Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

mutluluk 84 tamam kavga kufur olmus olabılır,kufur benım olayım o etmez cunkı o kendı kendıne ufak bırseyden
tartısır benı dınlemez sus der ben de sus dendıkce daha da devam ederım ınatlasarak kufur vs ederım maalesef
cenemı tutamıyorum( Ama ılıskımızın guzel ve cok uyumlu oldugumuz da bırcok konu var,siz de esım gıbı
yazdıklarımdan sadece olumsuzları almıssınız..Her neyse ben sadece iş bulup aıleme acıklayana kadar kalsın
zor zamanımda durup gıtsın ıstıyorum eger bu dönemde cocuguma tek bakarsam bır daha yuzunu göstermemek
ıcın elımden gelenı yaparım bebegınız var mı ??Varsa da her bebek farklı gercı ,ama benımnkı zor bır bebek
ve ben gece yaslı annem babamı mama hazırla dıye uyandıramam,o bu dönemde kalmalı cunkı bebegım benım
wcye gıtmeme bıle ızın vermıyor ..bana bagımlı..

sezeryana gırdı bırsey olmadı yanı normal dogumda esler sogur dıye bılıyorum,ayrıca anlatamıyorum da
bebegımı bıraksam da 3 amcam ve babamlarla aynı apartmandayım ve her an kapı calıyor yanı cok
rahat bır ev ortamım yok ..öyle susluyken kapı calması hos olmaz zaten dısımdan degıl iç çirkeflıgımden
bıkmıs bır adam karsımda(Maalesef bende de lımıt kalmadı ugrasamıyorum sadece böyle gıtmesın,
az daha dursun dıyorum o kadar ..babası bebegı yaklastırmama gerek kalmadan gelır gelmez sevıp
sohbet eder ılgılenır zaten babalıgı sorunlu degıl cnm ..tek sorun benle olmak ıstememesı,bebege
bakamazsan annem bakar ben alırım dıyor ..Tabı kı vermem asla da yanı bebekle sorunu yok ..

Evt lohusalık geçmiş.Ağlamak konusunda da sınırı aştın mı gıcık oluyorlar.Bence eşin sana sadece öfkeli.Hıncını alıyor.Süt olayından böyle düşünüyorum.Senden hıncını çıkarmasına yardım et.İlk msj da dediğim gibi.Benim şu hatalarım var.haklısın faln gibi.Bunu çıkarmazda şayet öyle dönerse daha kötü.Yine gitme ihtimali var.Diğer türlü sakinleşmiş olacak.Ben döneceğine inanıyorum.Eşinin güçlü ama ılımlı,sakin bir eş arayışı var.Şey de diyebilirsin.Sor hatalarını demiştim ya.Ondan sonra ben özveride bulunucam.Sana bunu göstermek istiyorum.Ayrılma demiyorum.Gör değişimimi.Bunu göstermeme izin ver sadece de.Hafif onu sevdiğini hissettir.Bunu söylerken.Özlediğini,pişmanlığını hissettir.Bi anlaşma yapıyormuşsunuz gibi gül muzipce.Yani işte bu tarz şeyler..Sakın çok abartma hemen havalanıyorlar ve tadını çıkarmak ister o zaman.kabul etmez.Çok iyi ayarlamalısın.Bu görüşmeyi mutlaka ayarla..Bi de doğum olayını bende söyleyecektim.Arkadaş tekrar hatırlattı.Keşke girmeseymiş....

Son düzenleme:
şu msj olayını gördüm ya kesin döneceğine inanıyorum.Sen dediklerimi yap bence.Ama eline çokk büyük kozlar verme.Dönünce kullanmasın.Bence bi tavsiye daha.aranızda sorun yoksa ailesiyle eşine de ki istersen bu sürecin bir kısmını annenlerde atlatalım.Bend e özledim.Onlarda torunlarını özlemiştir.Hepimize değişiklik olur de.Belki gitmeye ikna edersin.Sakın ailesini eleştirme bu arada.O bile eleştirse büyük onlar olsun de.Ölseler kalsalar vicdan azabı çekeriz de..Üzüldüm eşine.İyi ama çaresiz bi adam o.Şu an onun senden daha çok yardıma ihtiyacı var biliyor musun?Çaresizlikten ne yapacağını sapıtmış..Aranız düzelince de mutlaka bi psikoloğa yönlendir bence..

