Esim suanda calismiyor normalde babasiyla insaat isi yapiyolar 7ay sonra tekrar baslicaklar 1 yildir evliyiz esim asiri evcimen ki benim icin cok kotu bir durum bu cunku disari haftada bir veya iki cikiyoruz ve kiskanclik diz boyu oldugu icin hic arkadasimda yok tek disari cikamiyorum kuzenlerinin esleriyle bile gondermiyo bi alisverise bi kahve icmeye ehliyete yazilmak istiyorum izin vermiyor ben ogretirim diyo ya cevirip polis ehliyeti sorsa diyorum arabayi alirlar en fazla alsinlar ama sen ehliyete falan gidemezsin diyo kocis alisverise gidelim diyorum en fazla yarim saat dayaniyor internetten siparis veririz diyor butun sulale gune girmis bende girdim nasil olduysa izin verdi beni birakti bu arada gunu disarda yapiyolar keldi restorana 2tane adam yemek yiyordu bu restoranda erkek var hadi gun parasini ver gidiyoruz dedi Allah'im rezillik ya ne diyecegimi bilemedim insanlara hastaneye gidicez esim hasta falan diye yalan soyledim normalde surat assam dayanamaz bu konuda olsem degismiyor bu adam.normalde bilgisayar basindan kalkmayan adam marketten siparis veriyoruz hop koskosa gelip kapiyi aciyor niye ben acmiyim adam getiriyor diye ilgilidir sevgisini belli eder ustume titrer ama bir kiskanclik birde bilgisayar yedi bitirdi beni herseye yardim eder yemek yapar utu yapar her konuda destekcidir ama gunde 4 saat oyun oynuyor buda beni rahatsiz ediyor banada almis bir bilgisayar birlikte oynayalim diyor Ya cikip baska biseyler yapalim kuzenlerini davet edelim ve ya biz gidelim diyorum biz birbirimize yeteriz hem benim kuzenlerim seninle sakalasiyolar cok samimi olmayalim diyor ya anlamiyorum ne var bunda benimde kuzenlerim esimle sakalasir hep beraber guler egleniriz gercu artik onlarda gelmiyor cunku bizevden cikmiyoruz cikarsakta baska biri olmuyor yanimizda sadece ikimiz olalim baska kimse olmasin istiyor hic arkadasim kalmadi delircem ya