• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çok Mu Bencil Yoksa Ben Mi Haksızlık Yapıyorum??

O konuya hiç girmeyelim. Arkamda bir ailem yok maalesef anneme gitsem burdan kötü. Ekonomik özgürlüğüm var mesleğim de var ama çocuklarım küçük.
çok mu küçükler
eve maddi destek sağlıyorsanız onu çekmekle başlayın işe
madem ev işlerine hiç yardım etmiyor
eve bakım erkeğin sorumluluğu deyiverin
yapmaya çalışın bunu

Ah ah. Aynı dert bende de var. Daha bide kendini savunmak için "Dışarı çıksam daha mı iyi" diyor. Çocuk doğacak sayılı günler kaldı ve tek başıma çabalıyorum. Çözümü de yok sanırım. Sorduğun sorunun cevabı da tabi ki bencillik. Bencilliğin dibi. Çabalayınca elime birşey geçmiyor çabalamıyorum bende. Umarım sen düzeltebilir ve aradığın mutluluğu bulursun.

çok mu küçükler
eve maddi destek sağlıyorsanız onu çekmekle başlayın işe
madem ev işlerine hiç yardım etmiyor
eve bakım erkeğin sorumluluğu deyiverin
yapmaya çalışın bunu
Çocklar küçük olduğu için işten ayrıldım.
Şu an çalışmıyorum annesi bakıyordu bunalmış. Kreş ayarladım vermediler kv çock küçük demiş karışmış

Ah ah. Aynı dert bende de var. Daha bide kendini savunmak için "Dışarı çıksam daha mı iyi" diyor. Çocuk doğacak sayılı günler kaldı ve tek başıma çabalıyorum. Çözümü de yok sanırım. Sorduğun sorunun cevabı da tabi ki bencillik. Bencilliğin dibi. Çabalayınca elime birşey geçmiyor çabalamıyorum bende. Umarım sen düzeltebilir ve aradığın mutluluğu bulursun.
Nedense değişebileceğini düşünmüyorum aynı savunma bizde de var.

Çocklar küçük olduğu için işten ayrıldım.
Şu an çalışmıyorum annesi bakıyordu bunalmış. Kreş ayarladım vermediler kv çock küçük demiş karışmış
biran önce işe başlayın çocukları kreşe verin
kaç yaşındalar
+ keşke bu adama güvenip işi bırakmasaymışsınız

Çoooooooooook beklersiniz düzelmesini
Dü-zel-mez
Ya kabul edip susacaksınız
Ya da bir cinnet geçirip pc gözünün önünde kıracaksınız ve sonuçlara göre hareket edeceksiniz
Onu yaptım zaten kırdım parçaladım evi terk ettim Hemen gidip yenisini almış. O zamanlar dünya para yatırdı oyun için bi ara bıraktı oynamayı telefona sardı, şimdi gene başladı.

Merhaba hanımlar ;
Eşim oyun bağımlısı, evlendiğimizden beri bu konu hakkında defalarca ayrılma noktasına geldik .
Hiçbir şey değişmedi, Eşim hala oyun oynuyor. Sürekli bilgisayar başında bazen masayı hazırlayıp saatlerce gelmesini bekliyorum. Yada onun odasına gidiyor yemek.
Dün İnterneti kotası bitti ve durmuş, sanki hayat bitti.
Arkadaşımla konuşuyordum geldi kapat ne konuşuyorsun bu kadar söylendi, arkadaşım duymasın diye hızlıca kapattım.
Annem aradı konuşmadan kapattım.
Çünkü İnternet bağlantısı kesiliyormuş uzaklaşınca.
Aldı telefonu bilgisayara bağladı,İnternetin az olduğunu tarifenin duran tarife olmadığını söyledim. Maddi olarak şuan çok parlak bir dönemde değiliz zira..
Yok anlatamadım oyun fazla yemez dedi akşam 6 dan sabah 12 ye kadar kendi telefonu + bilgisayar benim telefona bağlandı. Bazen o kadar çok kızıyorum ki kendime yani neden beni hiçe sayan biri ile hala beraberim diye.çünkü aynısını asla ona yapamazsın.
Sabah tartıştık iki aydır zaten benim faturamı yatıramıyorsun babama söylüyorum öde diye.bu kadar önemli mi Bırak iki gün de oynama ne olacak dedim
Bu kez başladı aileme hakarete, küfretmeye.
Ev işlerine asla yardım etmez. İki dakika çocuklara bak desem onu yapmaz.
Markete gidilecek se o üşeniyorsa ben giderim. Özel ihtiyaçların için para bırak desem onu bırakmaz.

