- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Buda öyle hemen bana suratını bilmem ne yapım anneni bilmem ne yapım ahlaksızin tekiKüfür olduğu zaman çok sinirleniyorum ben de. Hele ki anneye babaya aileye küfür ediyosa o insan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bi daha. Erkeklerde de böyle bi saçmalık var en küçük olayda ana avrat küfür.
Evt çocuklar camdan bakıyor parkta karşıda hemen kızım küçükte oğlum 4 yaşında anne park diye ağlayıp duruyor tek göndermiyorsun birlikte gidelim diyorum işin gücün gezmek zaten diyorPeki 2 çocuğu parka falan götürmüyor musun?
Hep evde mi bu çocuklar?
Aynen öyle böyle hasta ruhlu bi adamla boşanamıyorum da keşke pesimi bırakacağını bilsemAdini soyadini sil kardes.
21 yasinda dunya uzerinde cehennemi kendine yasattigin icin tebrik ediyorum seni .
Bosanamazsin cok acik belli cozumun ne onu da bilmiyorum.
Umarim bi yol bulursun
Aynen öyle böyle hasta ruhlu bi adamla boşanamıyorum da keşke pesimi bırakacağını bilsem
yaziklar olsun o adama cocuklari parktan mahrum ediyor her gun 7 de cikarim 9 da donerim sade kizim oynasin diye bana da iyi geliyor hava aliyorumEvt çocuklar camdan bakıyor parkta karşıda hemen kızım küçükte oğlum 4 yaşında anne park diye ağlayıp duruyor tek göndermiyorsun birlikte gidelim diyorum işin gücün gezmek zaten diyor
yaziklar olsun o adama cocuklari parktan mahrum ediyor her gun 7 de cikarim 9 da donerim sade kizim oynasin diye bana da iyi geliyor hava aliyorum.Evt çocuklar camdan bakıyor parkta karşıda hemen kızım küçükte oğlum 4 yaşında anne park diye ağlayıp duruyor tek göndermiyorsun birlikte gidelim diyorum işin gücün gezmek zaten diyor
Keşke bende çıkabilsemyaziklar olsun o adama cocuklari parktan mahrum ediyor her gun 7 de cikarim 9 da donerim sade kizim oynasin diye bana da iyi geliyor hava aliyorum.
Ben okurken sanki noktalama işaretleri varmış gibi oluyorum kolay oluyor. Şöyle ki virgül konulması gereken yerde virgül varmış gibi nokta vs öylesi daha kolay.+1
gercekten yaaa, allah aşkına bir noktalama işareti koyun, hiç mi eğitimini almadınız? cidden inanamıyorum....okumak işkence haline geliyor, ben de okuyamadım....
Ailem babam çocuklara fazla tahammül edemiyor gitsem rezil olurum 2 ucu pis bir deynek nereden tutsam elime bulaşıyorAilen ne diyo ?
Yok mu yardimci olabilecek biri ..
Ailem babam çocuklara fazla tahammül edemiyor gitsem rezil olurum 2 ucu pis bir deynek nereden tutsam elime bulaşıyor
Allahın cezası herif ya nasıl itici. Karısına koca olamamış disardakilere kendini beğendirmeye çalışsa nolur Allahın öküzü ne diye sende çocuk yaptın böyle birine. Nasıl ilişkiye giriyorsun böyle sigirla. Midem bulandı yemin ederim. Allah yardımcın olsun. Insan değil bu hayvan hiç değil nasıl bir yaratik okadar sinir oluyorumki böylelerine. Sende ona bi küfür etsene şöyle analı bacılı. Caninimi alicak. Kâbus gibi. Ve en aptalca şey ne biliyormusun. Senin bu adamı herşeye rağmen seviyor olman :S
Ya ozaman tecabuz ediyor izin almiyorsa tuylerim urperdi yemin ederim böyle bi evlilikmi olur ya. Bosanirim ac kalirim sokakta sürünürüm bu adamin koynuna girmem. Ki okadar guzel yerler var artik ulkemizde siginabilecegi.Sanki iliskiye girmek icin izin mi aliyor bu kadindan ?
Ama nasil hala sevebiliyor aklim almiyo
Ya ozaman tecabuz ediyor izin almiyorsa tuylerim urperdi yemin ederim böyle bi evlilikmi olur ya. Bosanirim ac kalirim sokakta sürünürüm bu adamin koynuna girmem. Ki okadar guzel yerler var artik ulkemizde siginabilecegi.
İşime gelmiyor diyeceksin o zaman.ben buyum işine gelirse diyor
16 'nin içindeydim haklisiniz dedim işime gelmiyor diye s.g babanın evine o zaman diyorİşime gelmiyor diyeceksin o zaman.
Adamın kendi g.tü b.klu olduğu için herkesi kendi gibi sanıyor. Yaptığı eziyetler cabası. Ki bence akıl sağlığı da iyi değil. Bi yolunu bulup kurtulun
kaç yaşında evlendin bu arada 21 yaşında 2 çocuğun olmuş bu adamdan?
Ne parası arada bin de bir veriyor geride kurusu kuruşuna nerde harcadın diyor hoc bir şey alamıyorum ki evde bile hep aynı şeyleri giyip duruyorum yıkayıp ama bunların hepsini geçtim artık saygısızlık küfür beni bitirdi resmenPara veriyo mu sana ?
Ama disari cikmaya izin vermeyen para da vermez dimi ?
Bi kac zaman daha katlansan o cocuklar az ele gelse
En azindan maddi olarak iyi hissetsen
Sonra izini kaybettirsen cocuklarinla bilmiyorum ki nasil yaparsin
Ne parası arada bin de bir veriyor geride kurusu kuruşuna nerde harcadın diyor hoc bir şey alamıyorum ki evde bile hep aynı şeyleri giyip duruyorum yıkayıp ama bunların hepsini geçtim artık saygısızlık küfür beni bitirdi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?