- 2 Ağustos 2022
- 24
- 3
- 1
- Konu Sahibi hayalsiz202015
Merhaba hanımlar. 7 yıllık evliyim eşim 6 aydır her akşam içmeye başladı bazı sıkıntıları var maddi açıdan, çok borçlandık. Ama genel olarak zaten hep Borcumuz var.. alkol konusundan 6 ay boyunca sürekli kavgalar ettim yeri geldi üzerine saldırdım vurduğum zamanlar bile oldu yeri geldi sabah 5 lere kadar konuştum istemediğimi anlattım alkolik olmandan korkuyorum diye söyledim yeri geldi ağladım yeri geldi küstüm konuşmadım ama sonuç hiç değişmedi. Genel olarak sinirli biriyim zaten her şeye tepki gösterdiğim için beni artık takmıyor sanırım. Mesela para konusunda ne zaman sıkışsa benim peşimi bırakmıyo kene gibi yapışıyor bende her seferinde üzüldüğüm için yardım ediyorum ama bana bazı şeyleri eksik anlatarak parayı alıyor içim rahat etsin kafaya takmıyım diye her şeyi anlatmadığını söylüyo sonra ben buna da çok sinirleniyorum sen beni mi kandırıyosun diye. Kendini acındırmayı seviyor. Benim anneme zor durumdayım demiş Araba kiralama işi yapıyor annemden aldığı parayla borç ödemek yerine biraz peşinat vererek araba almış yine borca girmiş annemde o parayı borcuna kullandığını zannediyor artık bana hiçbir şeyi samimi gelmiyor bu yüzden. Gün içinde beni hiç aramıyor nerde olduğundan haberim bile olmuyor.Son dönemlerimize bakıyorum bu evlilikte ben yokum eşim ve eşimin sorunları para sorunları var normal hayat yaşamayı unuttum. Düşük yaptım o gün bile içip gece eve geldi yıkıldım resmen. Tek başıma içiyorum alem yapmaya mı gidiyorum diye savunma yapıyor.Sana hakkımı helal etmiyorum bu 6 ayda canımı çok yaktın dedim gecesi yine içip geldi. Konu cinselliğe ve Benden para almaya gelince çok ısrarcı ama benimle ilgili başka hiçbir konuyla ilgilenmiyor.Nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çaresiz kaldım bu resmen beni yok saymak değil mi?
Son düzenleme: