Dimi ya hayir dersin iş orada noktalanır. Asil sorun istemeyenler. Ortada "heybetli bir varlik" yok iliskiyi gerceklestirebilecek. Çözümü çok zor olan, kadını yiyip bitiren bir sorun bu.Ne güzel seviyor, sevişiyorHayırdan anlar herhalde hiç istemediğinizde hayır diyin, şap işlerine girişmeyin:)
Hayalimdeki iliski ajajjajajjajaHerkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.
Lütfen yardım edin sinirlerim bozuldu artık.
Senin derdini derman görenler var bacım yat kalk 2 rekat şükür namazı kılHerkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.
Lütfen yardım edin sinirlerim bozuldu artık.
Suss, yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim.Yani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.
Ozaman hergün bir kere olsun diye anlaşma yapın bariYani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.
HahaaâaaaaSeni harcarlar burda.
Senin kocan şu üstüne soğuk su dökülüp, sopayla vurulsa bile kitlenip kalan, ayrılmayan azgın küpeklere benziyorYani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.
Aynı kocadan bende istiyorum yaa buldun bunama isteksiz olsa daha mı iyiYani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.
Tüh çok kötü bir durum azıcık kınayalım da başımıza gelsinYani cidden gülüyorsunuz ama abartmıyorum haftada en az 10 defa ilişkiye giriyoruz.