Eşim Çok Mu Bencil Yoksa Ben Mi Haksızlık Yapıyorum??

Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Bu adam değişmez belli. Ya da belki kafasına dank eder de tedavi olur, kurtulur bu bağımlılığından... Var mı öyle bir umudunuz? Yoksa, sizin de bir tane hayatınız var. O hayat böyle bir adamla harcanmamalı.

Çockların büyümesini bekliyorum belki düzenle bilir, yada yolları ayırırız bilemiyorum

Eşin bencilin çok ötesinde. Bağımlı hastalikli. Seni sevdiğini sanmiyorum.

Şu özel ihtiyac parasi olayina da zıt oluyorum.

Benim cebimde para olmalidir zaten .bunun özel ihtiyaç ile alakasi yok.

Cek git babanin evine. Bununla yaşanmaz.

telefonuma şifre koyar ne halin varsa gör derdim
birde eşiniz bir konuda sinirli vs.ken asla ailenizi araya katmayın

Sizce hangi konuda haksızım?

çünkü adamın her istediğini yapmasına izin veriyorsunuz. mobil hatlardan 6 saat boyunca oyun oynamasına izin veriyorsunuz. ailenize küfür etmesine izin veriyorsunuz. eşinizin oyun yüzünden harcadığı internetin faturasını babanıza ödetiyorsunuz.

Babamın evine gitmem, kendime bir düzen kurup çocuklarım la yaşamayı tercih ederim. Kazanacağım para bunun için yeterli olur. Ama bunun için biraz sabretmek gerekiyor. Çalişma saatlerim ile kreş saatleri uyuşmuyor çünkü.

İnternet faturası değil benim kendi faturamı ödedi babam.
"ben öderim niye öde diyorsun babana" dedi başka sıkıntımız yok gibi bile isteye niye çok ödeyelim dedim çıldırdı çünkü hep haklı.

Ona sorsanız çok fevriyim asla hayır kelimesini kullanmamı istemiyor. İstiyorki hayatımın odağı o olsun ne isterse tamam olsun. Ama bunun için hiç çaba sarf etmiyor.
Kafasını kırmanız gerekiyor
Büyük çaplı bir cinnet geçiririm

Yorumları okumadım, konu benim takıntılı olduğum bir konu duramadım geldim. Babamdan daha çok sevdiğim hatta hala baba diyerek görüştüğüm annemin ikinci eşini hatırlattı konunuz bana. Bilgisayarın başından kalkmazdı, çok iyi huyluydu müthiş biriydi ama o oyundan koparamazdık onu sabahlardı başında. Keza evlilikleri de bu yüzden bitti.

Babam gördüğüm adamı bizden kopardığı için çocukken nefret ederdim oyunlardan. Eşim arada bir telefondan bir iki oyuna bakınca bile bi şey demiyorum ama sinir oluyorum. Ben buna sinir olurken sizi düşünemiyorum. Cinnet şart, Allah sabır versin.

Hangi oyunu oynuyor bu kadar merak ettim. Ne oynadığını biliyor musunuz? Siz de oynasız tepkisi ne olur?

Eski konunuzda işten gelince başka odaya çekiliyor, çocuklar başını ağrıtıyormuş diye istemiyor diyen üyeydiniz siz değil mi? O zaman da bir çok şey söylendi size ama hala aynı şeylerden muzdaripsiniz.
Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemeniz çok anlamsız. Yerinizde olsam işten geldiğinde çocukları onun bulunduğu odaya salar, gider mutfakta falan oyalanırdım. Siz eşinize sorumluluk yüklemiyorsunuz ki sadece sorumluluklarını almasını istiyorsunuz. Haliyle o da istifini bozmuyor. Çok sinmişsiniz.

Amin ben ayrı ailede büyüdüm. Babam da ilgilenmedi çocuklarım aynı şeyi yaşasın istemiyorum. Çünkü ben anneme keşke bizim için sabreyseydin dediğimi hiç unutmuyorum. Çocuklarım da onu yaşasın istemiyorum.

Bu nedir ya,ben de sık oyun oynarım da eşiniz aşmış artık.2 günde oynama be adam,hayat durmuyor ya.Üstelik çocuklarına da ilgisiz,bu boşanma sebebi bile olabilir,ben olsam eşimle bir güzel konuşur terapi tavsiye ederim.Kabul etmezse bırakırım sanırım,ondan sonrasını kendisi düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…