- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.954
- 598
- Konu Sahibi hayalsiz202015
-
Ben biramı evde yapıyorum, dışarda içine ne koydukları belli değilBen biraya o parayı vereceğime votka alırım diye arama mesafe koyuyorum
Ay lütfen boşan kurtul. Evlat olsa sevilmez bu model.Merhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim eşim 6 aydır her akşam içmeye başladı bazı sıkıntıları var maddi açıdan, çok borçlandık. Ama genel olarak zaten hep Borcumuz var.. alkol konusundan 6 ay boyunca sürekli kavgalar ettim yeri geldi üzerine saldırdım vurduğum zamanlar bile oldu yeri geldi sabah 5 lere kadar konuştum istemediğimi anlattım alkolik olmandan korkuyorum diye söyledim yeri geldi ağladım yeri geldi küstüm konuşmadım ama sonuç hiç değişmedi. Genel olarak sinirli biriyim zaten her şeye tepki gösterdiğim için beni artık takmıyor sanırım. Mesela para konusunda ne zaman sıkışsa benim peşimi bırakmıyo kene gibi yapışıyor bende her seferinde üzüldüğüm için yardım ediyorum ama bana bazı şeyleri eksik anlatarak parayı alıyor içim rahat etsin kafaya takmıyım diye her şeyi anlatmadığını söylüyo sonra ben buna da çok sinirleniyorum sen beni mi kandırıyosun diye. Kendini acındırmayı seviyor. Benim anneme zor durumdayım demiş Araba kiralama işi yapıyor annemden aldığı parayla borç ödemek yerine biraz peşinat vererek araba almış yine borca girmiş annemde o parayı borcuna kullandığını zannediyor artık bana hiçbir şeyi samimi gelmiyor bu yüzden. Gün içinde beni hiç aramıyor nerde olduğundan haberim bile olmuyor.Son dönemlerimize bakıyorum bu evlilikte ben yokum eşim ve eşimin sorunları para sorunları var normal hayat yaşamayı unuttum. Düşük yaptım o gün bile içip gece eve geldi yıkıldım resmen. Tek başıma içiyorum alem yapmaya mı gidiyorum diye savunma yapıyor.Sana hakkımı helal etmiyorum bu 6 ayda canımı çok yaktın dedim gecesi yine içip geldi. Konu cinselliğe ve Benden para almaya gelince çok ısrarcı ama benimle ilgili başka hiçbir konuyla ilgilenmiyor.Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çaresiz kaldım bu resmen beni yok saymak değil mi?
Alkol almakla alkolik almak arasında fark var. İlk evlendiklerinde hergun iciyorduysa haklısınız ama burada sonradan artmış bir şey var.Alkol almıyorsanız ve kırmızı çizginizse öyle biriyle evlenecektiniz. Ben alkol severim. Buna göre bir eş seçtim. Eşim içme diye kavga çıkarsa da bırakmam
Seninle ayni sorunu yaşayan bir arkadaşim var. Eşi hiç takmadi onu. Içtikce içti hatta bir keresinde neredeyse öluyordu. Hatta madde bile kullanmaya başladi. Her insan hata yapar ama bazilarina soz soylerken onun değişmek için çabaladiğini gormen bile yeter. Değişmedi ama elinden geleni de yapti dersin. Içine su serpilir. Ama seninki ne değişmiyor ne de seni umursamiyor. Saygisizlik, sevgisizlik olan yerde evlilik sadece kağit uzerindedir. Kagitdan da çikarip çikarmamak sana kalmiş. Bu adam duzelir mi? Çok zor ama imkansiz degil. Bunu duşunerek belki yillarca çabaliycaksin. Sonuç ya degisecek ya da yillarin heba olacak. Sana tavsiyem artik birsey soylememen. mutsuzmusun? O evi terket. Seni geri getirmek için vazgecerse alkoldan o zaman şans ver. Vazgecmezse demek ki en dogrusu uzak kalmakmiş. O zaman da cesaretini toplayip ilk adimi atarsinMerhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim eşim 6 aydır her akşam içmeye başladı bazı sıkıntıları var maddi açıdan, çok borçlandık. Ama genel olarak zaten hep Borcumuz var.. alkol konusundan 6 ay boyunca sürekli kavgalar ettim yeri geldi üzerine saldırdım vurduğum zamanlar bile oldu yeri geldi sabah 5 lere kadar konuştum istemediğimi anlattım alkolik olmandan korkuyorum diye söyledim yeri geldi ağladım yeri geldi küstüm konuşmadım ama sonuç hiç değişmedi. Genel olarak sinirli biriyim zaten her şeye tepki gösterdiğim için beni artık takmıyor sanırım. Mesela para konusunda ne zaman sıkışsa benim peşimi bırakmıyo kene gibi yapışıyor bende her seferinde üzüldüğüm için yardım ediyorum ama bana bazı şeyleri eksik anlatarak parayı alıyor içim rahat etsin kafaya takmıyım diye her şeyi anlatmadığını söylüyo sonra ben buna da çok sinirleniyorum sen beni mi kandırıyosun diye. Kendini acındırmayı seviyor. Benim anneme zor durumdayım demiş Araba kiralama işi yapıyor annemden aldığı parayla borç ödemek yerine biraz peşinat vererek araba almış yine borca girmiş annemde o parayı borcuna kullandığını zannediyor artık bana hiçbir şeyi samimi gelmiyor bu yüzden. Gün içinde beni hiç aramıyor nerde olduğundan haberim bile olmuyor.Son dönemlerimize bakıyorum bu evlilikte ben yokum eşim ve eşimin sorunları para sorunları var normal hayat yaşamayı unuttum. Düşük yaptım o gün bile içip gece eve geldi yıkıldım resmen. Tek başıma içiyorum alem yapmaya mı gidiyorum diye savunma yapıyor.Sana hakkımı helal etmiyorum bu 6 ayda canımı çok yaktın dedim gecesi yine içip geldi. Konu cinselliğe ve Benden para almaya gelince çok ısrarcı ama benimle ilgili başka hiçbir konuyla ilgilenmiyor.Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çaresiz kaldım bu resmen beni yok saymak değil mi?