Son düzenleme:
doguma gırmesının,kılomun,bakımsızlıgımın,cocugun,aılemın sebep olmadıgını;benımle bır ömur
gecırmek ıstemedıgını kavga ıstemedıgını huzur ıstedıgını söyledı..Bılmıyorum ama dedıgınız gıbı
baskası da olabılır ama hıcbır kadın ıcın aılemı bırakmam da dedı..Baska da bırsey bulamıyorum..

Bebeğim yok!
Konuyu anlamam için anne olmamada gerek yok.
Doğum sonrası ilişkilerin ne denli yıpranma payının olduğunu az çok biliyorum.
Eşiniz gibi sadece olumsuz taraflarını da almadım yazdıklarınızın.Aksine gayet akılcı ve yapıcı yorumlar yazarak,
size faydalı olduğuma inanmıştım halbuki.
Ama ben sizi anlamadım.Ne istediğinizi de çözemedim.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ailenize durumu açana kadar yanınızda olmasını istiyorsunuz.
Ayrılmayı kabulleniyorsunuz ama ailenizin evine dönünce yaşayacağınız zorlukları hesaplıyorsunuz.
Ayrılmak istemiyorsunuz ama ''küfür benim olayım,sus dedikçe çenemi tutamam inatlaşırım''diyorsunuz.
Neyse yaşadığınız tatsızlıkların stresinden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bebeğiniz gerçekten zor bir bebek olabilir.Çevremde de gördüm örneklerini yakınlarımdan.
Ama bebek sahibi olmaya karar verirken her zorluğu göze almıyormuyuz.
Evlenirken olduğu gibi.Ayrıca şu düşüncenizi de hiç hoş bulmadım.
Bebeğim yok ama,olur da bir gün olursa ve Alah korusun ayrılık ihtimali çalarsa kapımı,
ne koşulda ne sebeple olursa olsun,babasına evladımın yüzünü asla göstermem cümlesini zikredemem bile.
Eşime olan öfkem,evladımın hasretlerinin,haklarının,ihtiyaçlarının başladığı noktada biter!

İyi biri olmasa bır dakıka dusunmezdım ama benım esım gercekten melek gıbı ama ben onu sogutmusum demek
ama yıne de aldatma olmasaydı kendımı suclardım ama bu durumda en destege ıhtıyac duydugum dönemı
onun suratsızlıgıyla gecırdım..( Mesajda soruma cevap verıyor cnm bırsey yaptıgı yok zaten yrndan ıtıbaren
bırsey de sormam bırkac gun kalsın bakalım bgn yengeme esımle haftasonu kardesımde kalacagımızı söyledım,
araba olmayınca hemen soruyorlar araba yoktu eve gelmedı mı dıye(Herkese acıklama yapan,arada kalan,
butun gun bebekle ılgılenen,aglama hakkı olmayan,bunalma hakkı olmayan da benım ne tuhaf Neyse
kardesım ben konusayım dıyor ben de ok dedım esım bılmeyecek o bıraz ıkna etmeye calısacak ama nafıle
olacagını bılıyorum,ben ablasına anlattım dun zaten o andan ıtıbaren benı rezıl ettın bıttı dedı..Neyse
artık aıleısne de ızın alamaz canım o kadar ,kurban bayramında para bulsak gıdecektık ama artık gıtmeyız
herlade..

siyahbeyaz iş bulana kadar kalsın diyorum demişsin.sen ayrılmak mı yoksa ayrılmamak mı istiyorsun ya.Eğer ayrılmaksa niyetin ya da gurur yapıp dönmesini sağlayıp sen ayrılacaksan çok üzülürüm veridğim emeğe gerçekten.Ama yanlış da anlamış olabilirim..

