Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Baroyu da aradım haftaya fakirlik belgesı ve ıkametgah cıkartıp arayıp avukat ıcın randevu alacagım
Herşeyi halledecegım,herşeye hazır sekılde boşanacagım;hakllarımı ögrenecegım .Ne alabılıyorsam
acımadan alacagım .

Canım işin bu kadar çabuk şekilde bu hale gelmesine çok üzüldüm,hayırlısı olsun demekten başka birşeyde denmez artık

Ne denir ki her şey çok üzücü.Boşanma olmasın diye siz elinizden geleni yaptınız.Keşke bu mutsuzluklar olmasa.Ama Allah sağlık versin gerçekten gerisi yalan.

Su konuyu gordukce sinirlerim zipliyor..sokaktaki kopekler bile yavrularina bakarken bu adam baba sifatini kesinlikle haketmiyor bence. Tez zamanda allah belasini versin.
.
neden evlendin o zaman bu kızla be adam.bebek te oldu canından can oldu.eşini beğenmiyomusun artık bu mu sorun.çirkin mi artık sana göre şişman mı.doğur da görelim o zaman file dönüyo insan file.mucize gibi birşey can getiriyor bu dünyaya ikinizin canından kanından bi ruh bi beden.güzel değilmi karın sana göre.kadın ne zaman güzeldir biliyomusun.sevildiğinde.seversen güzel olur.sulamazsan solan çiçekler gibi.erkek ol sahip çık karına derler adam ol derler.adam mı sanıyosun sen kendini.sevdim evlendim dersin bencil köpek gibi.soğudum ayrılıyorum dersiniz it gibi.afedersin köpekler sadık olur .domuz gibisin sen.senin gibiler kendi dışkısını bile yer kaymaklı yoğurt sanıp.heveslen bakalım dişi köpeklere.o dişi köpekler var ya çok kuyruk sallarlar dikkat et.sonra şerefsiz bir yola saparsın haberin olmaz .daha çok yazardımda bipler yetmez be itoluit.

kızınada büyüdüğünde kızım ben annene para verdim oda senin bezini sütünü aldı.sen de bi zahmet beni seversin der.kuş beyinli bu adam yahu.salak bunun baba olmaya hakkı yok arkadaşım.bırak kendi kusmuğunda boğulsun.salya sümük yalnız kalsın.

ne yazık ki aldatılan da kadın buna neden olanlardan biri de kadın allah bu şeytan ruhlu kadınların belasını versin.bile bile adamın evli olduğunu bile bile admala beraber oluyor hatta bu VRSVRSVRSVRSVRSVRSler ve nonoş anaları adamın nikahlı eşine acıyor utanmadan.---"oda kocasını anlamıyor ona masaj yapmıyor---erkeğin dilinden anlamıyor...derlerbu yosmalar"kadın napsın kulak memelerine masaj bile yapsa adam şerefsiz olmuş bir kere doymuyor.neyin arayışına girmiş ..kokmuş karıların peşinedüşmüş.ah aşık oldum senden soğudum.neyin aşkı be aşk herkese kısmet olmaz vasıflı adamlara aşk nasip olur hele ki adam bebeğini terkedebiliyorsa onun kokusunu hissetmeden yaşamayı tercih edebiliyorsa o dam aşık olamaz kardeşim o adam yüreksizdir.görgüsüz abazadır.ya da maldır.ahlaksız nasıl vicdanı rahat anlayamıyorum 21 aralıkta kıyamet kopsada bu şerefsizler yerin dibine girse.sinirlendirin lan beni karşıma çıksa bu arkadaşın kocası tokatı çakardım kulağının dibine çınlatırdım beyninin zembereğini.yine sinirlendim..

