Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

bende aldattığına inanmıyorum boşluktadır şimdi o eninde sonunda geri dönecek bakta gör sonuçrta çocuk varr sen bu süreçte kendini üzde moralini bopzmamaya çalışş sen ne kadar üzülürsen bebeğğinde bbundan etkilenecek çünkü bu arada kaç aylık bebek

Evi, karısı, cocuğu, düzeni ve alışkanlıkları olan bir adam durup dururken ortadan kaybolmaz. Herşeyden vazgecse alışkanlıklarından vazgecmez. Kısacası erkekler bir dalı tutmadan öbürünü bırakmazlar. Bu işin içinde en başından beri bir kadın var. Çok üzgünüm, bunu hazmetmesi cok zor biliyorum ama gerçek bu.

Gördun yanı :) o zaman fotograflarını yolla da ben de ınanayım rahatlayayım

Bazı cümlelerin ok gibi ağzından cıkıyo ama nereye gittiği belli değil.

İnsanlar kendi tecrübelerinin önderliğinde yorum yapıyorlar-ben de dahil-.

Neyse benim için senin konun bitmiştir. Sana "ahhh canımm, yaz canımm, git canımmmm, takip et canımmmm" diyenlerle yaşa. Bu da bir tercih.....

Hoşçakal siyahbeyaz.

Şaka bır yana gercekten bunu mutlaka kanıtlayacagım ve rahatca ''şerefsız aldattı gıttı ve bır kadın ıcın
bebegını bıraktı''dıyebılmek ıcın herşeyı yaparım .

şaka bır yana gercekten bunu mutlaka kanıtlayacagım ve rahatca ''şerefsız aldattı gıttı ve bır kadın ıcın
bebegını bıraktı''dıyebılmek ıcın herşeyı yaparım .

bir kadın için gitti..yada başka bişey için..artık ne farkederki ..ne değişir ?

Kadın için gitmiş olsa dahamı az üzüleceksin...

Bazen hiçbirşeyi bilmemek , herşeyi bilmekten daha iyidir..

Sonradan ögrenıp salak yerıne konduguma uzulecegıme sımdı ogrenır rahatlarım daha ıyı.
Herkes gıbı dusunmuyorum bu tarz konularda bılmeyı tercıh ederım,bazıları arkadassının
kocasını bırıyle görur söyleyemez ya,ben söylerım ıste.Ben cok durust bırıyım ve soylenmesını
de ısterım.Bunu bılmeye hakkım var.Giderse gıtsın en azından kızım ılerde neden babasız
oldugunu sordugunda babasının ne oldugunu ogrenır.

Bu arada kızlar evlı adamla olan bır kadına dert bölumunde cevap yazdım ,banlanırsam sasırmayın:)

Hamileyken cinsellik yaşayamamanız kötü olmuş sanırım doktor yasağından dolayı böyle olmuştur, cinsellik erkekler için yemek yemek su içmek gibi bir şey, olmayınca başka birine gidebiliyorlar ne yazık ki. Ama bence başka birisi yok hayatında nerden çıkarıyorsunuz bunları ya. Adam aylardır karısıyla birlikte olamamış, sonra bir de çocuk gürültüsü vs. Kavgaların nedeni ne acaba, anladığım kadarıyla eşiniz anlayışsız birisi, hamile bir kadının gerginliğini, logusanın sinirini anlayamamış sizinle laf yarıştırıyor. Mecbur siz anlayışlı olacaksınız ne söylerse söylesin kötü cevap vermeyin bir süre, hatta hakaret etse bile sadece "beni kırıyorsun" diyip geçin. Bakalım nasıl olacak. Bir de eşinizle bir şekilde yatın mutlaka bu çok önemli ilişkiniz açısından

Biraz acimasizca olacak ama samimi yorumum senin mesajindan mailinden mektubundan bana fenalik geldi, kocan ne haldedir kimbilir

Bazi arkadaslar atlatilmasi zor bir durum, elbette kabullenecek demisler ama konu 2 aydir soyle ilerliyor

