• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri eşim bunları beğenmiş...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iklim__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

iklim__

Ziyaretçi
kızlar, eşim başka şehirde...gelinlikçide bunları çok beğenmiş. resimlerini çekip bana gönderdi. onu kırmak da istemedim ama pek içime sinmedi..siz ne düşünüyorsunuz?

Valla kötü değil güzel ama.Eminim daha güzellerini bulursunuz.Araştırıp gezin biraz bence.Erkekler çok çabuk karar verir.Sen bunu hayatında bir defa giyeceksin.Senin içine sinmesi çok önemli..Şimdiden mutluluklar.kaydirigubbakcemile3

ilki daha güzel ama giyecek sensin önemli olan senin beğenmen
kuskonun dediği gibi içine sinmesi önemli olan
allah şimdiden mutluluk versin

çok sağolun kızlar,,
aslında benim için önemli olan onun beni görünce yeniden aşık olması...o gün onun için güzel olmak istiyorum..o yüzden fikri benim için çok önemli...
ben de ilkini düşünmüştüm..
gerçi dükkanın içinde de çok hoş şeyler varmış..çekip onları da gönderecek..

giyicek kişi sensin
valla damatlığı gelinlerin seçmesini nekadar ters karşılıosam
gelinliği de damadın seçmesinden hoşlanmam
iki kişi giyecekleri giysiler hakkında sadce fikir almalılar başkaları yerlerine karar vermemeli
içinde rahat edecek sensin giy dene karar ver

Walla cnm hayatta bı kez yaŞanacak gÜzellıkler o ne der bu ne der dıye dÜŞÜnme beĞendıĞın ıÇınde mutlu olacaĞın gelınlıĞı seÇ.ben Çok beĞenerek dıktırdım ve ınan Çıkarmak ıstemedım o kadar ıÇıme sınmıŞtı

BENıMKı BÖYLEYDı BAK

Bence Canım eşini kırma eğer mümkünse ki.
1. model gayet güzel ona göre üzerinde değişikler yaptırırsın. daha da güzel olur.
ama aklında model var ve bununla alakası yok ise elbette git aklındakini giy .....

Bence Canım eşini kırma eğer mümkünse ki.
1. model gayet güzel ona göre üzerinde değişikler yaptırırsın. daha da güzel olur.
ama aklında model var ve bununla alakası yok ise elbette git aklındakini giy .....

ben de onu kırmak istemiyorum canım.. sonuçta beni içinde hayal etmiş ve beğenmiş...boshayallersmile

diğer göndereceği modellere de bakayım da buraya koyarım...

Anlaşılan eşin altı fırfırlı kat kat modelleri beğeniyor. Eğer eşini kırmak istemiyorsan tarz olarak eşinin istediği gibi kat kat ama daha hoş daha kaliteli olanlarını bulabilirsin bence.

canım bence kendin gezip,denemelisin o kadar zor karar veriliyor ki,ben 2 hafta kaç tane gelinlikçi gezdim,vitrinde beğendiğim model üstümde hiç hoş durmadı ama çok önemsemediğim modelin içinde peri kızı gibi hissettim.yani bu işler deneyip görünce anlaşılıyor.benden ufak bir ayrıntı daha bence tek parça al gelinliğini.daha hoş ve müntazam duruyor.kolay gelsin,şimdiden mutluluklar.kaydirigubbakcemile5

aslında ben bir model beğendim, salı günü resim de çektireceğim içinde eşime göstermek için, buraya da koyarım..içinde kendimi rüyada gibi hissettim. tam üstüme gibiydi. o kadar rahattı ki anlatamam...hatta yanımdakiler bile dedi, günlük kıyafet giymiş gibi rahat görünüyorsun diye..
ama bakalım...

Şuana kadar giydiğim gelinliklerin haddi hesabı yok :bbo: ama sonunda içime sineni yaptırıyorum, bence eşini kırmamaktan ziyade içine sineni yapmalısın... onu kırmak istemiyorsan ona benzer çok daha güzel gelinlikler var çıkıp beraber üzerinde deneyebilirsin... 1 gelinlikte sabit kalma, gez gezebildiğin kadar... bu gelinlik 2 parça ve bunlar bu dönem pek tercih edilmiyor... genelde basenden oturtmalı tercih ediliyor ki çok da şık duruyor... Bu modelin basenden oturtulmuş ve tek parça halini seçebilrsin ama seçim senin gene de... sayglar... buyrunnnnnnnnn

aaaaa olurmu öle şey cnmmm fotodan bakınca her gelinlik güzelll sen bence denemeden alma derim..hem git bulundugun şehirde gelinlikçeleri gezzz....erkeginde yalnız gidip gelinliklere baktıgını ilk defa duydum vallaaa hem onuın begenmesinden çok senin begenmen önemli gelinligi nişanlın giymişycekkii..bide iki parça gelinlikler basit duruyor tek parça al derim..ayrıca sen ayrı konu açmışsın cnm orada sade düz gelinlik modeli koymuşsun senin begendigin modellerle nişanlının begendigi modeller çok farklııı..sen istedigini giy ömründe bi defa giycen içinde kalmasın:)

Son düzenleme:
Anlaşılan eşin altı fırfırlı kat kat modelleri beğeniyor. Eğer eşini kırmak istemiyorsan tarz olarak eşinin istediği gibi kat kat ama daha hoş daha kaliteli olanlarını bulabilirsin bence.

bende tam bu arkadaş gibi söyleyecektim canım eşin sanırım fırfırlı modelleri beğeniyor 1.modeli ben beğendim güzel eşini kırmak istemiyorsan 1.modeli seçebilirsin tatlım a.s

kızlar, ben aslında gelinliğimi buldum..salı günü annemle de gidip resim çektireceğim. annem daha görmedi. ama herkes çok beğendi üstümde... kiralayacağım zaten üstüme dikilmiş gibi gelinlik. dediğiniz gibi tek parça.. ahh hayal gibi.. salıyı sabırsızlıkla bekliyorummm

kızlar, ben aslında gelinliğimi buldum..salı günü annemle de gidip resim çektireceğim. annem daha görmedi. ama herkes çok beğendi üstümde... kiralayacağım zaten üstüme dikilmiş gibi gelinlik. dediğiniz gibi tek parça.. ahh hayal gibi.. salıyı sabırsızlıkla bekliyorummm

süperr cnm işte kendi begendigin olsunnnnn bak anlatırken bile nasıl mutlusunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hadi haryılı olsun:)

süperr cnm işte kendi begendigin olsunnnnn bak anlatırken bile nasıl mutlusunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)hadi haryılı olsun:)

sağolllboshayallersmilezemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm bu senin günün insan kaç kere gelinlik giyer ki bence senin içine sinen bişey olsun içinde keşkelerin olmasın eşinide tatlı dille ikna edersinnkaydirigubbakcemile5

Back