ben kendi tecrübelerimi yazdım, belki benim sizden öğreneceğim şeyler vardır, eşimin boşalması konusundaki hislerimi yazdım, benim içinde yorum yaparmısınız? farklı konu açmayayım.
merhaba, konunun hepsini okumadım. ben şimdiye kadar bir tek eşimle birlikte oldum. boşalma anında öyle şarıl şarıl içimi doldurdu gibi bir his olmuyorki
hiç bir zaman, çoğu zaman; penisi hafif kasılıyor, nabız gibi atıyor, sıcaklığı hissediyorum sadece. 2-3 gün ara vermişsek içime sıvı akışı gibi oluyor
ama öyle duş başlığı gibi de değil. normalinin bu olduğunu düşünüyorum. ne dersiniz? bide içimden çıkınca dışarı damlıyor gibi oluyor, bu normalmi? çocuk
düşünüyoruz 3 ay falan oldu korunmadık. internette okuyorum ayaklarınızın altına yastık koyun diyorlar, siz eşiniz boşalınca nasıl hissediyorsunuz? tazyik basınç vb. olmuyor bende, rahmime doğru bi fışkırma gibi olmuyor, sıvı akıyor gibi de tam değil, sıcaklık ve kasılma hissi oluyor, birde çıkınca dışarı akıyor, acaba içeride yeterli siperm kalıyormu kuşkulamıyorum .