- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
yok canım merak etme bılerek olmadı bayram gunu teyzemlerde ona cay verırken canım dıye baslayan mesajı gördum o an
evde olsaydım buyuk ıhtımal o cayı ona dökerdım( Aılesı ılgısız dıyorum ya 1,5 ay oldu bız bayramda gıttık,ben bebekten
dolayı fırsat bulamadım ama ınsan torunu ıcın aramaz mı??Benım aılemle hıc alakası olmayan bır aıle aramıyorlar aılemı de..
yanı onlardan cok kopuktur esım anlıyor musun?Evlencem dedı evlendı,bosancam der bosanır gıbı dusun..Esım hep der kı
ökuz olsam ,sana höt höt davransam caksam daha degerlı kıymetlı olurdum kesın der..kendını bıraz kılıbık buluyor sanırım..
zaten sevmedıgını hıssettım ve yalnızdım demıstı o kızla mesajlasması ıcın ama ben konusunca sevdıgını anladım dıyerek aglamıstı
gunlerce ayrı odada kapyıyı kılıtleyerek aglayarak yattım..
ne ıstedıgımı bılıyordum ama bu konuyu acmak ıcın gec kalmısım maalesef keske ılk aylarda acsaydım
coktan cözumlenmıs olurdu gıbı geldı bana..Mutluluk sana lafım yok sözlerının yarısı cok olumsuz,yarısı cok
olumluydu o yuzden alındım sadece..
kırmızıoje hala esımın aılesıne gıdelım dıyor musun?bu arada evlı mısın?
_Zaten aılem bu apartmanda olmasa coktan ayrı kalırdık ama onlar ve akrabalar içiçeyiz;çok kısa zamanda fark etmelerinden korkuyorum.Çünki bu durumu kimse karısmadan cözmek ve kımseye söylememek ıstıyorum ,ama o ''herkes bılsın bıttı''dedı 2 gun önce ve gıttı(
-Bir de ben pek ev hanımı da olamadım kızlar,yani hep calısmak ıstedım eve hıc adapte olamadım ,evde oldugum halde (1 yıl calıstım sadece ücretlı ögretmendım)çogu ısı esım yapardı ..Yanı sabah kahvaltısını da hazırlamadım,aksam kapıda da karsılamadım,ütü de yapmadım,haftanın 3gunu yemegı dısardan alırdı vs..Yanı kendı ısını kendı yapan bırı oldugu ıcın de gıdınce daha huzurlu olma ıhtımalı cok yuksek maalesef(
-bırakın gıtsın dıyenler cogunlukta ama gerı dönmesını bekleyıp blöf yapma sansım yok dedıgım gıbı gıttıgı anda herkes ögrencek ve bosanacagız;ondan sonra ben duzenımı kurmaya calısırken gelse de bırsey ıfade etmez kı(
-Ailem de hıc anlayıslı degıldır,mutlaka benı suclarlar cunkı aılem gelınce cay servısıne kadar her işi de yapardı,çok çok iyidir ve bu ıyı ımajını herkes de bılıyor maalesefZaten ''sen benım gıbı salagı kaybettıgıne uzuluyorsun sadece''dıyor..
bılgısayar donup yazarken kapandıgı ıcın mesajları atıyorum kusura bakmayın tumunu yazamadan..
Gönlün rahat mı..? Elinden geleni yaptın mı..? Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın
can yücel...
..............
bu konunuza uygun geldi
ben aslında sadece ıs bulup duzenım oturana ve bebegımın dıs gıbı zor gunlerı gecene kadar rol yapmayı
ve bu surecte de aıleme onu kötulemeyı(aılem cok sever,benı suclar)yanı hazırlamayı istiyorum yoksa 8
koca aydır ugrastıgım ve sonuca varamadıgım bırsey ıcın bebegımı yıpratamam
Bence adamı bezdirmek için elinden geleni yapmış. Diyor ki evin her işini o yapardı. Cilveli olamadım. Ağız dolusu kustum. Ailem çok karışırdı. Kusura bakmasın kimse de bu adamın da bir onuru var!
Bencilsiniz! Yuvanızı kurtarmak değil kendinizi sütten çıkmış ak kaşık yapmak derdiniz.
Ama diyorsunuz ki ben şöyle kötü davranırdım böyle kötü davranırdım ama eşim her işi görürdü. Bence bu adam ancak 2,5 yıl dayanabilmiş ve adamda herşey bittikten sonra siz evliliğim kurtulsun diye herşeyi yaptım deyip vicdanınızı rahatlatmak için alttan almaya başlamışsınız!
yıne bır kadını suclayan kadın ..Gercekten anlamıyorum bazılarınızı ok! Bunlar gecmıste bahsettıgım
seyler ben son 15aydan bahsedıyorum herseyı yaptım her işi bakımı ves..Bu da mı haklı kılıyor??
