• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

konunu takip ediyordum ama yorum yapmamıştım..
bence ayrıldıktan sonraki senin tavırların ,bir erkeği kaçıracak cinsten..hiçç kırılma yani..
adam terketmiş gitmiş..ne diye ararsın nediye mesaj atarsın..ne diye kaldırırsın poposunu..bırak ne hali varsa görsün..çocuğunuz varken kopması mümkünmü..
3 ay 5 ay 1 yıl yada iki yıl sonra kuyruğunu kıstırıp dönecek zaten..nereye kadar özgürlük peşinde koşacak..
ailecvek aynı apartmanda oturmanız o ne kadar dile getirmesede onu bunaltmıştır eminim..birde üzerine çocuk telaşı sorumluluğu ,senin agresif tavırların adamı uzaklaştırmaya yetmiş..her erkek böylemi yapar tabiyki yapmaz..kocanın tercihide bu yöndeymiş..

baban arıyor evine dön diyor..sen elalem duymasın diye düğüne derneğe onu yanında götürüyorsun..mesaj çekiyorsun arıyorsun..iş arkadaşlarına soruyorsun.adamın popo tavan yapmış artık ve kaybetme korkusunu yaşatmamışsın hiç..bırak arkadaşım bırak..tamam zordur yaşadıkların..kolay şeyler değil kucağında bebekle ortada bırakılmak..ama insanoğlunun başına herşey gelebilir..duygusal değil mantıklı davranmak ve güçlü olmak zorundayızki sonunda kazanan biz olalım ...

herkese eşinden ayrıldığını söyle..onu terkettiğini...mesajlaşlamalarını yakaladım.beni aldattı ve terkettim de..o ayıklasın pirincin taşını..o düşsün milletin gözünden..sen paçayı kurtarmaya bak..artık o adamı düşünme ve hiçbirşekilde de görüşme..telefonlarına bakma mesajlarına cevap verme..bırak yaaa adam biraz kaybetme korkusu yaşasın..izin ver buna..ve adamı rahat bırak..mektup filanda yazma..kafayımı dinlicek gezcekmi gebercekmi napacaksa yapsın..sen kendini düşün..bakımlı ol neşeli ol..tek ayrılan yuvası dağılan sen değilsin..

bu şekilde düşünüp güçlü olmaya çalış..eşinle karşılaştığınızda rahat ol ..o yokmuş gibi yada herhangi biriymiş gibi davran..çocuğunuz konusunda bile olsa asla sohbet etme..saçlarının rengini değiştir nebiliyim tarzını değiştir bambaşka biri ol..sıfırdan başla..ama sana en önemli tavsiyem mutlaka onunla karşılaştığınızda neşeli ve bakımlı olmayı ihmal etme..

bir an evvel iş bul..arkadaş çevresi edin kendine..o admla geçirdiğiniz günlerin özlemini yaşama artık..yada hayaller peşinde koşma..mantıklı ol ve oyunu kurallarına göre oyna..
dimdik dur ayakta..göreceksinki bugün senden gidenler yarın sana gelmek için can atacaklar..

ama yapışır kalırsan geçmişine , bu davranışlarınada yansır ..ve sonunda dibe vuran sen olursun..

Imza. Defalarca burada yazildi, mesaj atma, birak pesini agirdan al. Ailene acikla gorusme, biraz kafasini toplasin. Mesajlar mailler atildi, dugune gidildi, mektup yazildi ama sonuc? Yok. Cunku adam sen ne kadar ustelersen ustele burnunu surttugunde donecek. Ama sen geri don diye her seferinde karsisina cikarsan yapmak istedigi daha da kiymete binecek. Yalnizligi gormedi ki. Bundan sonra pesini birak, cehennem olsun gitsin. Bunu kocaman duvarina yaz "CEHENNEME KADAR YOLU VAR" Beykoz'dan ev mi tuttu, birak gebersin orada. Sen kendi hayatina odaklan.

bence ayrıldıktan sonraki senin tavırların ,bir erkeği kaçıracak cinsten..hiçç kırılma yani..
adam terketmiş gitmiş..ne diye ararsın nediye mesaj atarsın..ne diye kaldırırsın poposunu..bırak ne hali varsa görsün..çocuğunuz varken kopması mümkünmü..
3 ay 5 ay 1 yıl yada iki yıl sonra kuyruğunu kıstırıp dönecek zaten..nereye kadar özgürlük peşinde koşacak..
ailecvek aynı apartmanda oturmanız o ne kadar dile getirmesede onu bunaltmıştır eminim..birde üzerine çocuk telaşı sorumluluğu ,senin agresif tavırların adamı uzaklaştırmaya yetmiş..her erkek böylemi yapar tabiyki yapmaz..kocanın tercihide bu yöndeymiş..

baban arıyor evine dön diyor..sen elalem duymasın diye düğüne derneğe onu yanında götürüyorsun..mesaj çekiyorsun arıyorsun..iş arkadaşlarına soruyorsun.adamın popo tavan yapmış artık ve kaybetme korkusunu yaşatmamışsın hiç..bırak arkadaşım bırak..tamam zordur yaşadıkların..kolay şeyler değil kucağında bebekle ortada bırakılmak..ama insanoğlunun başına herşey gelebilir..duygusal değil mantıklı davranmak ve güçlü olmak zorundayızki sonunda kazanan biz olalım ...

herkese eşinden ayrıldığını söyle..onu terkettiğini...mesajlaşlamalarını yakaladım.beni aldattı ve terkettim de..o ayıklasın pirincin taşını..o düşsün milletin gözünden..sen paçayı kurtarmaya bak..artık o adamı düşünme ve hiçbirşekilde de görüşme..telefonlarına bakma mesajlarına cevap verme..bırak yaaa adam biraz kaybetme korkusu yaşasın..izin ver buna..ve adamı rahat bırak..mektup filanda yazma..kafayımı dinlicek gezcekmi gebercekmi napacaksa yapsın..sen kendini düşün..bakımlı ol neşeli ol..tek ayrılan yuvası dağılan sen değilsin..

bu şekilde düşünüp güçlü olmaya çalış..eşinle karşılaştığınızda rahat ol ..o yokmuş gibi yada herhangi biriymiş gibi davran..çocuğunuz konusunda bile olsa asla sohbet etme..saçlarının rengini değiştir nebiliyim tarzını değiştir bambaşka biri ol..sıfırdan başla..ama sana en önemli tavsiyem mutlaka onunla karşılaştığınızda neşeli ve bakımlı olmayı ihmal etme..

bir an evvel iş bul..arkadaş çevresi edin kendine..o admla geçirdiğiniz günlerin özlemini yaşama artık..yada hayaller peşinde koşma..mantıklı ol ve oyunu kurallarına göre oyna..
dimdik dur ayakta..göreceksinki bugün senden gidenler yarın sana gelmek için can atacaklar..

ama yapışır kalırsan geçmişine , bu davranışlarınada yansır ..ve sonunda dibe vuran sen olursun..

Imza. Defalarca burada yazildi, mesaj atma, birak pesini agirdan al. Ailene acikla gorusme, biraz kafasini toplasin. Mesajlar mailler atildi, dugune gidildi, mektup yazildi ama sonuc? Yok. Cunku adam sen ne kadar ustelersen ustele burnunu surttugunde donecek. Ama sen geri don diye her seferinde karsisina cikarsan yapmak istedigi daha da kiymete binecek. Yalnizligi gormedi ki. Bundan sonra pesini birak, cehennem olsun gitsin. Bunu kocaman duvarina yaz "CEHENNEME KADAR YOLU VAR" Beykoz'dan ev mi tuttu, birak gebersin orada. Sen kendi hayatina odaklan.

Bir de hala dedektiflik burosu vs gibi seylerle ugrasiyorsun. Ne onemi var ya? Aldattiysa aldatti, sanane artik ondan. O eskide kaldi. Tazminatsa derdin, otur mali isteklerini ckar, ver babana, ben bosanicam bu sacmaliga daha fazla katlanamiyorum. Kocamla sen goruseceksin baba, ben artik gormek istemiyorum, bunlari kabul etsin anlasmali bosanalim de cik isin icinden. Kabul etmiyorsa o zaman bastirirsiniz. Daha da yok geri don, cok pisman olucan falan demeyin. Pisman olacaksa zaten senin soylemene gerek yok, olur.

Kızlar, siyahbeyaz da anlayacak durumu zamana ihtiyacı var sadece. Bu şeyi kabullenmek zamanla olacak bir şey. Çok zor çünkü.

Siyahbeyaz, gelecek ne getirir bilinmez ama şu an birlikte olmamanız birlikte olmanızdan daha iyi gibi görünüyor. Adam istemiyor, zaten gelse emin ol acısını çıkarırsın elinde olmadan yine bozulur her şey. Artık buradaki arkadaşların da söylediği gibi görüşme bu adamla. Sen de o kararı vermişsin zaten de ben yine söyleyeyim dedim. Çocuk olduğu için maalesef tam kopamayabilirsin yani mesaja falan cevap vermemek gibi bir şeyi başarırsan ben sadece bravo derim. Olmuyor çünkü kızlar, mesela çocuğu görme konusunda bir zaman ayarlamaları gerekecek. Siyahbeyazın ailesi de çok anlayışlı değil anladığım kadarıyla kızım sen bırak biz hallederiz demezler. İş yine siyahbeyaza kalacak. Ama benim demek istediğim en aza indirmek olabildiğince. Mesaj gönderiyorsa "evet o gün, o saat müsait gelebilirsin" yazıp bırakmak belki...Ayrıca, siyahbeyaz şu an çalışmıyor maddi açıdan da bu adama bağlı şimdilik.

Yani arkadaşlar, çok benzer süreçten geçen biri olarak söylüyorum, ben de elimden gelse mesaj bile atmam ama çocuk olunca olmuyor maalesef. Yine de siyahbeyazın bizim ne demek istediğimizi anladığını düşünüyorum. Artık o adamın seni sıkıştırdığı çemberden çıkıp, kızınla kendine huzur dolu başka bir çember oluştur siyahbeyaz. Söylemesi kolay, yapması zor belki ama bak kadınlar gerçekten güçlü ve senden daha kötü şartlardan kendini kurtarıp çıkarmış kadınlar var. Sağlık olsun...Para da gelir, huzur da gelir...Sana da gelecek inanıyorum ben tüm kalbimle yeter ki şu adamı bırak bir kenara.

Siyahbeyazcım cok ama cok özür dilerim görmemişim mesajlarını..
umarım iyisidindir..
Aslında sana hep o düğüne gitme demeyi istedim ama zorunlu oldugunu söylediğin için yapacak bir şey yoktu :(
umarım mektupta onu suclayacak seyler yazmamışsındır. dediğim gibi sakin atlatmaya çalış bu dönemleri. gerçeği ögrenmek istediğini bildiğim için böyle diyorum biliyorsun sen de. sen sakinledikçe o da sakinleyecek..
sakın mesaj atma, arama sorma.. delirecek gibi olsan da sakın.. bazen kinlenip içinde inanılmaz bir istek duyabilirsin aman dikkat et. onu görmemezlikten gelmen lazım..
ve ne olursa olsun, kimseyi karıştırma işin içine artık. demişsin ya hep ilişkinin içindeydiler hep karıştılar, artık izin verme buna. gerekirse sert çık, kırılıp üzülmelerini önemseme çünkü kimse senin kadar kötü bir dönemden geçmiyor ailende.. eger anlayışla karsılanması gereken birisi varsa, alttan alınması gereken biri varsa o da sensin. onu kırarım bunu üzerim diye asla düşünme. kendini düşün, nasıl iyi olacaksan öyle davran. kalp kırmaktan korkma sonra nasılsa alırsın gönüllerini. alamadığın olursa da boşver gitsin, böyle bir dönemde seni anlamayan insan sana destek olmayan insan bırak ömrün boyunca senden uzak olsun. Böyle durumlarda sen alttan alırsan daha da teperler.. barışın diyenlere, bu kararı veren benim, karışmak gibi bir lüksünüz yok, çok istiyorsanız siz benim yerime evli kalın o adamla da anlayın vs. de geç. anne baban dahil kimseye hesap vermek zorunda DEĞİLSİn. artık kendi ailen var, minicik bi prensesle mutlu bir ailen olacak.

