- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.061
evet ya suç bastırmak için resmen. çok iyi birisin ben seni hak etmiyorum falan da dese tam klişe olurmuş. resmen vicdanını rahatlatmak için sorumluluktan kaçmak için öbyle bir veda yapayım kurtulayım diyor. madem bu kdr kurtulmak istiyordu neden evlendi ve çocuk yaptı. böyle insanlar hiç evlenmemeli tekrar söylüyorum.
Gerçekten utanmasa ben seni hak etmiyorum diyecek, gerçi sevgili olsalardı derdi evli olunca yemez bu laf. Bir de iyi eş olamadık iyi anne baba olma meselesi var. Benimki de aynılarını söylemişti. Bu klasik erkek psikolojisi mi yoksa bunlara böyle mi öğretiyorlar anlamadım.
Siyahbeyaz, ya şunu çok derinden söylüyorum ki bu adamı sil arkadaşım. Bana diyeceksin ki o kadar kolay mı? Hiç değil. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama insanın kendine telkin etmesi bile bazen çok yardımcı oluyor. Sürekli kendine söyle bunu eski eşim beni sevmiyor, ben de onu sevmiyorum, onsuz da çok mutlu olabilirim, hayat onun üstüne kurulu değil, zaten olsa da bu kadar çok şeyi yıktıktan sonra ben onu istemiyorum, ben güçlüyüm ve bu sürecin de altından kalkacağım, güzel anılarımız oldu bana değer verdi ama bitirdi, ben onsuz da değerliyim, yaratıldığım için sonsuz değerliyim, kızım olduğu için sonsuz değerliyim...Daha önce de söylediğim gibi gelgitler hep oluyor. Dün bir şey ararken cüzdanımda onun fotoğrafını buldum bir saniye içinde yaşadıklarımız gözümün önünden geçti, içim acıdı, çok sevmiştim dedim, neden böyle oldu dedim, yolun ortasında utanmasam oturup ağlamak istedim. Sonra, cedish kendine gel, bu adam senin sevdiğin adam değil, yüzü, vücudu aynı ama kalbi, ruhu başka, sen bu adama aşık olmadın ve değilsin dedim. Sonra da fotoğrafı yırttım attım sinirden. Eve geldim, çekmecede yine onunla fotoğraflarımız... Bu sefer sakinim ama :) Hepsini bir torbaya koydum ileride kızıma göstermek için :) Sanki bir saat önce fotoğrafı yırtan ben değildim.
Sana bunları anlatmamın sebebi bunu yaşayan tek kadın olmadığını göstermek. İnşallah düzelir falan diyorum da bunları yaşatan bir insan bugün gelse zaten yine olmaz. Araya zaman girmesi bu yaşananların soğuması gerekir. Özellikle de senin açından. İsteme artık bu adamı ya valla isteme
Yok cnm gıtmıyorum hangı karar kımın kararıydı?Siyahbeyaz canım psikoloğa mı gidiyosun.
Kimin kararıydı bu.
Niye kızıyordun eşıne?Ahhh arkadaşlar.bende benim kocaya kızıyordum.buradaki arkadaşların yazdıkları gözümün açılmasına neden oldu.
Yok cnm gıtmıyorum hangı karar kımın kararıydı?
Niye kızıyordun eşıne?
CEDİSH ben zaten hergun bırsuru telkinde bulunuyorum.BENİM YANIMDA MASUMIYET VAR,TERTEMIZ BIR
MELEK VAR.BENIM ICIN YAPTIGI EN GUZEL ŞEY VAR ,İYİ BİR HEDIYE ALDIM VE GİTTİ ,ÖNUMDE ÇOK
GUZEL BIR GELECEK VAR.BENIM GIBI BIRINI SEVMEYEN KENDI KAYBEDER.BAŞKASIYLA OLSA DA ENINDE
SONUNDA BIRGUN HATASINI ANLAYACAK,ÇOK GEÇ OLACAK.BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM İÇİM ÇOK
RAHAT,HUZUR DOLUYUM.ONUN SURATINI CEKMEM GEREKMIYOR,CIKARDIGI SACMA TARTISMALARA
ÖFKELENMEM,ONUN BANA SOGUK TAVRINI SORGULAMAM VEYA BEBEGIMIN ONUN IGRENC BAGIRMALARI
YUZUNDEN KORKMASI GEREKMIYOR ARTIK.YANLIŞ ADAMI SEVDIM YA DA IYI BIR OYUNCUYLA EVLIYDIM.