İçtiği parayı biriktirsin bir taksit öder.Çok borcumuz var Eminim ödeme günlerine yakın daha da strese giriyor neyi nasıl halledicem diye.
Uzucu bir durum..Merhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim eşim 6 aydır her akşam içmeye başladı bazı sıkıntıları var maddi açıdan, çok borçlandık. Ama genel olarak zaten hep Borcumuz var.. alkol konusundan 6 ay boyunca sürekli kavgalar ettim yeri geldi üzerine saldırdım vurduğum zamanlar bile oldu yeri geldi sabah 5 lere kadar konuştum istemediğimi anlattım alkolik olmandan korkuyorum diye söyledim yeri geldi ağladım yeri geldi küstüm konuşmadım ama sonuç hiç değişmedi. Genel olarak sinirli biriyim zaten her şeye tepki gösterdiğim için beni artık takmıyor sanırım. Mesela para konusunda ne zaman sıkışsa benim peşimi bırakmıyo kene gibi yapışıyor bende her seferinde üzüldüğüm için yardım ediyorum ama bana bazı şeyleri eksik anlatarak parayı alıyor içim rahat etsin kafaya takmıyım diye her şeyi anlatmadığını söylüyo sonra ben buna da çok sinirleniyorum sen beni mi kandırıyosun diye. Kendini acındırmayı seviyor. Benim anneme zor durumdayım demiş Araba kiralama işi yapıyor annemden aldığı parayla borç ödemek yerine biraz peşinat vererek araba almış yine borca girmiş annemde o parayı borcuna kullandığını zannediyor artık bana hiçbir şeyi samimi gelmiyor bu yüzden. Gün içinde beni hiç aramıyor nerde olduğundan haberim bile olmuyor.Son dönemlerimize bakıyorum bu evlilikte ben yokum eşim ve eşimin sorunları para sorunları var normal hayat yaşamayı unuttum. Düşük yaptım o gün bile içip gece eve geldi yıkıldım resmen. Tek başıma içiyorum alem yapmaya mı gidiyorum diye savunma yapıyor.Sana hakkımı helal etmiyorum bu 6 ayda canımı çok yaktın dedim gecesi yine içip geldi. Konu cinselliğe ve Benden para almaya gelince çok ısrarcı ama benimle ilgili başka hiçbir konuyla ilgilenmiyor.Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çaresiz kaldım bu resmen beni yok saymak değil mi?
Evlendiğimizde içmiyordu ki ona göre biriyle evlendim zaten.Alkol almıyorsanız ve kırmızı çizginizse öyle biriyle evlenecektiniz. Ben alkol severim. Buna göre bir eş seçtim. Eşim içme diye kavga çıkarsa da bırakmam
İlk evlendiğimizde hiç içmiyordu. Çok nadir arkadaşlarıyla kırk yılda bir toplanıp mangal yapıp içerlerdi. Ama 6 aydır her gün içiyor nerdeyseAlkol almakla alkolik almak arasında fark var. İlk evlendiklerinde hergun iciyorduysa haklısınız ama burada sonradan artmış bir şey var.
Yorumunuz için teşekkür ederimBen hep destek olmaya çalıştım bana hepsi hainlik ve nankörlükle geri döndü. İnşallah doğru yolu bulur diyorum ve allahıma bırakıyorum her şeyi. zamanın doğru ne ise onu göstereceğini düşünüyorumUzucu bir durum..