bu arada kariyer.net'te cok ilan var, ne durumda CV işin?

Son düzenleme:
Söyleyecek birşeyım yok bu olayı yaşamayan bilemez.Ben işim olsa daha kolay atlatırdım belkı
ya da ayrılık sebebını net bılseydım adam gıbı konusulsaydı..Her neyse mesaj attıgım ıcın de
hiç pişman degılım kımın ne düşündugu de umrumda da degıl.Ben yasıyorum bunu ve ben nasıl
rahat etceksem onu yaparım.)Dedektıf tutmadım ama takıp etcem bu sızı hıc ılgılendırmez.Şu
anda bırsey varsa ögrenmeyı tercıh ederım,her kadın aynı dusunecek dıye bırşey yok;siz öyle
dusunuyorsunuz dıye arastırmayacak degılım.Evlılıgımın bıtmesının gercek nedenını ögrenmek hakkım.
Burda yazan Aysegul arkadasın kocası gıbı 15gun snra evlenıp ortadan kaybolmayacagı ne malum?
İş bulmadan asla boşamam.Bu benım hayatım,ne cektıgımı ben bılırım.Amaan herkes yasıyor ben de
yasadım dıye dusunmuyorum.

Söyleyecek birşeyım yok bu olayı yaşamayan bilemez.Ben işim olsa daha kolay atlatırdım belkı
ya da ayrılık sebebını net bılseydım adam gıbı konusulsaydı..Her neyse mesaj attıgım ıcın de
hiç pişman degılım kımın ne düşündugu de umrumda da degıl.Ben yasıyorum bunu ve ben nasıl
rahat etceksem onu yaparım.)Dedektıf tutmadım ama takıp etcem bu sızı hıc ılgılendırmez.Şu
anda bırsey varsa ögrenmeyı tercıh ederım,her kadın aynı dusunecek dıye bırşey yok;siz öyle
dusunuyorsunuz dıye arastırmayacak degılım.Evlılıgımın bıtmesının gercek nedenını ögrenmek hakkım.
Burda yazan Aysegul arkadasın kocası gıbı 15gun snra evlenıp ortadan kaybolmayacagı ne malum?
İş bulmadan asla boşamam.Bu benım hayatım,ne cektıgımı ben bılırım.Amaan herkes yasıyor ben de

Tarzın gereksiz bir sertlikte olmuş...Kimsenin niyeti kötü değil..

Hep konunu takip ettim siyahbeyaz.
Ama bu tepkileri yakıştıramadım sana.
Size ne...sizi alakadar etmez...vs...
Buraya konu açtıysan ki açtın olumlu olumsuz her türlü yanıta hazır olmalısın.
Seninle hemfikir olamaz canım burfaki herkes.
Elbet zıt görüşler çıkacaktır.
Sakin ol lütfen.