Artık kafayı yemek üzereyim sizce ben mi abartıyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Okuyup yorum yapanlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Sende oyununla başbaşa bırak onu

Zorlamanın manası yok mesleğiniz varmış birikiminiz var mı? Çocukları kreşe bırakıp çalışmaya başlanın boşanın en kısa zamanda. adam oyun bağımlısı resmen değişmez. bu ergen gibi erkeklerde ne diye evlenir anlamamki otur kendi evinde oynasın sabahtan akşama kadar oyununu.

Onu yaptım zaten kırdım parçaladım evi terk ettim Hemen gidip yenisini almış. O zamanlar dünya para yatırdı oyun için bi ara bıraktı oynamayı telefona sardı, şimdi gene başladı.
O zaman adam tarafını seçmiş. Siz ne istiyorsunuz oturup bunu düşünün.

Ayranımız yok içmeye tahtırevanla gideriz .... durumu tam. Niye çekiyorsunuz bu ayarsızı? Bırakın oyunlarıyla, bilgisayarının başında yaşlansın. Bir de en başından beri böyle sorumsuz, bencil bir insandı madem, niye çocuk yaptınız diye soracağım ama bu soruyu da herkes soruyor, mantıklı bir cevap verenini görmedim. Bile bile lades... Bari bundan sonra çekmeyin şu adamı. Bulun bir iş, çalışın. Evli barklı insanların faturasını hala anne babaları mı öder yav, ayıp yani... Beyefendi de otursun fatura kabartsın. Çocuğunuzu kreşe vermenize kayınvalide ne karışıyor? Siz de kendinizi epey ezdirmişsiniz. Kendi hayrınıza bir silkelenin.

Zorlamanın manası yok mesleğiniz varmış birikiminiz var mı? Çocukları kreşe bırakıp çalışmaya başlanın boşanın en kısa zamanda. adam oyun bağımlısı resmen değişmez. bu ergen gibi erkeklerde ne diye evlenir anlamamki otur kendi evinde oynasın sabahtan akşama kadar oyununu.
Hiç böyle bir alışkanlığı olduğunu bilmiyordum Evlenince düğünden bir ay sonra hemen İnternet bağlandı ve kabus geldi, Ailesi filan hiç söylemedi eşimde hiç bahsetmemiş ti. Gayet ilgili bir eş adayı gibi gözüktü hep..

Ayranımız yok içmeye tahtırevanla gideriz .... durumu tam. Niye çekiyorsunuz bu ayarsızı? Bırakın oyunlarıyla, bilgisayarının başında yaşlansın. Bir de en başından beri böyle sorumsuz, bencil bir insandı madem, niye çocuk yaptınız diye soracağım ama bu soruyu da herkes soruyor, mantıklı bir cevap verenini görmedim. Bile bile lades... Bari bundan sonra çekmeyin şu adamı. Bulun bir iş, çalışın. Evli barklı insanların faturasını hala anne babaları mı öder yav, ayıp yani... Beyefendi de otursun fatura kabartsın. Çocuğunuzu kreşe vermenize kayınvalide ne karışıyor? Siz de kendinizi epey ezdirmişsiniz. Kendi hayrınıza bir silkelenin.
Çocuklarım iyi ki var onlar ile alakalı hiç bir sorunum yok ol alsaydı vs gibisinden şuan küçük oldukları için çalışamıyorum ama ilerde böyle olmaz gayet baka bilirim onlara.
Ben eşimi hep sevdim caz geçmek istemediğim için vazgeçemedim sabrettim. Kavgalarımız çok oldu. Aileme gittim bitti dedim ama hep affettim kabullen dim Bu yüzden çok hata yaptım sanırım.
Bu konuyu da birilerine anlatmak için yazdım sanırım çok daraldım çünkü Bi an kendime acaba haksızlık mı ediyorum diye düşünürken buldum. Birileri beni silkeleyip kendime getirsin istedim sanırım.

Back