O BIRKAC CICEKTEN SONRA GELENIN GIDENI ARATACAGINI ANLAYACAK,O KENDI PİSLİĞİNDE GUNAHLARLA
BOGULURKEN,BEN MASUMIYETLE BIRLIKTE ZIRVEDE OLACAGIM.ONA YUKARIDAN BAKMAK COK EGLENCELI
OLACAK diyorum hergun içimi huzurla dolduruyorum,dua ve beddua edıyorum:)) Bir de kızımı eglendırmek
ıcın hergun onunla oynuyoruz:))
Sonucta bu kararı ben vermedım,pişman olacak olan da ben degılım.Benım ıcın pişman olacak demıyorum;söylemek ıstedıgım bir bebegın en guzel,en önemlı zamanlarını bomboş bır hayatla kacırmıs olmaktan pişmanlık duyar,bebegım buyuyup genc kız oldugunda vıcdanı sızlar.FOTOGRAFLARA gelınce;ben çoktaan düğün albumu fotograflarını konsoldan alıp parcaladım.Dogumdakı ucumuz olan tum fotograflardan onun kafasını cıkarttım:))CEDİSH senın davan 13kasım pztsı dı mı?Gitcek mısın sen de.1250 ıyı bır nafaka sana piyango vurmus resmen:)
JAVELİN düğün tabı kı gıtmek zorunda oldugum bır dugun yoksa ne işim var düğünde .Aynı apartmanda
oldugumuz amcamın oglu evlenecek ,kardesım sayılır.Bir gun daha ona muhtac olcam sonra da rahat
bır nefes alacagım.Ne yapayım canım bır tam gun ona mı vereyım?Uff bunu ıstıyorum da eğer bir
... sevgılısı varsa bebegıme yalakalık yapması veya bebegımı kullanarak ex e yaranmaya calısmasını
ıstemıyorum.Tek olduguna emın olsam ev tuttugu zaman sütten kesınce bır hafta bıle vermek
ıstıyorum,o da uykusuz geceler yasasın dıye ılerde.Sen napıyordun ,cocuk ıcın mı arıyordun?Aman
Allah bebegıme hastalık vermesın de hıcbır sebepten bır daha aramayı dusunmuyorum,aılem
burda nasılsa acıl durumda yanımda olurlar.Onun yapacagı ıyılıge hıc ıhtıyacım yok!
bende terk edılen hatta aldatılan bır kadınım bende anlaşmalı bosandım ve benı öle bır kandırdı kı anlatamam resmı olan rakamı cok az yaptım çünkü dedıkı ben sıze hayatım boyunca destek olucam kolejde okutcam herseyını karsılıcam ve bızım kızmız hastaa adam bosandıkdan 20 gün sonra nişanlandı 6 ay sonra evlendı ve bana bir mesaj bırdaha beni asla arama !!! şok geçirdim acımayın isteyın en yüksek meblaları şimdi nafaka davası acıcam tekrar bu arad 1 yıldırda kızını hiç görmediiiiii ah kafam ah diyorum sakın ola acımayın kızlar dava 3 yılda sürse catır catır alın.......
bende terk edılen hatta aldatılan bır kadınım bende anlaşmalı bosandım ve benı öle bır kandırdı kı anlatamam resmı olan rakamı cok az yaptım çünkü dedıkı ben sıze hayatım boyunca destek olucam kolejde okutcam herseyını karsılıcam ve bızım kızmız hastaa adam bosandıkdan 20 gün sonra nişanlandı 6 ay sonra evlendı ve bana bir mesaj bırdaha beni asla arama !!! şok geçirdim acımayın isteyın en yüksek meblaları şimdi nafaka davası acıcam tekrar bu arad 1 yıldırda kızını hiç görmediiiiii ah kafam ah diyorum sakın ola acımayın kızlar dava 3 yılda sürse catır catır alın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?