Konuştum o zamanlar düşüncesi farklıydıEvlenmeden önce bu konuları konuşmadınız mı?
Henüz yeni evlisiniz bence eşinize biraz daha zaman vermelisiniz. Israrcı olmak işe yaramazKonuştum o zamanlar düşüncesi farklıydı
Bir şey yapamazsınız. Gerçekten kararlıysa çocuk istememe konusunda ya kabulleneceksiniz ya yolları ayıracaksınız.Selam, size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 1 buçuk senedir evliyim ve çocuk istiyorum ama eşim istemiyor. Kaç kere denememe rağmen bi türlü istemiyor. Sizce ne yapmam lazım?
Maddiyatta Allah'a şükür bir sıkıntımız yok ben avukatım o da mühendisYaşlar kaç?
Sonuçta çocuk demek sorumluluk demek, maddi manevi kendi hazır hissetmiyor olabilir.
Yaşım 29 eşimin yaşı 31Maddiyatta Allah'a şükür bir sıkıntımız yok ben avukatım o da mühendis
Şu anda tam bir şey söylemiyor beni hep geçiştiriyor benimde asıl sinir olduğum şey bu geçen sordum ve bana lütfen tam bir cevap ver dedim yine ben çok yorgunum bi rahat bırak dediBir şey yapamazsınız. Gerçekten kararlıysa çocuk istememe konusunda ya kabulleneceksiniz ya yolları ayıracaksınız.
Yok şu an istemiyorum diyorsa hazır olana kadar bekleyeceksiniz. Kimseyi zorla baba yapamazsınız, yapmamalısınız.
Yok diye tahmin editorum çünkü benim hakkımda hiçbir şikayette bulunmazEvliliginde oturmadigini dusundugu seyler vardir belki? Sizden sikayetci oldugu konular var mi?
Ediyorum diyicektim pardonYok diye tahmin editorum çünkü benim hakkımda hiçbir şikayette bulunmaz
Tavsiyeniz için sağolun beklemeyi deniyicem tam bir cevap verene kadarorta yolu bulana dek bekliyceksiniz mecbur. zorla olmaz bu işler
gönlünüzden geçen hayırlısı ile olsun inşallahTavsiyeniz için sağolun beklemeyi deniyicem tam bir cevap verene kadar
Kendini hazır hissetmiyorsa bence beklemelisiniz. Belki de korunduğunuz halde Allah size o bebeği nasip edecek bir çok böyle hikayeler de var. Her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum açıkçası hayırlısı olsun.Selam, size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Ben 1 buçuk senedir evliyim ve çocuk istiyorum ama eşim istemiyor. Kaç kere denememe rağmen bi türlü istemiyor. Sizce ne yapmam lazım?