- 19 Mayıs 2020
- 46.365
- 207.453
O zaman yine konu açar, eskiden çok istekliydi şimdi ben ellemesem 1 yıl aklına gelmez diye dert yanar.buraya ne diye yazdınız? nazar değsin de ayda bire düşsün diye mi :'P
ikisine de tavsiye yok -_-O zaman yine konu açar, eskiden çok istekliydi şimdi ben ellemesem 1 yıl aklına gelmez diye dert yanar.
Darısı benimkineHerkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.
Lütfen yardım edin sinirlerim bozuldu artık.
Amannn koyver gitsin ne güzel işteHerkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.
O niyetle yapınca hic yapası gelmiyor insanın zor çokDarısı benimkineçocuk olsun die uğraşıyoruz o yüzden diyorum yoksa zaten erkekler hep aynıdır die düşünüyorum.ne yedirip ne içiriyorsun söyle sen bakem
Hakkını veriyorsa niye problem ediyorsunuzHerkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.
Benim favori yorumum bu.Hakkını veriyorsa niye problem ediyorsunuz
Ne diyodu meşhur teyzemiz dişin kesiyoken yiyecen bacım toprak olup gidecek nasılsa ver coşkuyuYani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.