- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.121
hayır bu tarz yazanların tavrından hoslanmıyorum bu yuzden de en kıbar sekılde yazdım
bence sert falan degıl yazdıgım zaten tuhaf sekılde yazanlara lafım.Ben kac defa burda
yazmadım mı ben bılmıyor muyum unutmam gerektıgını veya ıs bulunca daha ıyı olacagımı
neden hala aynı seyler yazılıyor,demek kı tumuyle takıp etmıyorlar hala da aynı seylerı
söyluyorlar!
SONUCTA BURASI DERT BÖLÜMÜ
BEN DERDIMI HERKES ELESTIRIP BANA
APTAL MUAMELESI YAPSIN DIYE ACMADIM,İÇİMİ
DÖKMEYIP DE UNUTTUMM DIYE MI YAZAYIM
YALANDAN! UNUTMADIM .KIM OLSA DA OYLE
KOLAY UNUTMAZ ACIK VE NET.DERT BÖLUMUNDE
HEP ELESTIRI,KIRICI YAZILAR SERT TAVIRLAR DOLU
BEN HOSLANMIYORUM BUNDAN CUNKI BENIM EVLILIGIMI
BEN BILIYORUM BENI TANIYORMUS GIBI YAZMASINLAR O
HALDE .ZATEN GERGINIM BIR DE BURDA KIRICI SÖZLER ISTEMIYORUM.
Gördun yanı :) o zaman fotograflarını yolla da ben de ınanayım rahatlayayım
şaka bır yana gercekten bunu mutlaka kanıtlayacagım ve rahatca ''şerefsız aldattı gıttı ve bır kadın ıcın
bebegını bıraktı''dıyebılmek ıcın herşeyı yaparım .
Hamileyken cinsellik yaşayamamanız kötü olmuş sanırım doktor yasağından dolayı böyle olmuştur, cinsellik erkekler için yemek yemek su içmek gibi bir şey, olmayınca başka birine gidebiliyorlar ne yazık ki. Ama bence başka birisi yok hayatında nerden çıkarıyorsunuz bunları ya. Adam aylardır karısıyla birlikte olamamış, sonra bir de çocuk gürültüsü vs. Kavgaların nedeni ne acaba, anladığım kadarıyla eşiniz anlayışsız birisi, hamile bir kadının gerginliğini, logusanın sinirini anlayamamış sizinle laf yarıştırıyor. Mecbur siz anlayışlı olacaksınız ne söylerse söylesin kötü cevap vermeyin bir süre, hatta hakaret etse bile sadece "beni kırıyorsun" diyip geçin. Bakalım nasıl olacak. Bir de eşinizle bir şekilde yatın mutlaka bu çok önemli ilişkiniz açısından
_Zaten aılem bu apartmanda olmasa coktan ayrı kalırdık ama onlar ve akrabalar içiçeyiz;çok kısa zamanda fark etmelerinden korkuyorum.Çünki bu durumu kimse karısmadan cözmek ve kımseye söylememek ıstıyorum ,ama o ''herkes bılsın bıttı''dedı 2 gun önce ve gıttı(
-Bir de ben pek ev hanımı da olamadım kızlar,yani hep calısmak ıstedım eve hıc adapte olamadım ,evde oldugum halde (1 yıl calıstım sadece ücretlı ögretmendım)çogu ısı esım yapardı ..Yanı sabah kahvaltısını da hazırlamadım,aksam kapıda da karsılamadım,ütü de yapmadım,haftanın 3gunu yemegı dısardan alırdı vs..Yanı kendı ısını kendı yapan bırı oldugu ıcın de gıdınce daha huzurlu olma ıhtımalı cok yuksek maalesef( -bırakın gıtsın dıyenler cogunlukta ama gerı dönmesını bekleyıp blöf yapma sansım yok dedıgım gıbı gıttıgı anda herkes ögrencek ve bosanacagız;ondan sonra ben duzenımı kurmaya calısırken gelse de bırsey ıfade etmez kı (
-Ailem de hıc anlayıslı degıldır,mutlaka benı suclarlar cunkı aılem gelınce cay servısıne kadar her işi de yapardı,çok çok iyidir ve bu ıyı ımajını herkes de bılıyor maalesefZaten ''sen benım gıbı salagı kaybettıgıne uzuluyorsun sadece''dıyor.. bılgısayar donup yazarken kapandıgı ıcın mesajları atıyorum kusura bakmayın tumunu yazamadan..
-mervemert=ev hanımı falan degılım unıversıte mezunuyum ve iş bakıyorum,evde oturacak olsaydım annemlerın yanına gecmezdım!ayrıca da hıııc aılecı degılım ve 2unıversıte okuyup yıllarca da aYRI yasadım aılemden ok ,ayrı catı altındayız ayrıca !
-aldattıgını dusunmuyorum ama yaptıysa da bunu kanıtlayıp bebegımı görmemesını saglamak sıterım..
-bvurcumurat cok uzuldum resmen cok benzer seyler yasamısız((Benım en buyuk sıkıntım ona dogumumla tekrar asık olmus olmam,aılemın destekcı bır aıle olmaması,ıs bulmadan ayrılmak ıstememem (
-ben hıc aglayıp yalvarmadım kızlar yanlıs anlamıssınız??
-sadece cok asık oldum doguma bırlıkte gırdık ve buyuleyıcı bır an'dı..Bir de esım herseyımı yapar gercekten dedıgı gıbı bırını kaybetmek zor gelıyor
-parasal durumdan dolayı ayrılamadık apartmandan kızlar
-kavgalarımız hep öyleydı cunkı esım cok sınırlı..herşeyıyle mukemmel bırıdır ama asırı sınırlı kırar döker ufacık seyden ve bız bunu evlendıgımızden berı yasıyoruz ben de hep haklıysam cevap verırım kufrederım kavga uzar uzar en sonunda da kımse barısmaz ertesı gun mesajlasırız bırsey yokmuş gıbı..cunkı ıncır cekırdegını doldurmayan sebepten kavgalar
-ev kıra ama komsu oldugu ıcın cok uygun 300 tl İstanbul'da baska yer zor yanı( bırlıkte ılk tasındıgımızdan berı gıtmek ıstıyoruz ama paradan cıkamadık evden
-ben onu cok zorladım aslında haklı da sevgımı gösteremeyen bır yapım var hep ters davranır emır verırdım cunku butun ılıskılerımde pohpohlanan kadındım ..o da cok ıyı bakardı bana anam babam gıbı ..En sonunda patladı ama bu patlama keske bebekten önce olsaydı((
siyahbeyaz bu 3 aylık süreci ailenle paylaştınmı?onlar nediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?