esim butun yuku ustume atti bosanmalimiyim?

sen benim için çaba sarfet demiş ya çok şaşırdım...eşiniz nazlanmak istiyor ama hanımlar nazlanır benim bildiğim. çok şımarmış boşanın diyemem sizin kararınız ama bu lafları bir kadına söylemesi çok çirkin, sizi umursamıyor bu net apaçık ortada...

Ciddi misin sen? Bide soruyor musun allah aşkına ne yapmalıyım diye? Adam açık açık boşa beni yoksa çok çektiricem sana demiş. İnanamıyorum sana.

Neden nafaka istemiyorsunuz? Bir kızınız var nasıl nafaka istemezsiniz ? Lütfen kızınızın hakkına sahip çıkın. Eğer boşanırsanız nafakanızı talep edin. Bu nasıl birşey hem kocalık görevini tam yapmıyor, sizin aklınızı hepten bulandırmış bir de siz onu nafaka istemeden öyle rahat rahat boşayacaksınız.

Adamdaki özgüvene bak, hödük herif..Bu adam için kendini heba etmeyi mi düşünüyosun...
Birileri onu fazla pohpohlamış ancak bi gün biri çıkar alır havasını..Eşinin maddi durumu filan biraz yükseldi mi,
hani maddiyat olunca biraz sapıtıyorlar malum....

Kizima istiyorum tabiki nafaka kendime istemiyorum geregi yok.

Sasiran arkadaslar sasirmayin heme. Odami emin degil acaba diye bikafam gidip geliyo.iatemiyorum senide demiyo bosanmakta istemiyorum diyo o yuzden zorlaniyorum.
Bana deseki cik hayatimdan seve seve dicem. Anlayamiyorum git gelllerimi oluyo acaba diyoum

adam açık açık benden kocalık bekleme demiş daha neden bekliyorsunuz ki.

Sorduguna gore niyetlisin, ozaman git kaynananla yasayin sen evde anasina hizmet ederdin oda disarda fing atsin..

Sizin ona karşı ne hatalarınız oldu. Öz eleştiri yapıp, buraya onları da yazar mısınız?
Böyle okuyunca siz hep iyiydiniz.. nedensiz adama bi haller olmuş
Tabi bu şekilde olmasını haklı göstermeyecek ama siz bence kendi hatalarınızı da yazar mısınız.
Yoksa burada herkes boşan der bu yazınızı okuyunca..

Sanki şunu soruyor gibisin
Az çektirdi
Biraz daha çekmeye gideyim mi

Kocalık yapmayacakmış
Seninle ilgilenmeyecekmiş.
Bir yıldır ben huzurluyum sana ihtiyacım yok diyor.

O üç yılı unutmaya çalış.
Önüne bak derim.

Ay popişimin kenarı ederim öyle kocaya adam sanıyo kendini durduğun kabahat gülüm . H harfinide öyle yerlere koymuşsunki beni benden aldın

Değmezmiş.. gençlik ve güzellik bir kere arkadaşım... tekrarı yok!
Karar senin.

ben olsam ayrılırdım çünkü anladıgım kadarıyla eşinizde sevgiye dair bişey kalmamış ayrıldıgınızda ailenizin yanına gitme gibi bi şansınız var mı

yazdıklarınızdan kesinlikle boşanmalısınız diye düşündüm

Bu durumda düşünecek birşey yok,
kendinize acı çektirmekten zevk alıyorsanız barışırsınız,
normal sağlıklı huzurlu ve mutlu olmak istiyorum diyorsanız da boşanırsınız .
Bi de adam size açık açık söylüyor işte neler yaşayacağınızı.
Aç davanı al nafakanı derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…