• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok değisti !

Uzuldum durumunuza, insallah duzelir hersey. evliligin ilk senesi zor gercekten bende 1 senedir evliyim daha yeni yeni duzen oturtuyoruz birbirimize alisiyoruz diyebilirim. tabiki herkesin iliskisi farkli farkli ama kendini kotu hissetme genelde zor, iki farkli insan bir araya geliyor ayni eve giriyoruz. eskiden disarda gorusup herkes evlerine dagiliyordu, simdi eve birlikte giriyorsun belki esin onceden tum pozitif enerjisiyle geliyordu yanina ve senle gorustukten sonra arkadaslariyla bagira cagira mac izliyodu veya evde bi sekilde desarj oluyordu. maddi durumunuz nasil ozel degilse? bir sorununuz var mi?
bu tip seylerde erkegi etkiliyor stres veriyor, bide artik ikinizden sorumlu olmasi vs. calisiyormusun?
kavgalarinizin ana konusu nedir sadece ailene gitmek istemen mi konu?

Ben hafta ici gidiyorum genelde kendim gidiyorum haftada birde ben cagiriyorum hadi burda yiyelim diye her hafta sonuda onun ailesine gidiyoruz hic surat asmam o koye gidelim dedigimde sonucta ben birsey demiyorum oda oyle yapsin istiyorum ama malesef o gitmemek icin direnmeye devam ediyor

ailelere çok görüşüyor sunuz biraz başbaşa vakit gecirmelisiniz
sonuçta artık ayrı bir aile oldunuz

Uzuldum durumunuza, insallah duzelir hersey. evliligin ilk senesi zor gercekten bende 1 senedir evliyim daha yeni yeni duzen oturtuyoruz birbirimize alisiyoruz diyebilirim. tabiki herkesin iliskisi farkli farkli ama kendini kotu hissetme genelde zor, iki farkli insan bir araya geliyor ayni eve giriyoruz. eskiden disarda gorusup herkes evlerine dagiliyordu, simdi eve birlikte giriyorsun belki esin onceden tum pozitif enerjisiyle geliyordu yanina ve senle gorustukten sonra arkadaslariyla bagira cagira mac izliyodu veya evde bi sekilde desarj oluyordu. maddi durumunuz nasil ozel degilse? bir sorununuz var mi?
bu tip seylerde erkegi etkiliyor stres veriyor, bide artik ikinizden sorumlu olmasi vs. calisiyormusun?
kavgalarinizin ana konusu nedir sadece ailene gitmek istemen mi konu?
Maddi durumumuz iyi allaha sukur para sikintisi yasamadik hic binistedigimi iki etmez alir o konuda hakkini yiyemem ben calismiyorum calismayi dusunuyorum ama kendi bolumume uygun is bakiyorum yani maddi sikintidan kaynaklandigini dusunmuyorum. Is yerini one suruyor beynim cok yorgun diyor

ailelere çok görüşüyor sunuz biraz başbaşa vakit gecirmelisiniz
sonuçta artık ayrı bir aile oldunuz
Basbasa vakot gecirmeyi onanin bende cok istiyorum biyere ikimiz oturmaya gittigimizde konuscak birsey bulamiyoruz cok yorgunum diyor oradada duramiyoruz yani tek gidebildigim yer ailem arkadaslarimla gezmenede cok hos bakmiyor esim mecbur kaliyorum bende baska gidecek biyerim yok malesef

Maddi durumumuz iyi allaha sukur para sikintisi yasamadik hic binistedigimi iki etmez alir o konuda hakkini yiyemem ben calismiyorum calismayi dusunuyorum ama kendi bolumume uygun is bakiyorum yani maddi sikintidan kaynaklandigini dusunmuyorum. Is yerini one suruyor beynim cok yorgun diyor

iyi boyle bir derdiniz olmamasina sevindim. peki kavgalarinizin sebebi nedir genel olarak ?

Basbasa vakot gecirmeyi onanin bende cok istiyorum biyere ikimiz oturmaya gittigimizde konuscak birsey bulamiyoruz cok yorgunum diyor oradada duramiyoruz yani tek gidebildigim yer ailem arkadaslarimla gezmenede cok hos bakmiyor esim mecbur kaliyorum bende baska gidecek biyerim yok malesef

peki sevgililik dönemi boyunca başbaşa ne konustunuz
o zaman konusabildiyseniz şimdi de konusursunuz
ortak konuşacak konumuz yoksa denek ki uyumlu çift değilsiniz

Dediğiniz derece bi değişim cidden çok kötü. Çok sakindi iyiydi diye güvenip evlendiğiniz insanın böyle birine dönüşmesi, flört zamanı içerisinde kendini bu kadar iyi gizlemesi.. biz neye güvenicez arkadaş. Ben kendini ezdirmemen taraftarıyım. Kavga ve tarışmada olmasın tabi. Ama onu bırakmıcağını, seni kaybetmeyeceğinide sanmasın. Ciddi ciddi konuş yada destek alın. Senin idare etmenle nereye kadar?

Okurken kendimi gördüm sanki tek farki esimle ailemin arsi cok iyi bende 1 yillik evliyim ayni senin gibi değişimler oldu bekarken bi laf duymuştum cok doğruymuş erkekler evlenmeden önce kendilerini guncellerler evlendikten sonra fabrika ayarlarina geri dönerler!

Haftada 1 annene gitmeniz bence çok sık. Ki bu adamın aile anlayışı ortada kendi ailesi ile gorusmezken seninki ile de çok görüşmek istemez normal.

Belki ara sıra şöyle diyebilirsin;
^Annemlere gidelim diyecektim ama sen sıkılırsın hadi en iyisi sinemaya gidelim ^
Böyle şeyleri de yapmıyorsunuz ya, belki o zaman iyi annenlere gidelim diyebilir. Sinemayı seçerse bu da senin için artı olur.
Hem onu düşünüyor olduğunu görür. Sinama bir örnek x yer x aktivite olarak düşün.

Surekli anlatiyorum evliligimize zarar veriyosun iyorum sen boyle bi evlilikmi hayal ediyordun diyorum duzelt kendini diyorum haklisin benim psikojim bozuk diyor ne anlatmaya calissam o tam tersini anliyorki

Ayni zamanda evlenmisiz
Bizde de sorunlar var cozemiyoruz danışma almayi düşünüyoruz
Esiniz tam da bunu demiskenteklif edin bence
Siz neden calismiyorsunuz? Evde bogulmazsiniz

Bence sizin çalışmanız lazım. Yapmayın böyle evde oturarak kendinizi yıpratıyorsunuz ekonomik özgürlüğünüzü bir elinize alın önce. Akşam eve gelince paylaşacak daha fazla şeyiniz olur bir de şu haftada bir aile işini biraz askıya alın derim ben

Ck uzun yazmışsın hepsını okuyamadım canım ama evlılıgın baslarında kavgalar olur zamanla hersey rayına oturur uzulme duzelır ınsallah...

Onun aileside onu el ustunde tutuyor ozellikle annesi ama o surekli ailesinede bagirir cok saygisiz davraniyor benimde oyle olmami istiyor galiba ailelerimizi bi kenara atalim ikimiz olalim kimsemiz olmasin istiyor ben oyle dusunuyorum
Ama bu bastan buyuk bir sinyalmis.

Ailesine saygisi, merhameti olmayan adamdan kime fayda gelir ki?

Back