esim butun yuku ustume atti bosanmalimiyim?

Adam sevmediğini istemedigini acik acik soylemis, gelirsen kocalik bekleme de demis, ailesinin evinde siginti gibi yasamak istiyorsaniz buyrun gidin tabi...

Bu adam neden bir anda değişti? Bir sebebi olmali inanin olmali. Düşünün ne olabilir ?

Sebebi neymiş ki sana kocalık yapmam sadece sen çabala derken...bulunmaz hint kumaşımı arkadaş..

Kizlar yazdim yazdim geri sildim o kadar cok sey varki
hepinizin yorumunu itina ile okudum sagilun.
Telden yazdigimdan yanlislar olmus harflerde.
benim hatam aldatma felan degil bana guvendigini soyluyor. Benim evdeki ufak tefek aksakliklar.bunu problem yapti hep dile getirdigi sey bu ne kadar ugrassamda illaki ev hali oluyor.

Sen bana guvenmiyosun diyor
diger yandanda bile bile guvenini sarstim diyor. Hepsini bilerek yaptim diyor.
Neyse bugun mesaj attim artik neticeye vardiralim bunu cok uzadi dedim.
Oda geleceksen gitme,gideceksen gelme,beni germe yeter yazdi
bende o zaman gel dilekeveyi verelim dedim oda cumaya gelirim dedi.
Olay bu yapacak bisey yok ne hayyaller kurduk cennete kim once giderse oburunu dilicekti.. Felan.
Hersey yalan oldu.
Daha ne bekliyon diye kizmayin bana walla cok sevdiydim kalp bu ama yavas yavas unutacak bidahada kimseyi hayatinin.mezkezine koymayacak.

Hayatının merkezine kendini koy canım. Hayırlısı olsun senin için...

Özel olacak ama, eşiniz bu süreçte en kaba tabirle 'para ya da mevki' sahibi mi oldu?
Eğer değilse diğer tezim, orta yaş bunalımına erken girmiş.
'Mükemmel erkek' egosuyla, ortalarda tilki gibi gezinip avlanıyor, evdeki zaten avlanmış bitmiş ona göre.
İlk üç yıl vs vs..
Geçin bunları. Bazılarını bir süre sonra anca teneşir paklıyor malesef...

Ben olsam o adamı yerden yere calardim. Sıkı bir dayak istiyor... Sonra da tekmeyi yemek tabii ki.

boşanmak dünyanın sonu değil. evet zor ama belki de mutluluk ve huzur boşanma da karar senin :) her günün zehir olacağına birkaç ayın zehir olsun ve kurtul :)

evet mevkisi iyiydi o zqmanlar ozel sirkette idi altinda sirketin arabasi benzin sirketten vs. Ama ilk ben inu biraktigim siralar sirkette usten kovdu
bir yil calismadi sonra issizlik maasi ile idare ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…