esim butun yuku ustume atti bosanmalimiyim?

Hayatimdan cik diye soylememis ama diger sozleri seni istemiyorum anlamina zaten geliyor. Siz inanmak istemiyorsunuz bence

Ben olsam ne mi yapardım.Adamın totosunu kaldırmaktan şımartmaktan vazgeçip dava mı açardım.19 yaşında bir kızın yemek bilmemesi hiçbirşey bilmemesinden daha doğal ne olabilir.Allah aşkına ne öğretti sana.Lütufmu öğrettikleri.Kaç yıl kadınlık yapmışsın evlat vermişsin.Adam seni aşağılıyor gururunu kırıyor hayatını allak bullak yapıyor,sen hala masal dünyasındasın.İlk 3 yılı unutamıyorsun.

Kesinlikle o adamı silerdim beni sevmeyeni beni istemeyeni ben hiç istemem zil zurna aşık olsam bile

Bir yıl ayrı yaşamışsınız demekki onsuz da yaşayabiliyormuşsun. Niye kendini küçültüyorsun ki ona karşı. Seni haketmeyen, muhtemelen halihazırda bir sevgilisi olan bir adam o. Ben olsam yüzüne bakmam, ne arar ne sorarım. Çocuğumla güzel bi hayat yaşar keyfime bakarım. Böyle bi adam karşısında ne diye ezileyim

Benim için çaba sarfedeceksinn diyor öyle mii...

Ha s........sin ordan mal...

Değişen kendisi neyine çabalayacaksın....

Umarım ailen arkandadır boşan net..!!

adam zaten 1 yıldır ayrı yaşamıyor mu? ne yuvası ne dağılması,yuva mı kalmış ???
1 yıldır sizden ayrı mutluyum diyor.mutluluğumu huzurumu bozmayacaksan gel diyor..siz de gitmeyi mi düşünüyorsunuz?m üstelik annesinin evine? sığıntı mı oalcaksınız??
bi mantıklı olun lütfen yaaa...
bi de çocuğum için demez misiniz hayret yani...

Git gelleri olmuyo canım. Sen kendini kandırıyosun. Adam sana gelsende kocalık yapmam diyor. Daha ne bekliyosun. Bırak şunu şımartmayı, kendi hayatına bak, mutlu ol yavrunla.

keşke daha anlaşılır yazsaydın çince bi metin gibi olmuş.

siz zaten bir tek kağıt üstünde evlisiniz aranızdaki herşey bitmiş tükenmiş.bence zorlamanın manası yok.adam umursamıyor ki,hayatında başkası var gibi.

evet kadesa bence de başkası var..adam kendi evine çağırmaz mıydı o zaman? annemde yaşayacağız diyor,bana karışmayacaksın,kocalık beklemeyeceksin diyor.adam da kendi evinde başkasıyla beraber olacak..ne ala memleket..
konu sahibi de;kocamın aklı karışık boşanmaktan emin değil diye düşünüyor..

sizi istemeyen birini neden istiyorsunuz?
kendinize yapmayın bunu.

Bi Tarafın vazgeç bırak diyor. Bi Tarafın güzel günleri hatırlıyor ve vazgeçiyor. Hiç birşey eskisi gibi değil diyorsun. Bence ayrıl. Bi uzmanla görüş emin ol daha sağlıklı bir şekilde karar vereceksindir.

bnm de hatalarım oldu demişsin ne gibi hatalar, neden kendini affettirmeni bekliyor, nsaıl bu duruma geldiniz tek baygınlıkla olcak iş değil.
detayları anlamadan sağlıklı yorum yapılamaz bence

kusura bakma canım adam sana ikinciyi kabul ediyorsan gel demiş.

Ortada yuva filan göremiyorum???

Ayrica bosanmanin yükünü size atsin nolcak ? Evet ben bosadim, bu yuvayi ben yiktim de ,nolcak ??

Sen alttan alip yanina gidersen burnundan gelir valla, erkekse ailesine sahip ciksin esin.
Yuvasinin basinda durmasini bilmeyen kocayi napacksin ki sen ? Kizinin da oyle babaya ihtiyaci yok bence

Yani diyor ki; sen kızımıza bak, aileme de hizmet et, ben de hayatımı yaşayacağım.

Sakın dönmeyin.

Boşanın!!!

ah bu kadınlar.. kendımızı erkeklere bu kadar feda ettiğimz ıcın bu kadar acı cekıyoruz. daha fazlasenınle oynamasına ızın verme. hayatını kur..allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…