esim butun yuku ustume atti bosanmalimiyim?

Ah_kalBiM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
723
181
37
Merhabalar
o kadar kotu gunler geciriyorumki anlatamam beni birilerinin amladiginida duaunmuyorum sanki.
Benim hikayem karisik ilginc
Biraz ozetliyeyim.
Ben 19 yasinda evlendim esim 28 ysdindaydi. İnanin evlendihimde hic ama hic bisey bilmiyodum ne ev isi ne yemek dogru duzgun konusmayi bile hepsini esimden ogrendim sagolsun yardimci oldu.
Girucu usulu uc ayda evlendik zaten. Sonra sevdik birbirimiz hersey guzel hitti.ama cabaladi bnm icin.coxihumuz olmadi tup bebekle bi kozimiz oldu sonradan.
Uc yil sonra ne olduysa oldu anlayamadim hicbisey bi bayginlik gecirsi ve hersey degisti benden uzaklasmaya basladi arkadas cevresi degisti kiz arladaslar edinmeye basladi hatta birisiyle siki gorusup seni seviyorum kelimelerinide duydum.velhasil bu boyle bes yil surdu.sonra herseyi basima kalkamaya basladi herseyi ben ogrettim sana dedi ve siyorda hala beni asagiliyor ve bilerek yapiyorum diyor
bir yildir ayriyiz ama bisanma isine gelince sen istersen bosanicam diyor ben bir yildir mutluyum diyor bana huzur vereceksen gel ben seni almaya gelmicem diyor ama benden huzur bekleme.diyor.
Bile bile cok cektirdi bana bosanmak isyiyorum bu uuzden
ama ilk ic yil aklima gelincede vazgeciyorum.
Ama simdi esim ilk evlendihim adam dehil.
Napayim bilmiyorum kizimda dort yasinda.

Onca olanlara ragmen ben bidaha devam edelim diyorum o ise sen bilirsin geliyosan gel gelmiyosan gelme gelirsen benden kocalik bekleme annemlerde yasariz ve sadece sen benim.icin caba sarfet diyor.
Siz olsaniz.napardiniz

anlamdim pek ama galiba kendi bosanma davasi açarsa maddi kayibi falanmi oluyor niye boyle diyor illaki vardir bi çikari sen istersen bosanicaksa
adam seni istemiyor kocalik bekleme diyor
bu adamdan kizi için nafaka disinda bisey beklenmez de zaten ..

Halen bu soruyu soruyor olman garip geldi açıkçası.eşin açık açık seni sevmediğini ve bundan sonra sevmeyeceğini söylemiş,ayrıca aldatmış ve de aldatmaya devam edecek.sana kocalık çocuğuna da babalık yapmayacak ortada.niye bu mutsuzluğa çocuğunu sürüklüyorsun.niye boşanmaktan korkuyorsun.aslında eskisi gibi olunmayacağını sen de çok iyi biliyorsun.eşin çoktan vazgeçmiş senden.

Adam kendine hizmetci ariyor herhalde

geliyosan gel gelmiyosan gelme gelirsen benden kocalik bekleme annemlerde yasariz ve sadece sen benim.icin caba sarfet

bu kısım yazdıklarınızın can alıcı noktası. 'boşanmak istiyorum ama söyleyemiyorum' demek istemiş sanki :S adam umursamıyor. benden bişey bekleme diyor bide. ee tek başına evlilik mi sürdürülür. bide annemlerde yaşarız ne demek?? anladığım kadarıyla şimdiye kadar kv nden ayrı yaşıyordunuz bu saatten sonra gidip yanlarında kalmak çok zor olmayacak mı size???
bana göre boşanmanız daha hayrınıza gibi görünüyor.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Eşiniz size kıymet vermiyor. Sevgi bitmiş saygı kalmamış. Cümlelerin alt yazısında bırak beni çünkü ben çoktan bıraktım seni diye bas bas bağırıyor.

Eşin hem seni seviyor hem başkasını seviyor sanırım .Yazdıklarınızı da okuyamadım . Mesela hitti ne bitti mi gitti mi diğerleri öyle vs .

Canım bu durumda hiç oluru yok yinede yüreğine söz geçiremiyorsan dön sana nasıl davrandığını gör içinde son bidaha denesemiydim diye kalmasın en azından çocuğum için elimden geleni yaptım dersin hemde bu süreçte iyice soğursun eşinden yoluna bakarsın

Burayida okuyun arkadaslar.
nafaka felan istemedigimi niliyo zaten. Yani ben bosanmak istemiyorum sen istiyosun sen istesigin icin bu yuva dagilacak deyip butun yuku ustume atiyo.
Bende devam edelim o zaman dedigimde o zaman sen cik gel bana kendini affettir diyor.
Bebimde yaptigim hatalarim oldu ben itirag ediyorum o bilerek yaptigibi soyluyo.
Diger yandanda bebi kizdirmak icin yaptigini dusunuyorum gercekten bisanmak istemiyo hibi geliyo
off sacmalaiyomuyum ne benimde psikolojim bozuldu. Nasil atlaticam.
Asil mesele ben dusundugumxaman guzel gunler aklima cok geliyo vazgecemiyorum.
Ezik gibi gorundugumun farkindayim aka nasil bosanicam nasil atlaticam bilmiyorum

Burayida okuyun arkadaslar.
nafaka felan istemedigimi niliyo zaten. Yani ben bosanmak istemiyorum sen istiyosun sen istesigin icin bu yuva dagilacak deyip butun yuku ustume atiyo.
Bende devam edelim o zaman dedigimde o zaman sen cik gel bana kendini affettir diyor.
Bebimde yaptigim hatalarim oldu ben itirag ediyorum o bilerek yaptigibi soyluyo.
Diger yandanda bebi kizdirmak icin yaptigini dusunuyorum gercekten bisanmak istemiyo hibi geliyo
off sacmalaiyomuyum ne benimde psikolojim bozuldu. Nasil atlaticam.
Asil mesele ben dusundugumxaman guzel gunler aklima cok geliyo vazgecemiyorum.
Ezik gibi gorundugumun farkindayim aka nasil bosanicam nasil atlaticam bilmiyorum

Eşim üç yıl sonra bir baygınlık geçirdi ondan sonra bana karşı tavırları değişti diyorsun bu baygınlık gerçek bir baygınlıkmı yoksa çok değişti anlamındamı kullandın eğer gerçek bir baygınlıktan sonra değiştiyse eşine bişey yaptırılmış ola bilir senden soğuması için iyi bir hocaya falan gidin yer gök duayla zaten inşallah düzelirsiniz

valla bende bilemedim simdi sen nasil bosanicaksin..

Neden zorluyosun ?

Adam seni acik ve net istemiyor , sen neden bukadar.israrcisin ?
Seni istemeyeni sen hic isteme , sanki dunyadaki tek adam o!!
Tovbe tovbe ..

Adam sizi sevmiyor ve istemiyor.. Ama bosanmanin vebali üstüme kalir çocuğuma ben bosadim demeyim diye size duygu sömürüsü yapiyor.

Eşine de ki "senin gibi adama dönmem keyfim çok şükür yerinde ister bosa ister boşanma o da umrumda değil hadi eyvallah" de... Kendini kapat tel falan kapat asla ulasamasin..

İyice sinirlarini zorla onu takmadigini görsün.. Öyle gel affet diye efelik taslamasini söndür asla uzlaşma burnunun dikine git yumuşak yüzünü asla göster..

Ya gelir kapina ne oluyoruz diye ya da ugrasamam der bosar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…