Eşim çok fazla istekli ne olur yardım edin

arzu_ank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
81
33
Herkese merhabalar öncelikle. Son zamanlar eşime bir haller oldu.5 yıllık evliyiz özellikle son 5-6 aydır eşim inanılmaz istekli beni çok bunaltıyor bu durum. İki dakika rahat durmuyor yorulmaya başladım artık. Mesela evde film izleyeceğiz güzelce başbaşa omzuna yatıyorum hop 2 dakika sonra oynaşmaya başlıyor sonra yataktayız. Bu aralar inanılmaz abarttı. Bunun çözümü yok mu ? özellikle pazar günleri dışarı çıkmayalım sürekli yapalım istiyor. Belki saçma gelecek ama yemeklerine şap atmayı bile düşünüyorum. Evde kısa şeyler giy diyor, yemek yaparken bile bir anda kendimi yatakta buluyorum. Çok abarttı çok bunalmaya başladım. Dokunmaya korkuyorum kendisine artık.

Lütfen yardım edin sinirlerim bozuldu artık.

Ne güzel seviyor, sevişiyor Hayırdan anlar herhalde hiç istemediğinizde hayır diyin, şap işlerine girişmeyin:)
Dimi ya hayir dersin iş orada noktalanır. Asil sorun istemeyenler. Ortada "heybetli bir varlik" yok iliskiyi gerceklestirebilecek. Çözümü çok zor olan, kadını yiyip bitiren bir sorun bu.

Vermiycem vermiycem benim değil mi vermiycem de olsun bitsin

Hayalimdeki iliski ajajjajajjaja

Senin derdini derman görenler var bacım yat kalk 2 rekat şükür namazı kıl kuş şakıyo daha nolsun

Dönemsel bir şeydir, zamanla azalır. Sonra of eskiden çok istekliydi niye böyle oldu dersiniz dilinizi ısırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…