- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
hmm anlaşıldı eşinin senden neden uzaklaştığı sneinle doğuma girmesi,keşke sokmasaydın ,her ne kadar görmese bile erkeler bu durumdan çok etkilenir,doğumdan sonra eşlerinden uzak kalır seks yapmak istemez,bebeği emzirmek garip gelir,herşeyden soğar...senin yapman gereken bebeği eşine yaklaştırman babaıs seni çok seviyor,sen evde yokken çok huzursuz,tıpkı sana benziyor bana hiç benzemiyor,babasının kızı,vs. laflar üret..
sonra bebeği annenlere bırak eşin gelmeden süslen püslen minileri giy saç baş yaptır kuaförde,masayıda kur eşin gelince özel bir gece yaşayın başbaşa...eski günleri yad edin...
hersey senın elinde evliliğini kurtarabilirsin zor değil....başaracaksın inanıyorum..
eşinin üstüne gitme,eve gelmesini sağla sadece bebeğin sensiz durmuyor baba diye sayıklıyor çok özledi seni filan diye msj at...
cnm lohusalık ıcın cok gec bebegım 8 aylık ve dogumdan berı herseye aglayan hassas bır yapıdayım zaten bıktı
aglamalarımdan ..sütümu bır sure sagmak zorunda kalmıstım mama verıyorduk ve esım her daım sutun kesılse de
kurtulsam dıyordu(Anlayacagın umrunda bıle degıl (
salla evet dırdırımdan bıkmıs ama ben patlama noktasına gelıp bır anda oyle davrandım (kı bu onun hep yaptıgı sey),
bahane arıyordu buldu yanı ..danısman harıc elımden gelenı yaptıgıma ınanıyorum,sadece gıtsek ne olur dıye dusunuyorum
ve ıstıyorunm...Aldatmayı da acıkladım ,ev iş baska seyı yok ama yıne de kımseye guven olmaz ..
şu msj olayını gördüm ya kesin döneceğine inanıyorum.Sen dediklerimi yap bence.Ama eline çokk büyük kozlar verme.Dönünce kullanmasın.Bence bi tavsiye daha.aranızda sorun yoksa ailesiyle eşine de ki istersen bu sürecin bir kısmını annenlerde atlatalım.Bend e özledim.Onlarda torunlarını özlemiştir.Hepimize değişiklik olur de.Belki gitmeye ikna edersin.Sakın ailesini eleştirme bu arada.O bile eleştirse büyük onlar olsun de.Ölseler kalsalar vicdan azabı çekeriz de..Üzüldüm eşine.İyi ama çaresiz bi adam o.Şu an onun senden daha çok yardıma ihtiyacı var biliyor musun?Çaresizlikten ne yapacağını sapıtmış..Aranız düzelince de mutlaka bi psikoloğa yönlendir bence..inanın arada kalan bunalan hep benım( bebegımın zaten butun gunumu alan bır yapısı var ınternete ılk kez gırıyorum
o da sızlerın tavsıyesı ıcın gırdım yoksa asla tuvalette bıle pesımde bacagıma tırmanan bır bebegım var ve yurumek uzere(
Yanı bırakın tek basıma,annemle bıle basa cıkamıyoruz annem bıle sasırıyor degısımıne bebegımın..bir de kavgalar yuzunden
cok cok uyanan ,korkan,sıcrayan bır bebek maalesef(( Korna sesı,ezan,araba sesı,parke sesı bıle uyanıp aglamasına sebep oluyor
öglen uyumaz gece 1de uyur 5 kere uyanır vs..Yanı kızlar onunla ugrasırken hıcbırseye yetmem mumkun olmuyor,
ama ben zaten annemın yaptıgı yemeklerı ben yaptım dıyorum genelde:)Annem esım gelmeden 1saat önce gıder zaten,
bebekten önce pazar da hıc gelmezlerdı aksamları da yanı esımle hep basbasaydık..yanı abartacagı bırsey yok ..Ama ben de
rahatsız olurdum..Onun aılesı fecı ılgısız,bebege ragmen benı ayda bı ancak ararlar onu da..O benım gıbı sevılmemıs
hep ıtılıp kakılmıs bırı..Ama aılesı huzursuzmus,ben huzur ısteyıp evlendım ama sen huzur vermedın dıyor sımdı..
