Eşim çok anlayışsız ve odun değil mi sizce ?

Umutsz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
27
3
1
2 yıllık evliyim doğum günümü kutlamaz ailemden öyle görmedim diyor.. doğum günün kutlu olsun bile demez. hiç bi özel günü kutlamaz (anneler günü, evlilik yıldönümü) bebeğim var 1 yaşında ilerde işe girsem bana evde yardımcı olur musun diyorum senin evini de ben temizleyim çocuğun altını da ben alayım diyor kadın işi gibi bakıyor. istersen bi hizmetçi tutayım sen otur diyor.. mesela bi borç yaptı maaş kartını babasına verdi babam hesap kitaptan anlıyor dedi ve hala babasında kalıyor paraya ihtiyacın olduğunda sana veriyoruz sen neden karışıyorsun diyor soğuyorum artık sizce kim haklı böyle evlilik olur mu 28 yaşında ama hala çocuk gibi

Kadın işi gibi görülmesine bende çok ama çok sinirleniyorum bazen hizmetçi gibi bile hissettiğim oluyor evlilik böyle olmamalı çok şükür bi sıkıntım yok ama sinirleniyorum ve sen yap bugünde bunu diyorum bende yapıyor ama evde huzursuzluk çıkıyor gibi hissediyorum surat asıyor gibi yaptıktan sonra🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️Rabbim hayırlısını versin herşey gönlümüzce olsun inşallah herşeyy amiinnn🙏🙏🙏

Böyle evlilik olmaz maaş kartı babasında ben kadınım bende durur ne alaka parayı yönetecek beynim yoksa niye evleneyim ki

Canimcim bak 8bucuk yıllık evliyim. Kocamla evlendiğimde ne dogungunu bilirdi ne evlilik yıldönümü bilirdi. Mesaj yazardı boşluk bırakmayı bilmezdi. Adam benle gözünü açtı. Doğumgünumden bir gün önce giderim kendime hediye alırım bunu ödersin sen aldın diyorum. Akşama pasta getirmeyi unutma diye diye adam pasta almaya alıştı. Bazı adamlar böyle napcan. Adamı egitene kadar akla karayı seçtim. Saçlarim döküldü şimdi kıvama geldi. İkincisi ev işinde asla yardım etmez çocuğa baksa zaten yeter bana. Üçüncüsü babasinda kartın durması ne demek ya. Hee ben bunuda çektim. Annesine babasına para verirdi benim elime 20 lira vermezdi. Millet üstüne başına alırken Fink atarken ben kendime bişey alamıyordum. Gittim aldım cebinden para . Mesaj yazdım para aldım cebinden diye niye diye sormadi tamam dedi. Böyle böyle alıştım almaya sonrada kendi vermeye başladı. Adamlar anlamıyor bazı şeylerden. Odun kocam karısına harçlık vermeyi benden öğrendi susup kalsaydım ooo şuan Sürünüyordum. Ah ah yaşadıklarım geçti gözümün önünden kusura bakma

2 yıllık evliyim doğum günümü kutlamaz ailemden öyle görmedim diyor.. doğum günün kutlu olsun bile demez. hiç bi özel günü kutlamaz (anneler günü, evlilik yıldönümü) bebeğim var 1 yaşında ilerde işe girsem bana evde yardımcı olur musun diyorum senin evini de ben temizleyim çocuğun altını da ben alayım diyor kadın işi gibi bakıyor. istersen bi hizmetçi tutayım sen otur diyor.. mesela bi borç yaptı maaş kartını babasına verdi babam hesap kitaptan anlıyor dedi ve hala babasında kalıyor paraya ihtiyacın olduğunda sana veriyoruz sen neden karışıyorsun diyor soğuyorum artık sizce kim haklı böyle evlilik olur mu 28 yaşında ama hala çocuk gibi
Sakın çocuk yapmayın.

• Beğen
Reactions: Z P
Böyle evlilik olmaz maaş kartı babasında ben kadınım bende durur ne alaka parayı yönetecek beynim yoksa niye evleneyim ki
Daha babasına borcumuz ne kadar kaldı baba diye soramıyor bile ben deyince de bilmiyorum sormayı unuttum deyip geçiştiriyor