Süpersin arkadaşım..bende hep bunu söyledim siyahbeyaz a ve bu gibi olayları yaşayan arkadaşlara cünkü bende yaşadım bunları
her şekilde duygusallaştığında,özlediğinde,sinirlendiğinde kendini frenliyorsunda iş maddiyata gelince , çocuk varsa muhatap olmak zorunda kalıyorsun birde işin yoksa

ben mesela hiç muhatap olmuyorum ama maddi konuda msj atıyorum ona mecburen ..birkimimde yok başka gelirimde aileminde yok
buda beni öldürüyor
sana, hepinize sorum maddi olarak en resmi nasıl muhatap olabiliriz ki..çocuk için şunlar şunlar dersin ama kendi ihtiyaçların için nasıl istersin ki
anlaşmalı boşanmadaki isteklerimide kabul etmiyor..birşeyler sonuçlanana kadar yani
mahkemede bağlamadı nafaka hala..yanlışmı yapıyorum acaba..yetmediğinde hiçbişiy istemeyip azlamı yetiniyim o hayatını yaşarken,gezip tozarken gurur yapıp yoksa hakkımı isteyimmi

hayır bu tarz yazanların tavrından hoslanmıyorum bu yuzden de en kıbar sekılde yazdım
bence sert falan degıl yazdıgım zaten tuhaf sekılde yazanlara lafım.Ben kac defa burda
yazmadım mı ben bılmıyor muyum unutmam gerektıgını veya ıs bulunca daha ıyı olacagımı
neden hala aynı seyler yazılıyor,demek kı tumuyle takıp etmıyorlar hala da aynı seylerı
söyluyorlar!

SONUCTA BURASI DERT BÖLÜMÜ
BEN DERDIMI HERKES ELESTIRIP BANA
APTAL MUAMELESI YAPSIN DIYE ACMADIM,İÇİMİ
DÖKMEYIP DE UNUTTUMM DIYE MI YAZAYIM
YALANDAN! UNUTMADIM .KIM OLSA DA OYLE
KOLAY UNUTMAZ ACIK VE NET.DERT BÖLUMUNDE
HEP ELESTIRI,KIRICI YAZILAR SERT TAVIRLAR DOLU
BEN HOSLANMIYORUM BUNDAN CUNKI BENIM EVLILIGIMI
BEN BILIYORUM BENI TANIYORMUS GIBI YAZMASINLAR O
HALDE .ZATEN GERGINIM BIR DE BURDA KIRICI SÖZLER ISTEMIYORUM.

siyahbeyaz herkesin bu süreci atlatma sekli farklidir elbette,

ama sana burada yazan destek olan insanlari bu sekilde azarliyorsun anlamis degilim..

belki yapiniz bu fakat kimsenin yazmasini istemiyorsaniz söyleyin

SİZİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ DİYORSUN AMA O DEDİĞİN İNSANLAR GÜNLERDİR SENİN DERDİNLE İLGİLENİP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORLAR..
ayrıca kendi adıma konuşuyorum,
diyorsun ya nasıl rahat edeceksem onu yapıyorum diye...
yanlış yapıyorsun şimdi her aklına geleni yaparsan zararlı sen çıkarsın...biraz mantıklı adım at..sürekli mesaj çekmek mektup yazmak
filan bunaltır adamı..artık yeter der sıkılır..birazda sen kaç..doğru olan bu...

dedekltif olayı mantıklı olabilir ..en azından resimleri delil olarak sunarsın mahkemeye ve herşeyini alırsın kocanın.

kimse seni aptal yerine koymuyor..bizde kadınız seni anlıyoruz..kolay değil yaşadıklarını atlatmak..binbir hayallerle evlendiğin kocanı bir anda silip atmak..tabiyki acını yaşayacaksın..ama duygularına yenik düşüp sonradan keşke yapmasaydım dediğin şeyleri yapmanı istemiyoruz..