guzel gunlerı tamamen cıkartmıs ama bana anlatmadan yapmıs bunu(
ben de doguma benımle gırıp elımı tutan adama o gun yenıden asık olmanın mutlulugunu yasarken o degıstı..Evet cok
kavgalı bır evlılık yasadık ..Ama cabalamadıgına ınanıyorum ben belkı de o yuzden bır adım beklyıorum,dedıgım gıı
en son bayramda eskısı gıbı kocamı görunce umudum arttı ama yok ..mesajlasıyoruz 3 gundur habersız degılım yanı
mutluluk 84 tamam kavga kufur olmus olabılır,kufur benım olayım o etmez cunkı o kendı kendıne ufak bırseyden
tartısır benı dınlemez sus der ben de sus dendıkce daha da devam ederım ınatlasarak kufur vs ederım maalesef
cenemı tutamıyorum( Ama ılıskımızın guzel ve cok uyumlu oldugumuz da bırcok konu var,siz de esım gıbı
yazdıklarımdan sadece olumsuzları almıssınız..Her neyse ben sadece iş bulup aıleme acıklayana kadar kalsın
zor zamanımda durup gıtsın ıstıyorum eger bu dönemde cocuguma tek bakarsam bır daha yuzunu göstermemek
ıcın elımden gelenı yaparım bebegınız var mı ??Varsa da her bebek farklı gercı ,ama benımnkı zor bır bebek
ve ben gece yaslı annem babamı mama hazırla dıye uyandıramam,o bu dönemde kalmalı cunkı bebegım benım
wcye gıtmeme bıle ızın vermıyor ..bana bagımlı..
şu msj olayını gördüm ya kesin döneceğine inanıyorum.Sen dediklerimi yap bence.Ama eline çokk büyük kozlar verme.Dönünce kullanmasın.Bence bi tavsiye daha.aranızda sorun yoksa ailesiyle eşine de ki istersen bu sürecin bir kısmını annenlerde atlatalım.Bend e özledim.onlarda torunlarını özlemiştir.Hepimize değişiklik olur de.belki gitmeye ikna edersin.Sakın ailesini eleştirme bu arada.O bile eleştirse büyük onlar olsun de.Ölseler kalsalar vicdan azabı çekeriz de..Üzüldüm eşine.İyi ama çaresiz bi adam o.Şu an onun senden daha çok yardıma ihtiyacı var biliyor musun?Çaresizlikten ne yapacağını sapıtmış..Aranız düzelince de mutlaka bi psikoloğa yönlendir bence..
mutluluk 84 tamam kavga kufur olmus olabılır,kufur benım olayım o etmez cunkı o kendı kendıne ufak bırseyden
tartısır benı dınlemez sus der ben de sus dendıkce daha da devam ederım ınatlasarak kufur vs ederım maalesef
cenemı tutamıyorum( Ama ılıskımızın guzel ve cok uyumlu oldugumuz da bırcok konu var,siz de esım gıbı
yazdıklarımdan sadece olumsuzları almıssınız..Her neyse ben sadece iş bulup aıleme acıklayana kadar kalsın
zor zamanımda durup gıtsın ıstıyorum eger bu dönemde cocuguma tek bakarsam bır daha yuzunu göstermemek
ıcın elımden gelenı yaparım bebegınız var mı ??Varsa da her bebek farklı gercı ,ama benımnkı zor bır bebek
ve ben gece yaslı annem babamı mama hazırla dıye uyandıramam,o bu dönemde kalmalı cunkı bebegım benım
Bebeğim yok!
Konuyu anlamam için anne olmamada gerek yok.
Doğum sonrası ilişkilerin ne denli yıpranma payının olduğunu az çok biliyorum.
Eşiniz gibi sadece olumsuz taraflarını da almadım yazdıklarınızın.Aksine gayet akılcı ve yapıcı yorumlar yazarak,
size faydalı olduğuma inanmıştım halbuki.
Ama ben sizi anlamadım.Ne istediğinizi de çözemedim.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ailenize durumu açana kadar yanınızda olmasını istiyorsunuz.
Ayrılmayı kabulleniyorsunuz ama ailenizin evine dönünce yaşayacağınız zorlukları hesaplıyorsunuz.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ''küfür benim olayım,sus dedikçe çenemi tutamam inatlaşırım''diyorsunuz.
