kafa dagıtıyor diye düşündüm müdale etmedim. Stresli bir dönemdi diye üstelemedim. Sonra abarttı. Yemek yerken tv izlerken bile oyun oynuyordu. En son oğlumun doktoruyla konustuktan sonra eşime anlattım sağlık durumuyla alakalı şeyleri. Oyun oynuyodu ama ben anlatmaya devam ettim. 5 dk sonra anlattıgım şeyi sordu. Dinlememiş yani. Ben de oğlundan kıymetli mi bu oyun dedim. Telefonu aldıgım gibi fırlattım. Paramparça oldu telefon. Şimdi oğlumuzu kaybettik. O oyunda oynanmıyor. Sildi. Bazen tepki göstermek gerekiyor. O telefonu kırmasam yanlıs yaptıgını anlamayacaktı. Çünkü öncesinde abartıyorsun bu oyunu diye konusmustum onunla güzelce. Dinlemedi. Telefon kırın demiyorum tabi ama bir şekilde tepkinizi gösterin. Her seyin üstünü kapatıp böyle kendi kendinizi yemeyin. Kendinizden ödün vererek yaşamayın

O konuya hiç girmeyelim. Arkamda bir ailem yok maalesef anneme gitsem burdan kötü. Ekonomik özgürlüğüm var mesleğim de var ama çocuklarım küçük.
Ekonomik özgürlüğün varsa neden telefonu baban ödüyor. Bir de şahsi ihtiyaç için neden para bırakmasını bekliyorsun

Benim eşim de telefonda bir oyuna takılmıştı. Erken doğum yapmıstım. Bebegimiz yogunbakımda kuvözdeydi. Başlarda bununla kafa dagıtıyor diye düşündüm müdale etmedim. Stresli bir dönemdi diye üstelemedim. Sonra abarttı. Yemek yerken tv izlerken bile oyun oynuyordu. En son oğlumun doktoruyla konustuktan sonra eşime anlattım sağlık durumuyla alakalı şeyleri. Oyun oynuyodu ama ben anlatmaya devam ettim. 5 dk sonra anlattıgım şeyi sordu. Dinlememiş yani. Ben de oğlundan kıymetli mi bu oyun dedim. Telefonu aldıgım gibi fırlattım. Paramparça oldu telefon. Şimdi oğlumuzu kaybettik. O oyunda oynanmıyor. Sildi. Bazen tepki göstermek gerekiyor. O telefonu kırmasam yanlıs yaptıgını anlamayacaktı. Çünkü öncesinde abartıyorsun bu oyunu diye konusmustum onunla güzelce. Dinlemedi. Telefon kırın demiyorum tabi ama bir şekilde tepkinizi gösterin. Her seyin üstünü kapatıp böyle kendi kendinizi yemeyin. Kendinizden ödün vererek yaşamayın
Başınız sağolsun. Çok üzüldüm bebeğinize

Evliliğinizde bu konu hariç yolunda gitmeyen bi şeyler var mı? Eski sevgilim de pc oyunlarını çok severdi ama abartmazdı ne zaman ki ilişkimize karşı memnuniyetsizlikleri arttı hayatında problemler olmaya başladı sabahtan akşama kadar oyuna sardı. Oyun oynarken hiçbi şey düşünmüyorum meditayon gibi geliyo hayattan kopuyorum sanki derdi. Kaçmaya çalıştığı bi problemi düşünmek istemediği bi takım şeyler olabilir

Hep bi düzelir diye bekliyorum.

kusur bakmayın ama siz daha en blta tepkinizi koymamışsınız. Daha en başında çekip gidecektiniz işi gerekirse boşanmaya kadar götürecektiniz, gözünü korkutacaktınız. Şu an alışmış, sizin de zaten hiçbi şeye sesiniz çıkmıyor. Düzelsin diye daha çok beklersiniz...

Eşiniz bencilden başka birşey bence.Sizinki normal bir aile yaşamı değil.Tabiki insanlarin ilgileri ,hobileri,kendine ayırdıkları vakitleri olur ama bu durum başka.Sofrada bile bir arada değilsiniz.Çocuklarınızla nasıl ilgileniyorki.O kadar takıntılı olmuş ki ailenize bile küfür ediyor.Gerçek hayatta elde edemedikleri yaşamsal başarıyı orada yaşamaya çalıştığı ve bunun daha kolay gelmesinden dolayı kolay kolay bırakmaz.Normalde ikili ilişkilere üçüncü kişinin karıştırılmasına çok çok karşıyım ama sizin durumunuzda sözünü ezemeyeceği bir aile büyüğünü devreye sokun derim.Belli ki siz başedemiyorsunuz.Çocuklarınız da çok kötü etkileniyordur.Bir süre gerçek hayata dönerse bir daha oynamak istemeyebilir.

Back