Aynen öyle canım o gitsin mart kedısı gıbı dısı kedı arasın ,ben namusumla şerefimle,güzel ahlaklı bir kız bebeği
yetiştiririm,tüm içimdekileri yazmıssın.Ben de mektupta ona bunu yazmıstım ''dışarda birsürü kokoş,zayıf makyaj
bebeleri dururken ,bebeğimi doğurduğu için şişmanlayıp şekli şemali kayan siyahbeyazla mı yatcam ömür boyu diye
düşünüyorsan yolun açık olsun demiştim !İşte senin dediklerini babam diyebilseydi en azından UTANARAK gitmiş
olurdu o bile olmadı ;hem suçlu,hem güçlü gitti.Bu kadar insan ona birşey diyorsa o şey doğrudur.Zamanla
görür ...... o zaman da burda yeri olmaz defolsun gitsin ,bgn aklıma bile gelmedi;yrn misafirlerim var olayı
son kez anlatmam gerekenler..Sonra da rahatlayacağım ve yoluma bakacağım.Hamileyken karısını eski
kırığıyla çekiştirebilen ş...fsizi ne diye hala sevdiğimi düşündüysem halt etmişim .Artık salak olmayacağım,desteğiniz için çook tşk
tüm yanımda olanlar.

Valla ya sen evli adamı alıp napcan acaba? Bebeği olan karısına bunu yapan sana da mı bebek verip gitsin
a salak ,ufak beyincikli ..... kız cok küfredesim geldi gaza getirdin beni Ayşe:)

sen iyi olduğun sürece allah sana güzel bir hayat hazırlar merak etme.evrenin yasaları bellidir bu kadar negatif enerji gönderdik ya rahat uyuyamaz merak etme hem suçlu hem güçlü gittiğini sansın o sansııınnn....allah büyük senin için rahat olsun.aslında yalnız biliyomusun senin en azından arkadaşın bebeğin ...ne hoş ki seninle yanında en güçlü sensin.allah bebeğinin kısmetini yanında gönderir sana.büyür gider yakında için iyice ferahlar hayata güzel enerjini göder sana güzel yollar açsın.bebişini op kokla asla psikolojini bozma sinirlenme.ruhsal gücün kuvvetli olduğu sürece mantıklı düşünürsün akıllı adımlar atarsın.huzu senin olur.hep hep hep mutlu ol.

Valla ya sen evli adamı alıp napcan acaba? Bebeği olan karısına bunu yapan sana da mı bebek verip gitsin
a salak ,ufak beyincikli ..... kız cok küfredesim geldi gaza getirdin beni Ayşe:)

ona kimbilir ne kadar küfrettiler ben literatüre girmemiş erkek küfürlerinden ettim..çın çın çınlamıştır kulağı..

sen onu boşver de .bi docent arkadaşım bi söz söylemişti o da bi kitapta okumuş.başkalarını çok kafaya takmak kötü dahi onları aklımızdan geçirmek bizim zamanımızdan ömrümüzden çalıyormuş onlarında arzularını yerine getiriyormuş kardeşim.

en iyisi o gereksizi çöpe at.zaten geri dönüşümsüz.doğada çözülsün boşveeeeeeeerrrrrrr.....

misssss kokulu bebeğine sarılllll...yeni hayaller kur....ve onlar için hücrelerinin yenilenmesine izin ver ...müzik dinle...hep gülmek için birşeyler bul.iyi bi anne...bakımlı bi kadın...akıllı bi birey...kültürlü bi anne ol bebeğine...hep öğren...hergün yeni birşey öğren bebişin için kendin için...iyi bi anne mutlu bi anne ol...çünkü iyi anneler melektir...

ya benim anlamadigim sen neden surekli birilerine hesap veriyorsun

bu durum bence daha da cok yiprandiriri seni

benim bi yakinim 6 aylik bosandi

kimse bana soru sormasin yanimda da konusmayin dedi kimse sormuyor

tabi bu kimse dediklerim anne ve babasi diisndakiler

bi karar almissiniz madem ileri bak artik maziyi konusmak seni yormaktan uzmekten baska bise getirmedi getirmeyecek de

donunaa kadar al dicem canım ama napıcan o reziil adamın donunu:)))))))sen parasını pulunu al boşver hıhj sümüklü adam:)))))

haha napıyım donunu :))
evet deli-musakka haklısın tekrar tekrar aynı şeylerden sıkıldım soran olursa arkadasın gıbı kapatacagım konuyu
bir süre beni aramayın sormayın diyeceğim.
Bugun de teyzemlere anlattım geldıler,ama herkes de neden önce söylemedın dıyor bu kez de..
Uff gerçekten iyiyim ben ama ,hiç aklıma gelmiyor üzülmüyorum kızım için,
tam tersi benim gibi annesi olduğu için yeterince şanslı olduğunu düşünüyorum:))