bak cnm bız bebekten sonra böyle olduk esımın nasıl bırı oldugunu da yazdım burda kac kısının esı
esımın yaptıgı gıbı el bebek gul bebek bılemıyorum,ama dogum da hamılelık de yasanmadan anlasılamayan
surecler,yoksa ben de bılıyordum ama bu kadar farklı syler yasayacagımı bılmıyordum,neyse
tabı kı tavsıyelerın benım ıcın önemlı ,tesekkur ederım;ama ,bu dönem daha bebek 1 yasında bıle
degılken evden gıtmeyı ısteyen bırıne gercekten bebegını görmese daha ıyı derım!Cunkı bos bır sebep
anlattıgı ve bahane uretıp mesajla evı terk ettı..Sorumluluktan kacacak,sonra da bebegıme babanım mı dıyecekı??
gercekten bunu ıstemıyorum..Bebegımın babaya ıhtıyacı varsa yanında olsaydı..Zor zamanda gıdecek,
bırkac yıl sonra belkıı de yenı sevgılısyle bebegımı almaya gelecek benden..Sence cok mu mantıklı..
butun zorlukları cekmeme ragmen bebegım ıcın son sans verdıgım adamın yaptıkları cok mu dogru??
Eger sabır bıraksaydı sabrederdım susardım ama 8 ay dıle kolay ben bebegıme bakarak aglayıp
uyuyamadıgım gecelerı bılırım ..Neden?Babası benle bebegımın yanında kavga ettı,o da
herseyden urkuyor dıye..

siyahbeyaz iş bulana kadar kalsın diyorum demişsin.sen ayrılmak mı yoksa ayrılmamak mı istiyorsun ya.Eğer ayrılmaksa niyetin ya da gurur yapıp dönmesini sağlayıp sen ayrılacaksan çok üzülürüm veridğim emeğe gerçekten.Ama yanlış da anlamış olabilirim..

Arkadaşlar tam bir Türkçe delisi olmama rağmen bilgisayar anlayamadığım şekilde yazım hataları yapmamı sağlıyor.Hepinizden özür diliyorum.Çok rahatsız oldum..

Arkadaşlar tam bir Türkçe delisi olmama rağmen bilgisayar anlayamadığım şekilde yazım hataları yapmamı sağlıyor.Hepinizden özür diliyorum.Çok rahatsız oldum..

dıyorum ya ne ıstedıgımı tam bılemıyorum bu yuzden sıze danısıyorum,gunduz dusunecek vaktım hıc olmuyor ınanın
ben ne ıstersem ısteyeyım kızlar gıden gıttı bır kere( yapabılecegım sey dedıklerınızı yapmak evet kırmızıoje asla
es gecmeyecegım ama son yapacagım da kabul ederse aıle danısmanı ve sonra ayrılmak olacka cunkı ben degılım kı
bu kararı veren,benı ıstemeyen ve bebegımı bu zamanda bırakıp gıden sormayan bırıne ne kadar daha caba göstere
bılırım kı..bir de bgnkı yazılanlar,aldattıgı dönemdekı hıslerım yıne canlandı nefret ettırdı supheye dusurdu benı((

Muhakkak öyledir,bende hamilelik ve doğum sürecini keyfimden yaşayamıyor değilim.
Neyse yaşayınca anlarım herhalde.
Siz beni her mesajınızda şaşırtmaya devam ediyorsunuz.
Sizi aldatan mükemmel eşiniz için''hanginizin kocası böyle el bebek gül bebek bilemiyorum''diyorsunuz.
''inşallah sütün kesilir''diyebilen bir adam için hala böyle hissetmeniz ayrıca enteresan zaten.
İyi yönde yapıcı yorum yapıyoruz adama bebeğinizin yüzünü göstermemekten bahsediyorsunuz.
Pardon ama ben ilk yorumumda da yazmıştım,ben olsam böyle davranmam ama size naçizane tavsiyem yapıcı olun diye.
Neden?Çünkü siz bu evliliği yıkmamak için dediğim gibi bir çok şeyi aşabilirsiniz,bunun örnekleri de olmuş.
Diğer taraftan da kendinize,öfkenize hakim olamıyorsunuz.
Muhtemelen barışıcaksınız eşinizle ama bu durum çok uzun ömürlü olmayacak gibi.
Çünkü sindiremediğiniz şeyler ağır gelmeye başlamış,haklısınız.
Ama tepkilerinizi derdiniz ne ise o konuda verin,küfürle,kavgayla olmaz.
Artık iki kişi değilsiniz.