Neyse yaşadığınız tatsızlıkların stresinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bebeğiniz gerçekten zor bir bebek olabilir.Çevremde de gördüm örneklerini yakınlarımdan.
Ama bebek sahibi olmaya karar verirken her zorluğu göze almıyormuyuz.
Evlenirken olduğu gibi.Ayrıca şu düşüncenizi de hiç hoş bulmadım.
Bebeğim yok ama,olur da bir gün olursa ve Alah korusun ayrılık ihtimali çalarsa kapımı,
ne koşulda ne sebeple olursa olsun,babasına evladımın yüzünü asla göstermem cümlesini zikredemem bile.
Eşime olan öfkem,evladımın hasretlerinin,haklarının,ihtiyaçlarının başladığı noktada biter!
siyahbeyaz iş bulana kadar kalsın diyorum demişsin.sen ayrılmak mı yoksa ayrılmamak mı istiyorsun ya.Eğer ayrılmaksa niyetin ya da gurur yapıp dönmesini sağlayıp sen ayrılacaksan çok üzülürüm veridğim emeğe gerçekten.Ama yanlış da anlamış olabilirim..
bak cnm bız bebekten sonra böyle olduk esımın nasıl bırı oldugunu da yazdım burda kac kısının esı
esımın yaptıgı gıbı el bebek gul bebek bılemıyorum,ama dogum da hamılelık de yasanmadan anlasılamayan
surecler,yoksa ben de bılıyordum ama bu kadar farklı syler yasayacagımı bılmıyordum,neyse
tabı kı tavsıyelerın benım ıcın önemlı ,tesekkur ederım;ama ,bu dönem daha bebek 1 yasında bıle
degılken evden gıtmeyı ısteyen bırıne gercekten bebegını görmese daha ıyı derım!Cunkı bos bır sebep
anlattıgı ve bahane uretıp mesajla evı terk ettı..Sorumluluktan kacacak,sonra da bebegıme babanım mı dıyecekı??
gercekten bunu ıstemıyorum..Bebegımın babaya ıhtıyacı varsa yanında olsaydı..Zor zamanda gıdecek,
bırkac yıl sonra belkıı de yenı sevgılısyle bebegımı almaya gelecek benden..Sence cok mu mantıklı..
butun zorlukları cekmeme ragmen bebegım ıcın son sans verdıgım adamın yaptıkları cok mu dogru??
Eger sabır bıraksaydı sabrederdım susardım ama 8 ay dıle kolay ben bebegıme bakarak aglayıp
uyuyamadıgım gecelerı bılırım ..Neden?Babası benle bebegımın yanında kavga ettı,o da
herseyden urkuyor dıye..
Bebeğim yok!
Konuyu anlamam için anne olmamada gerek yok.
Doğum sonrası ilişkilerin ne denli yıpranma payının olduğunu az çok biliyorum.
Eşiniz gibi sadece olumsuz taraflarını da almadım yazdıklarınızın.Aksine gayet akılcı ve yapıcı yorumlar yazarak,
size faydalı olduğuma inanmıştım halbuki.
Ama ben sizi anlamadım.Ne istediğinizi de çözemedim.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ailenize durumu açana kadar yanınızda olmasını istiyorsunuz.
Ayrılmayı kabulleniyorsunuz ama ailenizin evine dönünce yaşayacağınız zorlukları hesaplıyorsunuz.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ''küfür benim olayım,sus dedikçe çenemi tutamam inatlaşırım''diyorsunuz.
Neyse yaşadığınız tatsızlıkların stresinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bebeğiniz gerçekten zor bir bebek olabilir.Çevremde de gördüm örneklerini yakınlarımdan.
Ama bebek sahibi olmaya karar verirken her zorluğu göze almıyormuyuz.
Evlenirken olduğu gibi.Ayrıca şu düşüncenizi de hiç hoş bulmadım.
Bebeğim yok ama,olur da bir gün olursa ve Alah korusun ayrılık ihtimali çalarsa kapımı,
ne koşulda ne sebeple olursa olsun,babasına evladımın yüzünü asla göstermem cümlesini zikredemem bile.