Siz elinizden geleni yapmissiniz.
Manevi olarak destek olmakla birlikte yalanlarina maddi anlamda ortak bile olmussunuz.
En kotusude o kadar sey yasanirken duygusal anlamda sizin yaninizda oldugunu hissetmeyen bir adamla, ne kadar sure daha birlikte kalinir yasanir ? Bilemiyorum..
İnsallah tez vakitte dogru yolu bulur. Ve sizi uzmez..
KeşkeH
İçtiği parayı biriktirsin bir taksit öder.
Bunu da denedimSeninle ayni sorunu yaşayan bir arkadaşim var. Eşi hiç takmadi onu. Içtikce içti hatta bir keresinde neredeyse öluyordu. Hatta madde bile kullanmaya başladi. Her insan hata yapar ama bazilarina soz soylerken onun değişmek için çabaladiğini gormen bile yeter. Değişmedi ama elinden geleni de yapti dersin. Içine su serpilir. Ama seninki ne değişmiyor ne de seni umursamiyor. Saygisizlik, sevgisizlik olan yerde evlilik sadece kağit uzerindedir. Kagitdan da çikarip çikarmamak sana kalmiş. Bu adam duzelir mi? Çok zor ama imkansiz degil. Bunu duşunerek belki yillarca çabaliycaksin. Sonuç ya degisecek ya da yillarin heba olacak. Sana tavsiyem artik birsey soylememen. mutsuzmusun? O evi terket. Seni geri getirmek için
Dışardan kendi hayatıma baktığımda o kadar üzülüyorum ki.. o kadar her şeyin farkındayım ki .. en başta bu kadar üzülmeyi haketmediğimi düşünüyorum. Yanlış insana destek verdim bu evlilikte sadece kendimi düşünseydim bu kadar üzülmeyecektim.Hımmm Zor valla sorumsuz, iradesiz, saygısız ve düşüncesiz bir adam. Ama alkolizmden kurtaracağım diye kadınlar heba oluyor o adamlara bir şey olmuyor. Sen ömrünü tüketiyorsun o çaba göstermiyor. Sen kazanıyorsun o yiyor.. bugünlerde her gün içmeye para mı daynır.. ayrıca evlilik her anı paylaşmak demek. Hiçbir evlilik bitsin istemem ama bence biraz düşün hayatına dışardan bir bak. Belki onu değiştirmeye çlışarak bir ömür harcamak sadece zaman kaybıdır..
Bu duyguyu aşağı yukarı her kadın Ya evliliğinde ya da bir ilişkisinde yaşamıştır. İnsan bir süre sonra Çektiği haksızlıklara kayıtsız kalacak kadar duyarsızlaşıyor. Kararsız kalıyor etkisiz kalıyor yetersiz çaresiz kalıyor aslıda kalmıyorda öyle hissediyor. aşinayım Tüm bunlara... Ama durup bir silkinmek gerekiyor, sevdiklerinin desteğiyle hareket etmek gerekiyor. En önemlisi önce kendine güvenip inanmak ve durup bir bakmak hayatımın kalanını nasıl yaşamak istiyorum demek gerekiyor. Gerisi tamamen senin kararın. Allah yardımcın olsun..Dışardan kendi hayatıma baktığımda o kadar üzülüyorum ki.. o kadar her şeyin farkındayım ki .. en başta bu kadar üzülmeyi haketmediğimi düşünüyorum. Yanlış insana destek verdim bu evlilikte sadece kendimi düşünseydim bu kadar üzülmeyecektim.
Merak etmeyin öyle bir şey yapmayacağım ben iyi değilken çocuğa hiçbir faydam olmaz önemli olan benim iyi mutlu olmam. Mutsuz anne mutsuz çocuk demekAlkol içmesi problem değil ama borçlar kapıya dayanmşken maddi zorluklar hayatınızı zorlaştırıyorsa alkolik olması büyük bir problem. Özellikle bu alkolünde karakterini değiştirmesi sizede evliliğinizede zarar verir. Umarım böyle bir insandan çocuk yaparak hayatınızı dahada zorlaştırmazsınız
Bence alkol alması her aksam olduğu için problem. Borç ayrı bir konu. Tedavi için ne düşünür acaba? Çok yakın bir aile dostumuz da her aksam içmeye başlamıştı. Esi epey çekti. Konuşma ile duzelmiyorlar malesef. Yıllarca çelikten sonra kadın da delirdi. Resti çekti. Adam öyle düzeldi. Şimdi nadiren kullanıyor. Ama onun borçla falan isi olmaz. Öyle bir tip degil.Merak etmeyin öyle bir şey yapmayacağım ben iyi değilken çocuğa hiçbir faydam olmaz önemli olan benim iyi mutlu olmam. Mutsuz anne mutsuz çocuk demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?