- Konu Sahibi Sahika Kocarslanli
Hoopp! Rahatmısın oğlum sen? Salon kadını çizgimden kaymak üzereyim.. desin Sahika KocarslanliGerizekalınin baskani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoopp! Rahatmısın oğlum sen? Salon kadını çizgimden kaymak üzereyim.. desin Sahika KocarslanliGerizekalınin baskani
Bunlar nasıl cümleler nasıl hareketler böyle,?Sürekli tarihler veriyor kendi çapında. Bi işe girmezsen çık git al çocuğu da git
Şaka mı ya al çocuğunu git ne demek Allah'ın kütüğü. Kim dolduruyor bilmiyorum ama cocuk değil yani . Benim çocuğumda 2 yaşında asla çalışmayı düşünmüyorum düşünsem de asla istemez yani eşim çocuk ne zaman kendini toplarsa yeteri kadar eğer şartlar el verirse çalışırlir tabiMerhaba, 2 yaşında çocuğum var. Bulunduğumuz yerde bakacak kimsem yok. Kreşlere güvenemiyorum. Ayrıca çocuk derdini anlatabilene kadar istemiyorum, neler duyuyoruz. Allah tüm yavruları korusun. Eşimin kazancı artmasa da zaman zaman zorlansak da yetiyor aslında. Ama kendisi daha rahat etmek istediğini söylüyor. Her şey pahalandı malum. Ama sigarasından vazgeçmez. Babası gerektiğinde destek olur sağolsun. Benim mesleğim var, ama çok da alakalı işler yapmadım. Evlendiğimizde çalışıyordum, sonra ara verdim dil öğrendim, sınavlara girdim vs. Tam istediğim gibi bir işe girmiştim covid çıktı. Şimdi evden yapabileceğim işler bakmaya çalışıyorum. Eşim çok baskı yapıyor. Sürekli tarihler veriyor kendi çapında. Bi işe girmezsen çık git al çocuğu da git diyor. Çok soğutuyor kendinden de çalışmak fikrinden de. Kendini benimle bir tutuyor. Biraz sen çalış ben oturayım diyip gülüyor. Galiba en sonunda kalkıp gidicem, madem çalışmak zorundayım sana ne ihtiyacım var diyerek. İnanın ben kariyer insanıydım, ama çalışma şartları gerçekten hiç insancıl değil. Çalışırken de tüm param yola yemeğe kıyafete gidiyordu.
Ailesinin sırtından gecınır bu seferdeMaddi olarak iyiyiz diyorsunuz da acaba adam yetistiremiyormu tam size yansitmiyormu anneniz varsa gélsin 1 sene baksin is bakin calisin 3 yastan sonra krese verirsiniz .kendimde ayni surecten geçtiğim icin biliyorum .cocuga da bakmak istemeniz en dogal hakkiniz .bu şekilde konuşmasına izin vermeyin .gecinemiyorsak ailemden para isticem diyin.
Annesiyle de hiç konuşulmaz. Bir keresinde çocuk yokken benimle çalışıp sorumluluk sahibi olmayacaksan neden evlendin diye. tartışma yarattı. O günden beri resmiyim kadınla. Babası iyidir. Bir keresinde kavgamızda sen çalışsan da çalışmasan da laf etmemeli sen onun karısısın demişti. Ama son zamanlarda o da kariyerinize odaklanın falan demeye başladı. Ben girmiyorum o konulara onlarla. Sanırım annesine çekmiş.Karşınızdakinin kişilik yapısı hep mi böyleydi cocuktan sonra mı değişti? Bana söylense bu laflar alır çocugumu giderdim kıyamet kopardı gibi sözlere pek aldırış etme herkesin imkanları ve seçimlerinin doğuracağı sonuçlar farklı. Eşinize Kırıldığınızı söyleyin açık ve net bu üslubuna. Degismiyorsa Gerekirse kayinvalide ya da kayinbaba anlayisli konusulabilir tiplerse onlari aksettirin durumu. Belki hatasını ebeveynlerinden duyması farkındalık yaratır.