rahat bırak..sesini duyma..yüzünü görme..kendinide gösterme..özlesin..sesine hasrat bırak onu..
ozaman bişeyler kocana dank eder..ozaman belki hatasına anlar..ama sen üstüne gittikçe o kaçmaya devam edecektir..bunu aklından bir saniye bile olsa çıkarma

hayır bu tarz yazanların tavrından hoslanmıyorum bu yuzden de en kıbar sekılde yazdım
bence sert falan degıl yazdıgım zaten tuhaf sekılde yazanlara lafım.Ben kac defa burda
yazmadım mı ben bılmıyor muyum unutmam gerektıgını veya ıs bulunca daha ıyı olacagımı
neden hala aynı seyler yazılıyor,demek kı tumuyle takıp etmıyorlar hala da aynı seylerı
söyluyorlar!

HALDE .ZATEN GERGINIM BIR DE BURDA KIRICI SÖZLER ISTEMIYORUM.

Hepsine tamam haklısın ama buraya konu açmaktaki amaç kısmına hayır...Yani buraya konu açmanın en başında "Bana fıkır verebılır mıısnız kızlar,sız olsanız ne yapardınız?Yuva kurmak kolay,ama yıkmak cok zormus özellıke de mınık bır bebekle :((" demiştin...Açıkça fikir vermelerini istemiştin yani....Sana göre doğru yada yanlış insanlarda fikirlerini söylüyorlar....
Hem kendimden biliyorum kötü olaylar yaşarken o gerginlikle yaptığın en büyük yanlış bile sana normalmiş gibi gelebilir...Seni sadece senin kendini bize anlattığın kadar tanıyorum...Ve yaşadıklarını hiç yaşamamış olmanı dileyecek kadar da seninle birlikte üzülüyorum...Kendimi senin yerine senin anlattıklarına istinaden koymaya çalışarak bişeyler önermeye çalışıyorum...Çoğu arkadaşın yaptığı gibi yani... Neticede kimse sana şöyle davran da daha beter duruma düş demiyor ki...Çoğu öneri böyle yapsan yada yapmasan daha iyi olur modunda....
Neyse özetle bu kadar gergin olmana gerçekten gerek yok...

YANI BIN KERE YAZDIGIM HALDE YALVARIP DURMA ARAMA DIYORLAR IYI DE BEN NE ZAMAN
DÖN DIYE YALVARMAK ICIN MESAJ ATTIM YA DA ARADIM.ANLAMADIYSANIZ OKUMADIYSANIZ
YORUMLAMAYIN LUTFEN .

aYRICA bır daha görusmeyecegımı söyledım.Neden hala aynı laflar söylenıyor.ÇOCUK var ortada,
cocuk olunca da jevelın ve cedıshın dedıgı gıbı enınde sonunda görusmek zorunda kalınacak

-ev alısverısımı o yaptı,daha yarısını daha yapacak eksıklerı bılmesı lazım
-cocugun bezı hala almadı o var
-sonucta para vermedı bunları kendısının alacagını söyledı ,ne alacagını bılmeden nasıl alacak
-bunları nsöylemesem arabayı satamayıp para yok dıye almazsa ben babamdan borc alırsam
o da burda yasa evı bosalt dıyeecek
-kolay mı sanıyorsunuz 3evı terk eden adamın parasına muhtac olarak cocugunun ıhtıyaclarını
karsılamak zorunda olmak:(((

-Sonucta acıklamasız gıttı ve benım konusmak ıstedıklerım ıcımde kaldı herkes kendını haklı ve
magdur göruyor ben de yazdım dogal olarak.

Her yazıda anlasılmadıgımı anlayıp acıklama yapmak zorunda kalmaktan yoruldum artık.
Sonucta ben herkes gıbı aldattıysa aldattı dıye dusunmuyorum bılırım rahatlarım,bazıları
hıc bılmemek ıster ben bılırsem memnun olurum.

