- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Ben hafta ici gidiyorum genelde kendim gidiyorum haftada birde ben cagiriyorum hadi burda yiyelim diye her hafta sonuda onun ailesine gidiyoruz hic surat asmam o koye gidelim dedigimde sonucta ben birsey demiyorum oda oyle yapsin istiyorum ama malesef o gitmemek icin direnmeye devam ediyor
Maddi durumumuz iyi allaha sukur para sikintisi yasamadik hic binistedigimi iki etmez alir o konuda hakkini yiyemem ben calismiyorum calismayi dusunuyorum ama kendi bolumume uygun is bakiyorum yani maddi sikintidan kaynaklandigini dusunmuyorum. Is yerini one suruyor beynim cok yorgun diyorUzuldum durumunuza, insallah duzelir hersey. evliligin ilk senesi zor gercekten bende 1 senedir evliyim daha yeni yeni duzen oturtuyoruz birbirimize alisiyoruz diyebilirim. tabiki herkesin iliskisi farkli farkli ama kendini kotu hissetme genelde zor, iki farkli insan bir araya geliyor ayni eve giriyoruz. eskiden disarda gorusup herkes evlerine dagiliyordu, simdi eve birlikte giriyorsun belki esin onceden tum pozitif enerjisiyle geliyordu yanina ve senle gorustukten sonra arkadaslariyla bagira cagira mac izliyodu veya evde bi sekilde desarj oluyordu. maddi durumunuz nasil ozel degilse? bir sorununuz var mi?
bu tip seylerde erkegi etkiliyor stres veriyor, bide artik ikinizden sorumlu olmasi vs. calisiyormusun?
kavgalarinizin ana konusu nedir sadece ailene gitmek istemen mi konu?
Basbasa vakot gecirmeyi onanin bende cok istiyorum biyere ikimiz oturmaya gittigimizde konuscak birsey bulamiyoruz cok yorgunum diyor oradada duramiyoruz yani tek gidebildigim yer ailem arkadaslarimla gezmenede cok hos bakmiyor esim mecbur kaliyorum bende baska gidecek biyerim yok malesefailelere çok görüşüyor sunuz biraz başbaşa vakit gecirmelisiniz
sonuçta artık ayrı bir aile oldunuz
Maddi durumumuz iyi allaha sukur para sikintisi yasamadik hic binistedigimi iki etmez alir o konuda hakkini yiyemem ben calismiyorum calismayi dusunuyorum ama kendi bolumume uygun is bakiyorum yani maddi sikintidan kaynaklandigini dusunmuyorum. Is yerini one suruyor beynim cok yorgun diyor
Basbasa vakot gecirmeyi onanin bende cok istiyorum biyere ikimiz oturmaya gittigimizde konuscak birsey bulamiyoruz cok yorgunum diyor oradada duramiyoruz yani tek gidebildigim yer ailem arkadaslarimla gezmenede cok hos bakmiyor esim mecbur kaliyorum bende baska gidecek biyerim yok malesef
Surekli anlatiyorum evliligimize zarar veriyosun iyorum sen boyle bi evlilikmi hayal ediyordun diyorum duzelt kendini diyorum haklisin benim psikojim bozuk diyor ne anlatmaya calissam o tam tersini anliyorki
Ama bu bastan buyuk bir sinyalmis.Onun aileside onu el ustunde tutuyor ozellikle annesi ama o surekli ailesinede bagirir cok saygisiz davraniyor benimde oyle olmami istiyor galiba ailelerimizi bi kenara atalim ikimiz olalim kimsemiz olmasin istiyor ben oyle dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?