Canimcim bak 8bucuk yıllık evliyim. Kocamla evlendiğimde ne dogungunu bilirdi ne evlilik yıldönümü bilirdi. Mesaj yazardı boşluk bırakmayı bilmezdi. Adam benle gözünü açtı. Doğumgünumden bir gün önce giderim kendime hediye alırım bunu ödersin sen aldın diyorum. Akşama pasta getirmeyi unutma diye diye adam pasta almaya alıştı. Bazı adamlar böyle napcan. Adamı egitene kadar akla karayı seçtim. Saçlarim döküldü şimdi kıvama geldi. İkincisi ev işinde asla yardım etmez çocuğa baksa zaten yeter bana. Üçüncüsü babasinda kartın durması ne demek ya. Hee ben bunuda çektim. Annesine babasına para verirdi benim elime 20 lira vermezdi. Millet üstüne başına alırken Fink atarken ben kendime bişey alamıyordum. Gittim aldım cebinden para . Mesaj yazdım para aldım cebinden diye niye diye sormadi tamam dedi. Böyle böyle alıştım almaya sonrada kendi vermeye başladı. Adamlar anlamıyor bazı şeylerden. Odun kocam karısına harçlık vermeyi benden öğrendi susup kalsaydım ooo şuan Sürünüyordum. Ah ah yaşadıklarım geçti gözümün önünden kusura bakma
Sen iyi hakkından gelmişsin canım...
benim eşim çok dik kafalı düzeleceğini hiç sanmıyorum böyle devam ederse boşanmaya kadar gidecek yani

• Beğen
Reactions: Z P
Kadın işi gibi görülmesine bende çok ama çok sinirleniyorum bazen hizmetçi gibi bile hissettiğim oluyor evlilik böyle olmamalı çok şükür bi sıkıntım yok ama sinirleniyorum ve sen yap bugünde bunu diyorum bende yapıyor ama evde huzursuzluk çıkıyor gibi hissediyorum surat asıyor gibi yaptıktan sonra🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️Rabbim hayırlısını versin herşey gönlümüzce olsun inşallah herşeyy amiinnn🙏🙏🙏
Amin inşallah

Allah yardımcın olsun canım benim çok zor koca imtihani. Valla ben sabrettim ama kimseye de otur sabret demiyorum. Gerçekten insan mutsuzsa biseylere devam etmemeli. Ben çok duaalr ettim. Hepsi kabul oldu. Olmayabilirdi de..
Sen iyi hakkından gelmişsin canım...
benim eşim çok dik kafalı düzeleceğini hiç sanmıyorum böyle devam ederse boşanmaya kadar gidecek yani

Off bu adamla sizin başınız çok ayırır ya. Adam evinin hesabini yapmaktan aciz maaş kartını babasına veriyor. Bu adam babası istedi diye mi evlendi? Hadi özel gün kutlamalarını geçtim babam hesaptan anlıyor nadir ya? Ne yiyeceginize de baba mı Karar veriyor?
Allah yardımcınız olsun.

Böyle ataerkil yetiştirilmiş erkeğim diye ortada gezen tiplerden nefret ediyorum. Karın senin hizmetçin değil yeri gelir her şeyi beraber yaparsınız hele ki bebek varken çalışmadığında dahi yardımcı olmalı çünkü bebekle her şey daha da zor. Allah sabır versin sizede umarım düzelir sizin de zorlamanızla.

"Senin evini de" derken kendi nerde yaşıyormuş acaba? Evlenecek olgunlukta biri değilmiş bence.

Peygamberimizin hanımına yaptığı hizmetleri şöyle gerekirse kitap al oku
Belki öküzlüğü azalır neyini sevdin bu öküzün, ? 2. çocuğu kesinlikle böyle öküze doğurmazdın kendini koru gerekirse spiral taktır yoksa çok çekeceksin daha olgunlaşmamış sorumluluk nedir bilmeyen öküz kocandan !!!!!!!

Erkekler hangi yaşta olursa olsun çocuk gibiler benim de bilmezdi ben doğum günü kutlamayı sevmem o yüzden evlilik yıldönümünü bilir birde anne baba ihtiyacı karşılanır ama kart vermek olmaz evin ayrı aşın ayrı sabrederek bı şekilde bunları yoluna koyabilirden sen yaparsın değilde öyle gelmiş öyle gider

Yetiştirilme tarzından dolayı öyledir o onu doğru biliyor. Kutlamaları gereksiz görüyordur bir çok insan var böyle. Maddi anlamdada seni zor durumda bırakmadığı sürece babası yapsın bişey olmaz.

Cnm. Benden sana tavsiye ; seni üzmek istemem ama böyle adamlar değişmez pek. Benim eşim değişmedi. Üstelik 12. Yıla girdik geçen gün evlilik yıldönümünüz dedim bana ne aldın diyor. Ev işi , çocuk bakma onun için kadınların görevi ne yaptıysam bu düşüncelerini değiştirmedim. Aklın varsa baska çocuk yapma. Ben düzelir umudu ile cahillikle dört çocuk yaptım. 17 yaşında aileler vasıtasıyla evlendim, akil veren olmadı. Inan iki çocuğum olsa şimdi bosanirdim. 28 yaşındayım inan hayattan soğutuyor beni... Aklına başına devsir başka çocuk yapma ilerledikçe insanın Sabri kalmıyor. Bana tavsiye veren olmadı benden sana bir arkadas tavsiyesi..

Back