Arkadaşlar;

Bende mi anlayış farklılığı var ama bilemedim ama siyah beyazın söyledikleri o kadar gerçekçi ve içten ki. Kendini, hissetiklerini çok net ve samimi ifade ediyor. Ben de düğüne eşinle gitme demeyi çok istedim ama gitmemek benim gözümde çok doğru bir karardı. O farklı düşünüyordu. Aşağıda yazdıklarına tamamen katılıyorum. Burası paylaşma, destek olma ve farklı bakış açılarını duyabilmek için insanların yazıştığı bir yer. Şu ana dek yanlış yaptın, senin tavrın adamı kaçırır, bundan sonra böyle davran gibi kesin cümleler yerine öneriler daha ılımlı sunulup, siyahbeyaza da şu anki tüm şartlarına ve hislerine uygun mu diye sorulamaz mı?

HALDE .ZATEN GERGINIM BIR DE BURDA KIRICI SÖZLER ISTEMIYORUM.[/QUOTE]

adser cok teşekkurler tam da dedıgım gıbı pişman olacagım seyler duymak ıstemıyorum hıcbırseyden
pişman olmak ıstemıyorum.Burda okuyunca ay ben naptım dıye paralanmak ıstemıyorum uzulmek
ıstemıyorum .Dedıgın gıbı gecmıste olan oldu sımdı de zaten görusmeyecegım kalanlara da söyleyecegım

soran olursa da ona sorun sebebı o gıttı dıyecegım banane artık cunku ben hep yıprandım:(((
Kırdıysam özur dılerım fıkırlerınız ıcın tşk

YORUMLAMAYIN LUTFEN .

aYRICA bır daha görusmeyecegımı söyledım.Neden hala aynı laflar söylenıyor.ÇOCUK var ortada,
cocuk olunca da jevelın ve cedıshın dedıgı gıbı enınde sonunda görusmek zorunda kalınacak

-sonucta para vermedı bunları kendısının alacagını söyledı ,ne alacagını bılmeden nasıl alacak
-bunları nsöylemesem arabayı satamayıp para yok dıye almazsa ben babamdan borc alırsam
-kolay mı sanıyorsunuz 3evı terk eden adamın parasına muhtac olarak cocugunun ıhtıyaclarını

-Sonucta acıklamasız gıttı ve benım konusmak ıstedıklerım ıcımde kaldı herkes kendını haklı ve

Her yazıda anlasılmadıgımı anlayıp acıklama yapmak zorunda kalmaktan yoruldum artık.
Sonucta ben herkes gıbı aldattıysa aldattı dıye dusunmuyorum bılırım rahatlarım,bazıları

ne olursa olsun yinede neşeni kaybetme..hayata pozitif bak...ayrıca kocanın seni aldattığını hiç sanmıyorum..çok uzak ihtimal..o bence bunalmış ve kafa dinlemek istiyor uzaklaşmak istiyor..

YORUMLAMAYIN LUTFEN .

Onun için 1-2 gün önce bende sizin konuşmanız lazım demiştim...Ben farkındayım zaten seni üzen gitmesinden çok zamanlaması ve açıklayıcı olmaması.....Bende hiç görüşmemek fikrine şiddetle karşıyım...Bebeğiniz varken zaten bu imkansız...Daha maddi manevi bir çok konuda tekrar tekrar yüzyüze geleceksiniz zaten.. İsteseniz de istemeseniz de....
Ama tüm bu süreçte mümkün olduğunca sinirlerine hakim olmaya çalış...Ha bunu ben söylüyorum ama genelde böyle gergin ortamlarda öfke ve sinir kontrolünü bende sağlıyamıyorum o ayrı :) Ama sonuçta bakıyorum bu tavrımdan da hep en çok zararı ben gördüm....
Ya birde sadece buradan tanıdığım kadarıyla kolay sinirlensen de özünde çok iyi bir insansın sen..... Zor bir süreç...Allah kolaylık versin...

Back