Cnm sen haklı olarak çok gerginsin.Mutluluk tamamen benim söylediklerimi söylemiş ve bende beğen hakkımı kullandım.Mutluluk arkadaşın eşi hak ediyor mu bilemem ama bebeğin anne ya da babasını görme hakkı olduğunu düşünmeme rağmen bazı durumlarda istisnalar olabiliyor.Cok vs diye.Cnm ya bi de demişsin para vs. diye.Sen evliliğin için ne düşünüyorsun.Ayrılmak mı ayrılmamak mı?Eğer ayrılmayacaksan insan birinden rica eder yine de kocası şayet böyle dönecekse bulur para gider ailesine.Patronundan ister.Babanın durumu iyiymiş.Ondan iste.Eşinin hbr i olmadan.Anlamasınlar diyorsan kardeşin biliyormuş durumu.Ondan iste ya da o bi bahaneyle babandan alsın.Görümcen biliyormuş.Ondan rica et.Yani evliliğin kurtulucak ya..Çok çözümsüz davranıyorsun.Bütün her şeyi ben üstlendim demişsin.Haklısın ama şu an durum bunu gerektiriyor.Dönerse eşin ilerde anlatırsın.Telafi etmesini istersin.Bi de bence sen eşini tanımıyorsun.Ben bile üç aşağı beş yukarı çözdüm nerdeyse..Bak senin eşin bu kadar çözümsüz olmana da kızar.Mesela alamıyoruz,yapamıyoruz.Yetmiyor diyorsan ona da kızar bence.Ona yetmediğini hissettirme.Zaten ailenin yanında olmasından dolayı eziklik hissediyor ki bence bu durum dillendirilmiş.İsteyerek ya da istemeyerek.Adam bence böyle bi tip.Msj laşmayı bile daha erkek olduğunu kanıtlamak için yapıp sana bilerek yakalanmış olabilir.

O adam da bence başka kadın davası da yok.Yapacak bi tip de değil.Senin gözünü korkutmak ya da gözünü açmak istemiş.Ben giderim demiş.Görmeni istemiş.Adam söylüyor işte.Huzur istiyor.Değişeceğine inandırsan dönecek.Ama gerçekten değişeceksen ikna et.Değilse daha kötü sonuçlanır.

Benden alıntı yapınca oldum
ben niye gerginim diye:)
Evet kırmızıoje aynı şeyleri söylüyoruz.
Ama konu sahibi ne istediğini bilmediği sürece malesef bir faydası olamayacak söylediklerimizin.

Kızlar,
Sanırım kımse anlayamadı demek ıstedııgmı ben esıme mukemmeldı DOGUMDAN ÖNCE dıyorum ,cok emek verdı
bana..cok sevdı,bır kocaya davranılacka gıbı davranmadım belkı sımardım nasılsa gıtmez dedım ..Böyle olduk..
Ama ben esımın eskıden cok cok ıyı oldugunu,dogumla baskalastıgını;DOGUMA GİRİNCE ona tekrar hayran ve asık
oldugumu,ama cıktıgımda herseyın bambaska oldugunu söyledım ..Yanı tutarsız degılım sadece kocamın eskı halı
benım yuzumden bu sekle geldıyse duzeltmeye calıstım 8 aydır,ama yıne de gıttı ve ben de bebegımı babasız
buyutmek ıstemezdım ama su anda kafam allak bullak dıyorum...
Aldatmaya gelınce; bır mesajımda acıklayıcı yazdım,sonrasında guven verdıgı ıcın cok da takmamıstım burda okuyunca
tekrar kafama takıldı ;ama 6 aylık hamıleyken ve esınızle guzel bırseyler paylasıyorken(ultrasonda kalp atısları vs)
gıbı ,bır anda bosasaydım ve tek dogum yapsaydım cok daha kötu hıssederdım o anda belkı bıraz bencılce,belkı de
ıyımser davranarak bebegını dogumunu görmeyı hak edıyorsun affedıyorum dedım ıste..Böyle bırsey yasamak
cok agır gelırdı,bebegıme ve hamılelık surecıme olumsuz bır etkı yapardı Allah korusun kı psıkolojık cok etkı de
yapmıstır emınım bılıncaltımda..
Neyse kelımelerı toparlayabıldım mı bılmıyorum ..Kırmızı ruj sence kardesım konussun mu esımle??Ne desın?
Yarın kardesıme gıdecegım kızlar pazar aksam dönecegım ınsallah kafa dınlemeye ve tek bılen de onlar bu durumu
o yuzden gıdıyorum..Pazartesı esım gelecek cunkı annemler gelmeden anlasılmasın dıye rıca ettım ıns gelır..
cunkı uzun yol ve babam araba kullanacak bırılerınden bu tarz seyler duyması hıc ıyı olmaz Allah korusun..
Umarım dualarınız yanımda olur ve dogru yolu bulurum ..

