Eşim cidden boşalıyor mu?

Hanimefendi zaten yanlis alinti yapmis olsam diger uye bunu gorup cevap yazamaz gormus ve diger hanimefendi cevap yazmis ki boyle bi platformda neden uste cikmaya calisayim
Ay neyse kızlar yaaa 😅 herkesin başına gelmiş o yüzden içim rahatladı

Kızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Belki siz çok islaksiniz hissetmediniz olabilir

Belkide az yapıyordur dicem ama hemen tuvalete gidiyorsaniz anlarsınız acaba neden öyle diyor
İşte aklıma gelen karaciğer yağlanması var çok hafif kilo aldı bu aralar biraz 5-6 kg kadar o mu etkiledi dedim ondan biraz endişelendim çünkü doktor buşekilde yağlanma neredeyse herkeste var vs dedi ama yine de aklıma takıldı cnm

Kızlar vallahi çok özür dilerim bu konu için ama içim içimi yedi. Biz haftada iki üç düzenli cinsel hayatı olan evli çiftiz. Eşim her bşalmasında da yatağa hafif akardı ya da tuvalete gittiğimde görürdüm. Bir önceki yine öyle oldu ama bu sefer hiçbir şey gelmedi tuvalete gittiğimde de görmedim. Bana yalan söylemiş olabilir mi boşldm diye? Yoksa bu normal midir yaş hafif ilerledikçe( 35)
Ve o meşhur dayının dediği gibi
' onu benimlen garı bilir sen ne bilecen'

Yani biz ne bilelim

Bilmiyorsan akıl da verme 😅😅😅
🤣 Komik Bi bireysin sanırım.
Bak bakim nerede akıl vermısım tam olarakkkk tekrar oku🤭
sen bileceksin arkadasım
Bilmiyorsan sevısme beceremedıgın işlere girme, adama rezil olma bari boşaltamıyorsun bile

sen bileceksin arkadasım
Bilmiyorsan sevısme beceremedıgın işlere girme, adama rezil olma bari boşaltamıyorsun bile
Kimseyi savunmuyorum ama son lafınız biraz ağır olmamış mı bir erkeğin beceriksizliğini kadına atfetmek🤷‍♀️

Kimseyi savunmuyorum ama son lafınız biraz ağır olmamış mı bir erkeğin beceriksizliğini kadına atfetmek🤷‍♀️
Ay her kadını koşulsuz sahiplenecek değilim heralde sırf kadın diye.
Banane ayol Agırlığı beni değil muhattabını ilgilendirir, akıl vermıceksen yazma dedi alsın işte akıl. Ağırmış hafifmiş ama akıl. 👍

sen bileceksin arkadasım
Hahaha komik değilim komiklere gülerim aynı senin gibi palyaçoluk yapanlara 🤣🤣🤣 gelmiş bi de yorum yapıyor boşaltamıyorsan vs diye hahahahaha ne oldu sen benim laf sokarak canımı mı acıtmak istedin 😭😭😭😅😅 vah zavallım vah evliyim diye kıskanmıssın beni
Bi de önce Türkçe yazmayı öğren sonra laf sokarsın 😅😅

Ay her kadını koşulsuz sahiplenecek değilim heralde sırf kadın diye.
Banane ayol Agırlığı beni değil muhattabını ilgilendirir, akıl vermıceksen yazma dedi alsın işte akıl. Ağırmış hafifmiş ama akıl. 👍
Yalnız bu da akıl değil laf yemenin verdiği öfkeyle söylenmiş söyler hahaha hala aynı fikirdeyim bilmiyorsanız akıl da vermeyin. 😅🤣🤣

Yani hissetmemek anormal olur sıcaklığı yoğunluğu. Belkı az gelmıştır . Yapma sıklığınız yedıgı ıcıtgı va etkılıyor menıyı sonucta. 🤔 panığe gerek yok bence

X