- 8 Haziran 2016
- 67
- 27
- 3
- Konu Sahibi elma sekeriimm
-
Bir de ailen seni el üstünde tutuyorsa ve onun ailesinde boyle bir durum yoksa aileni kendi ailesiyle de kiyaslayabilir.Bende oyle hissediyorum hatta bir kere yuzune soyledim sen beni ailemden kiskaniyorsun dedim onlara olan sevgimle sana olan sevgimi kiyasliyorsun dedim aslaa kabul etmedi oyle birsey olamazmis
Surekli anlatiyorum evliligimize zarar veriyosun iyorum sen boyle bi evlilikmi hayal ediyordun diyorum duzelt kendini diyorum haklisin benim psikojim bozuk diyor ne anlatmaya calissam o tam tersini anliyorkiallah kolaylık versin cnm.. erkekler cok dengesiz senı cok ıyı anlıorum.. acıkca yuzyuz konus onunla.. ıcıne ata ata olan bızlere oluyor
Onun aileside onu el ustunde tutuyor ozellikle annesi ama o surekli ailesinede bagirir cok saygisiz davraniyor benimde oyle olmami istiyor galiba ailelerimizi bi kenara atalim ikimiz olalim kimsemiz olmasin istiyor ben oyle dusunuyorumBir de ailen seni el üstünde tutuyorsa ve onun ailesinde boyle bir durum yoksa aileni kendi ailesiyle de kiyaslayabilir.
Olabilir ama bu sorun konusularak hallolur gibime geliyor.Onun aileside onu el ustunde tutuyor ozellikle annesi ama o surekli ailesinede bagirir cok saygisiz davraniyor benimde oyle olmami istiyor galiba ailelerimizi bi kenara atalim ikimiz olalim kimsemiz olmasin istiyor ben oyle dusunuyorum
Ama arkadaslariyla bulustugunda okadar mutluki sanki ailesinden ote arkadaslari onlarin yaninda asla sikilmaz hep gidelim ister hep goruselim kalabalik sevmiyor olsa onlarla gorusmek istemez oyle degilmiBirbirinize biraz vakit ayırsanız ?
Ne bileyim mesela bu akşam karşılıklı geçip konuşsanız bak ben bu konularda böyle düşünüyorum diyerek başlasanız konuşmaya ? Sakin sakin konuşsanız ?
Sanırım eşiniz aile ortamlarını pek sevmiyor.Anlıyorum onu ben de biraz öyleyim.Olmayınca olmuyor insan boğuluyor gibi oluyor böyle kalabalık bir de sürekli gittiği ortamlarda.
Ben hafta ici gidiyorum genelde kendim gidiyorum haftada birde ben cagiriyorum hadi burda yiyelim diye her hafta sonuda onun ailesine gidiyoruz hic surat asmam o koye gidelim dedigimde sonucta ben birsey demiyorum oda oyle yapsin istiyorum ama malesef o gitmemek icin direnmeye devam ediyor2-3 gunde bir esim aileme gitmek istiyorum dese ve her haftasonu ailesine gitsek bende surat asardim ve kavgada ederdim acikcasi.
Onun disinda diger kavgalariniz nelerden cikiyor bilmiyorum ama 9 ay evet yeni evli sayılırsınız.
Ben hafta ici gidiyorum genelde kendim gidiyorum haftada birde ben cagiriyorum hadi burda yiyelim diye her hafta sonuda onun ailesine gidiyoruz hic surat asmam o koye gidelim dedigimde sonucta ben birsey demiyorum oda oyle yapsin istiyorum ama malesef o gitmemek icin direnmeye devam ediyor
Ailesi cagirir her pazar ararlar hadi gelin diye gittigimizde esim pek konusmaz kavga cikar her gittigimizde annesiyle ozellikle onlarin isteginden dolayi gidiyoruz bende ozluyorlardir diye anlayisla karsiliyorum esim kendiliginden gidelim demez veya telefonla halini hatrini sormak icin hic aramaz pek biseyini paylasmaz ailesiyle u hep boyle olmus evlenmeden oncede dahilBende esimde birbirimiz olmadan aile ziyaretine vs cikmayiz, yani esim gitcem dese sinir olurum hemde 2-3 gunde bi ve herhaftasonuda iki aileyede gidilmez.
Esimin ailesi koyde ve esim arayip sormaz, ailesini cok sevmiyor demissin ama nasil herhaftasonu koye gidiyor o zaman?
Ailesi cagirir her pazar ararlar hadi gelin diye gittigimizde esim pek konusmaz kavga cikar her gittigimizde annesiyle ozellikle onlarin isteginden dolayi gidiyoruz bende ozluyorlardir diye anlayisla karsiliyorum esim kendiliginden gidelim demez veya telefonla halini hatrini sormak icin hic aramaz pek biseyini paylasmaz ailesiyle u hep boyle olmus evlenmeden oncede dahil
Ama arkadaslariyla bulustugunda okadar mutluki sanki ailesinden ote arkadaslari onlarin yaninda asla sikilmaz hep gidelim ister hep goruselim kalabalik sevmiyor olsa onlarla gorusmek istemez oyle degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?