-Eve cagiricam
-Cagirma
-Cagirdim

-Mesaj aticam
-Atma
-Attim

-Mail aticam
-Atma
-Attim

-Ailesine soyliycem
-Soyleme
-Soyledim

-Dugune cagirdim
-Sen de gitme
-Gittim

-Mektup vericem
-Verme
-Verdim

Yorum yapmak anlamsiz, arkadas bildigini okuyor zaten.

siz konuyu takip etmiyorsunuz galiba şu son sözleriniz nekadar komik adam ortada yok siz ne yazmışsınız allah siyahbeyaza sabır versin şu yazıyı okumasa bari

Zaten öğlen yazdıklarımı sadece sana yazmıstım senı ılgılendırmez dıye!
HİÇBİŞİ nickin gıbı hiçbişi yazma bana lütfen istemiyorum.!

Gördugun gıbı mesela msj atayım mı
atma
attım degıl

msj atıcam demısım atmısım sana ne!

Siyahbeyaz konunu ara ara takip ediyorum.

Hatta daha önce de bir kaç defa yazdım.

Bunları yazmamak için çogu zaman konuyu okumak istemedim,
çünkü en başından bu yana düşüncem aynı, dile getirmemiştim.
Şimdi getirecegim.

İstersen bana kızabilirsin de...

Konunun başlarında eşini herkesin içinde azarladıgını,
küfür ettiğini, emirler verdiğini yazmıştın.
Buna ragmen adam neredeyse evin bütün sorumlulugunu üstlenmiş,
ev işleri de dahil yapan, bebeginizle ilgilenen bir adamdı..

Konu ilerledikçe sen eşini kötü göstermeye başladın.

Hatta bir ara yine sormuştum sana neden kendini aklamaya çalışıyorsun?
Anlatmadıgın şeyler var demiştim.
Yine üstünkörü bir cevap gelmişti...

Bir adam durduk yere evini, çocugunu terketmez.
İki seçenek var.
Ya gerçekten başka biri var ya da bu adam senin davranışlarından dolayı çok bunaldı,
depresyona girdi, çözümü terketmek de buldu.

Ve ben 2. seçenek oldugunu düşünüyorum...

Yine konunun başlarında demiştim ki nasıl ki sorumlulugu sadece kadının aldıgı evlilikler mutsuzsa,
erkegin aldıgı evlilikler de mutsuzdur..
Eşin onca şeye ragmen bir de senin tarafından deger görmeyince terketmeyi seçmiş...

Burada bazen konular açılıyor. Kadınlarımız dert yanıyor.
Eşim yardım etmiyor, tüm sorumluluk bende,üstüne çok ilgisiz ,
her gün hakaret küfür, hatta şiddet , çok bunaldım vs vs diye.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam eşine bir kavga esnasında vurmuştun sanırım,
yanlış da hatırlıyor olabilirim emin degilim...

Şimdi eşini yukarıda yazdıgım kadınların yerine koy..

Aslında sen de gerçek sebeplerin pekala farkındasın ama bunu bir türlü kabullenmiyorsun,
çünkü eşinin gidecegine hiç ihtimal vermiyordun,
sizin evliliğinizde sen baskın, eşin çekinikti.

Ama bir anda durum degişti...

Eşin evi terkettikten sonra da hep kendini aklama, insanlardan saklama çabası içinde oldun.
Çünkü sizi tanıyanların seni suçlayacagını biliyorsun.
O nedenle de hala aldattığını ispat etmeye çalışıyorsun, kendine elle tutulur bir gerçek arıyorsun...

Burada suçlu aramıyoruz elbette. Ben görüneni söyledim...

Gerisi sana kalmış....

Bu arada burada seni eleştirenlere kibarca yazdım diyorsun,
kibarca buysa eger, sanırım haklıyım...

