- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
- #1.101
konunu takip ediyordum ama yorum yapmamıştım..
bence ayrıldıktan sonraki senin tavırların ,bir erkeği kaçıracak cinsten..hiçç kırılma yani..
adam terketmiş gitmiş..ne diye ararsın nediye mesaj atarsın..ne diye kaldırırsın poposunu..bırak ne hali varsa görsün..çocuğunuz varken kopması mümkünmü..
3 ay 5 ay 1 yıl yada iki yıl sonra kuyruğunu kıstırıp dönecek zaten..nereye kadar özgürlük peşinde koşacak..
ailecvek aynı apartmanda oturmanız o ne kadar dile getirmesede onu bunaltmıştır eminim..birde üzerine çocuk telaşı sorumluluğu ,senin agresif tavırların adamı uzaklaştırmaya yetmiş..her erkek böylemi yapar tabiyki yapmaz..kocanın tercihide bu yöndeymiş..
baban arıyor evine dön diyor..sen elalem duymasın diye düğüne derneğe onu yanında götürüyorsun..mesaj çekiyorsun arıyorsun..iş arkadaşlarına soruyorsun.adamın popo tavan yapmış artık ve kaybetme korkusunu yaşatmamışsın hiç..bırak arkadaşım bırak..tamam zordur yaşadıkların..kolay şeyler değil kucağında bebekle ortada bırakılmak..ama insanoğlunun başına herşey gelebilir..duygusal değil mantıklı davranmak ve güçlü olmak zorundayızki sonunda kazanan biz olalım ...
herkese eşinden ayrıldığını söyle..onu terkettiğini...mesajlaşlamalarını yakaladım.beni aldattı ve terkettim de..o ayıklasın pirincin taşını..o düşsün milletin gözünden..sen paçayı kurtarmaya bak..artık o adamı düşünme ve hiçbirşekilde de görüşme..telefonlarına bakma mesajlarına cevap verme..bırak yaaa adam biraz kaybetme korkusu yaşasın..izin ver buna..ve adamı rahat bırak..mektup filanda yazma..kafayımı dinlicek gezcekmi gebercekmi napacaksa yapsın..sen kendini düşün..bakımlı ol neşeli ol..tek ayrılan yuvası dağılan sen değilsin..
bu şekilde düşünüp güçlü olmaya çalış..eşinle karşılaştığınızda rahat ol ..o yokmuş gibi yada herhangi biriymiş gibi davran..çocuğunuz konusunda bile olsa asla sohbet etme..saçlarının rengini değiştir nebiliyim tarzını değiştir bambaşka biri ol..sıfırdan başla..ama sana en önemli tavsiyem mutlaka onunla karşılaştığınızda neşeli ve bakımlı olmayı ihmal etme..
bir an evvel iş bul..arkadaş çevresi edin kendine..o admla geçirdiğiniz günlerin özlemini yaşama artık..yada hayaller peşinde koşma..mantıklı ol ve oyunu kurallarına göre oyna..
dimdik dur ayakta..göreceksinki bugün senden gidenler yarın sana gelmek için can atacaklar..
ama yapışır kalırsan geçmişine , bu davranışlarınada yansır ..ve sonunda dibe vuran sen olursun..
Imza. Defalarca burada yazildi, mesaj atma, birak pesini agirdan al. Ailene acikla gorusme, biraz kafasini toplasin. Mesajlar mailler atildi, dugune gidildi, mektup yazildi ama sonuc? Yok. Cunku adam sen ne kadar ustelersen ustele burnunu surttugunde donecek. Ama sen geri don diye her seferinde karsisina cikarsan yapmak istedigi daha da kiymete binecek. Yalnizligi gormedi ki. Bundan sonra pesini birak, cehennem olsun gitsin. Bunu kocaman duvarina yaz "CEHENNEME KADAR YOLU VAR" Beykoz'dan ev mi tuttu, birak gebersin orada. Sen kendi hayatina odaklan.