Eşim çok fazla istekli ne olur yardım edin

Buraya yazarak sorunu çözmüş oldunuz bence yakında eşime bir haller oldu hiç yanaşmıyor diye konu açarsınız

Şaka maka sorsanıza eşinize birden bire ne bu değişim diye? İlaç falan kullanıyor olmasın? Yani o anlamda bir ilaç olmasa da belki vitamin falan almaya başlamıştır

Ya o kuş hiç ötmeseydi ? Şükredin bence tersi daha fena

Darısı benimkine çocuk olsun die uğraşıyoruz o yüzden diyorum yoksa zaten erkekler hep aynıdır die düşünüyorum.ne yedirip ne içiriyorsun söyle sen bakem

Acaba birleşmelerde doymuyor mu? Yani tam istediği olmadığı için olabilir mi?
Ya benim böyle bir erkek ark vardı yalnız kalmaya korkuyordum resmen sürekli oynaşma şeklindeydi beni rahatsız ediyordu artık söylememe rağmen değişme yoktu aklıma o geldi

Amannn koyver gitsin ne güzel işte

Darısı benimkine çocuk olsun die uğraşıyoruz o yüzden diyorum yoksa zaten erkekler hep aynıdır die düşünüyorum.ne yedirip ne içiriyorsun söyle sen bakem
O niyetle yapınca hic yapası gelmiyor insanın zor çok

Hakkını veriyorsa niye problem ediyorsunuz

Yok yok bu işte bir terslik var özellikle son 5 6 aydır çok fazla demiisniz.
Ülkede ki ekonomi son 5 6 aydır herkesi bacı kardeş yaptı sizde niye ters etki yapti ki anlamadım.
Muhakkak bir ekonomiste pardon doktora görünün.
Ayrıca nedense bana bı Mahmut abi kojusu geldi.

Hakkını veriyorsa niye problem ediyorsunuz
Benim favori yorumum bu. Erkek kalitesi biraz da yatakta belli olur, partnerini önemsiyor mu yoksa öylesine mi?
Keşke dert bu olsa, öp de başına koy. Kocanıza iyi bakın, istekliyken ve sertleşme problemi yokken kıymetini bilin.

Ayy bacım sende ki derdi derman görenler var deme böyle işte ne güzel kocan seni istiyor seviyor kuş ötüyor ahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…