Çoğunu yanlıs anlamıssın cudana.Ben kımsenın ıcınde esımı asagılamadım veya kufur etmedım
Ev işlerine yardımcı oluyordu orası dogru,baslarda esımı savunma sebebım gıttıgıne ınanmamamdı
ve kendı ıcımde de böyle dusundugum ıcın yazıyordum.Ben SUCLU oldugum ıcın degıl,sebebı
anlatmadan veya konusmadan gıtmesıne takıldım .Eşim hamılelıkten öncekı dönemı bahane
edebılıyor,cunkı hamılelıkte hem benı aldattı,hem uzdu,hem yıprattı ..ONCA SEYE RAGMEN
hamılelık öncekı tavrın sebep dıyerek gıttı.:))Buna cocuk bıle ınanmaz,öyle kötuysem nasıl
bız cocuk yapmaya karar verdık o dönemde?Bahane bulamıyor ve evliliğin cicim aylarından
söz edıp bız hep kötuyduk dıye yalan söyluyor.Doğumdan berı her zaman ugrastıgım,emek
verdıgım ıcın bıtmesıne şaşırdım.Hatta bın kere neyın var bır sorun var mı dıye sordugum
halde de hıcbırsey söylemedı.Böyle kılıbık denen kocası olan baskın çoook kadın var,neden
ben hatalı olayım kı;esım kılıbık da degıldı ısteyerek yapıyordu bunları.

Burda yazarken cumlelerı secerek yazamadıgım ıcın,bebegım yanımda oldugu
ıcın fazla secıcı cumle kurmuyorum,ama yanlıs anlasılacak cumle de görmedım
hala arkasındayım söyledıklerımı sert bulmadıgımın.Bana kendı dusmanlarıymıs gıbı
''adam gıtmıs ıstemıyor senı ne ugrasıyorsun yalvarıyorsun'' tarzı konusan
ınsanlara bunu yazdım .Hem hıc yalvarmadım,hem de o adam gıttıyse de neden
gıttıgını bılmek benım hakkım.Gercekler acı dıye bırak kalsın yapmayı dusunmuyorum.
bunu da devamlı okuyan bırcok arkadasım nedenını de benı de anlıyorlar ve ben
zaten fıkırlere önem verıyorum ama bu tarzdan ben de hoslanmıyorum.Ben en yakın
arkadasıma da ,en sevmedıgıme de kör musun adam gıttı bırak gıtsın demem!
Burda COCUKLU bır evlılık var,sorumluluk var.Anlasılması ıcın ılla yasanması
gerekıyorsa yasayınca anlarlar dıyorum.

Ben sadece Allah'a şükredıyorum böyle tatlı ve saglıklı bır bebegım oldugu ıcın,
Sağlıklı ve calısacak durumda oldugum ıcın,
Aılem oldugu ıcın ve yasadıkları ıcın ....vs.vs...
Bgn sadece bunu yazacaktım,derdım buyuk degılmıs ne dertler var kızlar,
sadece şükredıp dua edeegım dıyecektım ama fırsatım olmadı.NEYSE..
Yarın baroyu arayıp randevu alacagım randevuyla alınıyormus.

Siyahbeyaz yapma gözünü seveyim.

Bir an kendimden şüphe duydum....

Son düzenleme:
Kimseye söylemek ıstemememın sebebı de butun sulalem burda ve aılemle onun aılesı
nasıl her dakıka benı sorgulayıp barısın barısın dıyorsa onlar da rahatsız edeceklerı ıcın
söylemek ıstmeıyorum.Bgn dayımın esıne söyledım dırek ''şerefsıze bak kesın bırı vardır
bunu takıp ettırelım ya da dayak atsınlar.En cok da aılen oldu evlılıgını bıtıren bılıyorsun
degıl mı,cogu kısı böyle dusunuyor .Sız oraya gtmeden önce asla böyle degıldınız. '' dedı .
Yanı ben bu durumda kendımı aklamak
ıcın ugrasmamı gerektırecek bır durumda degılım kı neden sucluyum dıye ugrasıyor olayım!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…