yok canım merak etme bılerek olmadı bayram gunu teyzemlerde ona cay verırken canım dıye baslayan mesajı gördum o an
evde olsaydım buyuk ıhtımal o cayı ona dökerdım( Aılesı ılgısız dıyorum ya 1,5 ay oldu bız bayramda gıttık,ben bebekten
dolayı fırsat bulamadım ama ınsan torunu ıcın aramaz mı??Benım aılemle hıc alakası olmayan bır aıle aramıyorlar aılemı de..
yanı onlardan cok kopuktur esım anlıyor musun?Evlencem dedı evlendı,bosancam der bosanır gıbı dusun..Esım hep der kı
ökuz olsam ,sana höt höt davransam caksam daha degerlı kıymetlı olurdum kesın der..kendını bıraz kılıbık buluyor sanırım..
zaten sevmedıgını hıssettım ve yalnızdım demıstı o kızla mesajlasması ıcın ama ben konusunca sevdıgını anladım dıyerek aglamıstı
gunlerce ayrı odada kapyıyı kılıtleyerek aglayarak yattım..

ne ıstedıgımı bılıyordum ama bu konuyu acmak ıcın gec kalmısım maalesef keske ılk aylarda acsaydım
coktan cözumlenmıs olurdu gıbı geldı bana..Mutluluk sana lafım yok sözlerının yarısı cok olumsuz,yarısı cok
olumluydu o yuzden alındım sadece..

kırmızıoje hala esımın aılesıne gıdelım dıyor musun?bu arada evlı mısın?

Son düzenleme:
Benden alıntı yapınca oldum
ben niye gerginim diye:)
Evet kırmızıoje aynı şeyleri söylüyoruz.
Ama konu sahibi ne istediğini bilmediği sürece malesef bir faydası olamayacak söylediklerimizin.

:))Bilgisayar ya da klavye de anlayamadığım bi şey oluyor.Harfleri atlıyor.Büyük harf yapıyorum.Küçük çıkıyor.Msj lar 1 2defa gidiyor.Alıntı yapıyorum.Başka msj gözüküyor.Bu da ondan kaynaklandı sanırım.Ben eşi hakkında ki düşüncelerinize katılmıyorum sadece.Bence her ikisi de ne yapacağını bilememekten çözümsüz kalmışlar.Birbirlerine sarmışlar.Arkadaşın az daha tanıması lazım eşini.Bence çok kolay bi adam.Damarına basmayacaksın sadece.
Diğer taraftan da kendinize,öfkenize hakim olamıyorsunuz.

''Muhtemelen barışıcaksınız eşinizle ama bu durum çok uzun ömürlü olmayacak gibi.
Çünkü sindiremediğiniz şeyler ağır gelmeye başlamış,haklısınız.
Ama tepkilerinizi derdiniz ne ise o konuda verin,küfürle,kavgayla olmaz.
Artık iki kişi değilsiniz.''Şuna katılıyorum özellikle.Ama uzun ömürlü olması arkadaşın elinde..Biraz sözlerini,davranışlarını törpüleyecek bir süre maalesef.Ben kesinlikle içinde kalsın demiyorum.Daha önceki msjımda da belirtmiştim.Sadece yöntem değiştirecek.Bi de eşini iyi gözlemleyip tanımaya çalışacak..Bi de aldatma olayına takılmıyorum.Her ne kadar düşünmeyi bile aldatma saysamda.Çünkü adamın niyetinin yolagetirmek olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…