Eşim çocuk istemiyor

Irem0123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
10
3
28
Selam, size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 1 buçuk senedir evliyim ve çocuk istiyorum ama eşim istemiyor. Kaç kere denememe rağmen bi türlü istemiyor. Sizce ne yapmam lazım?

Neden istemiyor. Geçen bi haber okudum eşlerden birinin sebepsiz sırf keyfi çocuk istememesi boşanmada kusurlu hareket sayılıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum.
Çocuk istemeyebilir ama bu sizin de hayatınız orta yolu bulmanız lazım iki taraf da kendi hayatı için haklı olabilir

Selam, size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 1 buçuk senedir evliyim ve çocuk istiyorum ama eşim istemiyor. Kaç kere denememe rağmen bi türlü istemiyor. Sizce ne yapmam lazım?
Bir şey yapamazsınız. Gerçekten kararlıysa çocuk istememe konusunda ya kabulleneceksiniz ya yolları ayıracaksınız.

Yok şu an istemiyorum diyorsa hazır olana kadar bekleyeceksiniz. Kimseyi zorla baba yapamazsınız, yapmamalısınız.

Yaşlar kaç?
Sonuçta çocuk demek sorumluluk demek, maddi manevi kendi hazır hissetmiyor olabilir.

İstemez istemez bence saygı duyun .Ama kadının isteyip erkeğin istememesi de bana garip geliyor. Yani işin büyük bir kısmını zaten kadın yapıyor.

Şu anda tam bir şey söylemiyor beni hep geçiştiriyor benimde asıl sinir olduğum şey bu geçen sordum ve bana lütfen tam bir cevap ver dedim yine ben çok yorgunum bi rahat bırak dedi

Mune mune abla konu yanlış yere açılmış Bir derdim var da olursa daha çok yorum alabilir

Kendini hazır hissetmiyorsa bence beklemelisiniz. Belki de korunduğunuz halde Allah size o bebeği nasip edecek bir çok böyle hikayeler de var. Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum açıkçası hayırlısı olsun.

Yaşınız da gelmiş aslında belki de henüz kendini hazır hissetmiyordur. Siz onun üstüne gittikçe ters tepebilir. Eşinizi seviyorsanız eğer ona biraz zaman verin ve bir süre sonra tekrar açarsınız konuyu. Örneğin 3 ay sonra 4 ay sonra. Belki de sizin açmanıza gerek kalmaz eşiniz ister. ama size şunu söyleyebilirim. En iyi anını yakalayın ve bu konunun sizi çok kırdığını bidaha da bu konuyu açmayacağınızı söyleyin yani duygu sömürüsü yapın ondan sonra açmayın konuyu içi içini yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…