Bebegını bırakıp gıdıyorsa defolsun gıtsın !Bebegım ona cok duskun,kac gundur huzursuz ve anlıyor,
kapıya bakıyor..Ama bekar hayatı yasamak ısteyen bır ergen gıbı kocam ..Baska da bı b.k degıl madem
oyle dıyorsun!
Bu cocuga tek karar vermedım ve tek yapmadım tamam mı??Eger 2,5 yıl dayansaydı bebek kararı almazdık ..Ben kendım
yapmadım,hatta dusunmuyordum o ıkna ettı benı..Babalıkta ne var defolup gıdersın,hafatada bır gun alır gezdırırsın,
baba olursun senden ıyısı olmaz!!
Herkesın bır yapısı vardır ,ben aılemden börek corek ögrenmedım demek kı ögrenmek zorunda mıyıdım?Kocam butun
hepsını bılere evlendı benımle;senın kocan yemek vs bekleyen bırıyse ben ne yapayım?Herkes farklı sonucta..!
Benım TEK hatam butun dertlerımı onunla paylasıp içimi dısımı bılmesıne neden olmak o kadar!!
Bır arkadas da cocuk ıcın devam etme demıs,çocuguma baktıkca uzuluyorum sadece babası evını o daha
1 yasına gelmeden terk ettı dıye..Bunda da kendımı suclayacak degılım dun hatalarımı söyledım ama bu kocama
herseyı yapma hakkı vermez VEREMEZ !!!
Ben bosanan ınsanları cok ıyı bılıyorum bırkac yıl görur cocugunu sonra salar,ne nafaka ne görusme..Bır üvey
gırer hayatına hersey bıter..Ben ılerıyı gören bırı oldugum ıcın ve bgne kdr butun dusunduklerımde haklı cıktıgım
ıcın de bebegıme böyle bır gelecek ıstemıyordum..
KIRMIZIOJE aynı olsalar da bızım tavrımız farklı ya o yuzden de degısımlerı var benımkının..Bilmiyorum ya ne yapmak
ıstedıgımı ama tek bıldıgım eger sımdı gıdecekse bebegıme babanım dıyemez..Ben bazı konularda katı bakarım belkı
ama yapacak bırsey yok...Böyle durumlarda nasıl dava acılır bılemıyorum,bılenlerden yardım beklıyorum..
İyi haftasonları canım, önce sakin ol. Şu an eşin nerde, kaç gündür evde değil, bu arada hiç konuştunuz mu, mesajlaştınız mı? Kardeşin kaç yaşında, bugün mü gidiiyorsun kardeşine, evli mi kardeşin, kı mı erkek mi?
Sakın olamıyorum bebegımın huzursuzlugu,uykusuzluk,yorgunluk...Eşim eskı ev arkadasında 2 gun ,ögretmen evınde de
1 gun,arabada da 1 gun kalmıs..Sıgıntı gıbı!Mesajlasıyoruz ama ben bırsey sorarsam ya da o sorarsa ancak ..Ilk gun hep
kavga mesajlarıydı ama sımdı yıne sert kararlı ,ama sevıyelı artık.Kardesım 29yasında,esıyle bırlıkte cıft olarak
hep görusurduk 4umuz..Evlı ve erkek..Bugun gıtcem cnm ..Bgn esıme mesaj atmam cevap da vermem..
Aksine benim kocam yemek bekleyen biri değil ve her işi beraber yaparız.
Altını çizerek söylüyorum her işi beraber yaparız bütün işleri ona yaptırıp onu suistimal etmem!!
gzdem, evin işini yapması bir erkeği bezdirmez, bezdirmemeli. Bu kadınlara yapışmış bir görev değildir.
Belliki kendide kabul etmişki yapmış.
Hangimiz evliliğimizde belirli dönemler kendimizi salmıyoruz. Aylar, yıllar geçince insanlar elbet değişir.
Çocuk olduktan sonra ise yorgunluğun ve duygu değişimin nedeniyle kadında bazı farklılıklar olacak elbet.
Erkek eve geldiği zaman en rahat kıyafetiyle oturmuyor mu karşımızda ?
Nedense bu da kadının üstüne yapışmış bir saçmalık.
Bu düşünceler devam ettiği sürece erkeklerin kendilerine kılıf uydurmaları için çok uğraşmalarına gerek yok.
Aldatmanın kılıfı yok ayrıca.
Ev hali denilen hali yaşamak kadınlarında hakkı. Tamamen kendini salmak dopru değil, ne için doğru değil sadece kendi için.
Başkası için bunu yapmaya luzum yok. İlla varsa onlarında bu konuda özenli olmaları gerekir.
En azından eve geldiklerinde dişlerini fırçalamayı, duş almalarını, koku sürünmelerini yapıştırmalıyız erkeklerin üzerlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?