Siyahbeyaz gününü nasıl geçiriyosun.
Bebeğin emiyomu.Gece uykusu nasıl.
Sana çok sıkıntı veriyomu.
Bişeyi atlıyoruz kızlar.
Tek başına çocuk büyütmek çok zordur.

İşte bu cnm benim...hiiç üzülme kızın için sonuçta babası hayatta..eş..k gibide bakmaya mecbur
senin içinde bir hayır kapısı açılır
yeter ki pozitif düşün,herşey geçer daha çok gençsin
aynı şeyler benim içinde geçerli tabi

Siyahbeyaz gününü nasıl geçiriyosun.
Bebeğin emiyomu.Gece uykusu nasıl.
Sana çok sıkıntı veriyomu.
Bişeyi atlıyoruz kızlar.
Tek başına çocuk büyütmek çok zordur.

Canım genelde bu ara monotonuz ,sabah 11.30da uyan,1bucuga kadar ıkımıze kahvaltı hazırlamak
ve yapmak,2de bazen annem gelıyor,ya dısarı cıkartıyoruz kızımı ya da banyo yaptırıyoruz vs
arada iş basvurusu ınternetten ,bazen arkadaslarla sohbet telefonla..aksam da tek oluyoruz
11 den ıtıbaren bebek uyutmaya calıs ,uyumazsa uzun sürüyor,gece 4kere kalkıyoruz vs..
Emiyor cnm ama az emiyor.Uyku sorunu ve devamlı yanımdan ayrılmaması zorluyor ,genelde
öğlen de uyumuyor ,ama yorulmuyor ..Bilmiyorum en zoru gece.Gündüz en azından annemden
yardım istesem de ,gece çaresiz kaldıgımda kımseyı rahatsız edemiyorum(
Olsun alıştım artık,tek istediğim bu monotonluktan dış dünyaya geçmek ve iş yoğunluğu ile
sosyalleşmek ,eskisi gibi gülen neşeli biri olabilmek..

Bugün facebooktan bana laf çarpmış,çok sinirlendim;ama asilliğimi koruyup
hiç birşey yazmamayı seçtim..

İşe girince çocuğa annen mi bakacak?
İşe girdiğinde kafan dağılır çevren genişler.
Başka şeylere yoğunlaşırsın.
O aylarda gece kalkmaları sık olur evet.Ama büyüdükçe seyrekleşir.
Diş çıkarma dönemide sancılı geçer.
Allah kolaylık versin sana .Tek başına çocuk büyütmek çok zor.Allah yardımcın olsun...

Bugün facebooktan bana laf çarpmış,çok sinirlendim;ama asilliğimi koruyup
hiç birşey yazmamayı seçtim..

Hiç yazma bencede.
En iyisini yapmışsın.
Küçük dağları görmezden gelmek seni yüceltir unutma...

Saol cnm desteğin için,evet ,artık o yokmuş gibi yaşamaya alıştım,tek başıma bebeğimle
gecelere de,onun hakkında konusulanlar da etkilemiyor,içim bir rahatladı nedense.Sonuçta
kaybeden er geç o olacak .Umrumda değil artık.Dün de annemi aramış,bizi sormuş,bez yolla-
mış kargoyla onu haber vermiş.İnsan bebeğini özleyip görmek istemez mi?Birşey dememiş,
yeni ev hayat telaşında ya..O boş hayat onun suratına tokat gibi çarpsın inşallah.Artık
önüme bakıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…