Eşime olan öfkem,evladımın hasretlerinin,haklarının,ihtiyaçlarının başladığı noktada biter!
doguma gırmesının,kılomun,bakımsızlıgımın,cocugun,aılemın sebep olmadıgını;benımle bır ömur
gecırmek ıstemedıgını kavga ıstemedıgını huzur ıstedıgını söyledı..Bılmıyorum ama dedıgınız gıbı
baskası da olabılır ama hıcbır kadın ıcın aılemı bırakmam da dedı..Baska da bırsey bulamıyorum..
Cnm sen haklı olarak çok gerginsin.Mutluluk tamamen benim söylediklerimi söylemiş ve bende beğen hakkımı kullandım.Mutluluk arkadaşın eşi hak ediyor mu bilemem ama bebeğin anne ya da babasını görme hakkı olduğunu düşünmeme rağmen bazı durumlarda istisnalar olabiliyor.Cok vs diye.Cnm ya bi de demişsin para vs. diye.Sen evliliğin için ne düşünüyorsun.Ayrılmak mı ayrılmamak mı?Eğer ayrılmayacaksan insan birinden rica eder yine de kocası şayet böyle dönecekse bulur para gider ailesine.Patronundan ister.Babanın durumu iyiymiş.Ondan iste.Eşinin hbr i olmadan.Anlamasınlar diyorsan kardeşin biliyormuş durumu.Ondan iste ya da o bi bahaneyle babandan alsın.Görümcen biliyormuş.Ondan rica et.Yani evliliğin kurtulucak ya..Çok çözümsüz davranıyorsun.Bütün her şeyi ben üstlendim demişsin.Haklısın ama şu an durum bunu gerektiriyor.Dönerse eşin ilerde anlatırsın.Telafi etmesini istersin.Bi de bence sen eşini tanımıyorsun.Ben bile üç aşağı beş yukarı çözdüm nerdeyse..Bak senin eşin bu kadar çözümsüz olmana da kızar.Mesela alamıyoruz,yapamıyoruz.Yetmiyor diyorsan ona da kızar bence.Ona yetmediğini hissettirme.Zaten ailenin yanında olmasından dolayı eziklik hissediyor ki bence bu durum dillendirilmiş.İsteyerek ya da istemeyerek.Adam bence böyle bi tip.Msj laşmayı bile daha erkek olduğunu kanıtlamak için yapıp sana bilerek yakalanmış olabilir.
Cnm sen haklı olarak çok gerginsin.Mutluluk tamamen benim söylediklerimi söylemiş ve bende beğen hakkımı kullandım.Mutluluk arkadaşın eşi hak ediyor mu bilemem ama bebeğin anne ya da babasını görme hakkı olduğunu düşünmeme rağmen bazı durumlarda istisnalar olabiliyor.Cok vs diye.Cnm ya bi de demişsin para vs. diye.Sen evliliğin için ne düşünüyorsun.Ayrılmak mı ayrılmamak mı?Eğer ayrılmayacaksan insan birinden rica eder yine de kocası şayet böyle dönecekse bulur para gider ailesine.Patronundan ister.Babanın durumu iyiymiş.Ondan iste.Eşinin hbr i olmadan.Anlamasınlar diyorsan kardeşin biliyormuş durumu.Ondan iste ya da o bi bahaneyle babandan alsın.Görümcen biliyormuş.Ondan rica et.Yani evliliğin kurtulucak ya..Çok çözümsüz davranıyorsun.Bütün her şeyi ben üstlendim demişsin.Haklısın ama şu an durum bunu gerektiriyor.Dönerse eşin ilerde anlatırsın.Telafi etmesini istersin.Bi de bence sen eşini tanımıyorsun.Ben bile üç aşağı beş yukarı çözdüm nerdeyse..Bak senin eşin bu kadar çözümsüz olmana da kızar.Mesela alamıyoruz,yapamıyoruz.Yetmiyor diyorsan ona da kızar bence.Ona yetmediğini hissettirme.Zaten ailenin yanında olmasından dolayı eziklik hissediyor ki bence bu durum dillendirilmiş.İsteyerek ya da istemeyerek.Adam bence böyle bi tip.Msj laşmayı bile daha erkek olduğunu kanıtlamak için yapıp sana bilerek yakalanmış olabilir.
Benden alıntı yapıncaoldum
ben niye gerginim diye:)
Evet kırmızıoje aynı şeyleri söylüyoruz.
Ama konu sahibi ne istediğini bilmediği sürece malesef bir faydası olamayacak söylediklerimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?