Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

Siyahbeyazcım öncelikle seni tebrik ediyorum bu kadar sakin davranabildiğin için :)
bak herkes aynı şekilde bu günlerin geçeceğini söylüyor sana. ne olur bunu iyi belle kafanda, sen de biliyorsun farkındayız ama her gün tekrar et bunu..

benim dediğim gibi sakin sakin yazman iyi olmuş. biraz kaba olacak ama balık yemi yutmuş.
sakın bu sakinliğini bozup onu da işkillendirme bu saatten sonra. aynı şekilde devam et eski eşin iyice rehavete kapılıp yanlış yapana kadar. Sonra zaten yapacağını bilirsin.. ayrıca tüm bunları gerçek sebebi öğrenmek istediğin için yazıyorum. Aslında keşke mesajda yazdıkların senin için gerçek olabilse. Ama mümkün değil farkındayım, artık seneye bunlar gerçek olur senin için dilerim..

Bu arada nafaka konusunda bana da yan çizecek gibi geliyor. yani anlayış göstermeni beklemesi falan hiç hoşuma gitmedi.. şimdiden yol yapıo gibi geldi. Eger gerçekten bebegini düşünüorsa gitsin ailesinin yanında yaşasın o zaman ev tutmak yerine. bu şekilde size yapacagı yardım aksamaz. Bak bakşa bir bencillik işte ve sen hala bu adamın çocuguna babalık yapmasını bekliyorsun..

tekrar söylüyorum canım, lütfen dikkatli ol. Sakinliğini bozma ve bırak hata yapsın..

Gerçekten utanmasa ben seni hak etmiyorum diyecek, gerçi sevgili olsalardı derdi evli olunca yemez bu laf. Bir de iyi eş olamadık iyi anne baba olma meselesi var. Benimki de aynılarını söylemişti. Bu klasik erkek psikolojisi mi yoksa bunlara böyle mi öğretiyorlar anlamadım.

Siyahbeyaz, ya şunu çok derinden söylüyorum ki bu adamı sil arkadaşım. Bana diyeceksin ki o kadar kolay mı? Hiç değil. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama insanın kendine telkin etmesi bile bazen çok yardımcı oluyor. Sürekli kendine söyle bunu eski eşim beni sevmiyor, ben de onu sevmiyorum, onsuz da çok mutlu olabilirim, hayat onun üstüne kurulu değil, zaten olsa da bu kadar çok şeyi yıktıktan sonra ben onu istemiyorum, ben güçlüyüm ve bu sürecin de altından kalkacağım, güzel anılarımız oldu bana değer verdi ama bitirdi, ben onsuz da değerliyim, yaratıldığım için sonsuz değerliyim, kızım olduğu için sonsuz değerliyim...

Daha önce de söylediğim gibi gelgitler hep oluyor. Dün bir şey ararken cüzdanımda onun fotoğrafını buldum bir saniye içinde yaşadıklarımız gözümün önünden geçti, içim acıdı, çok sevmiştim dedim, neden böyle oldu dedim, yolun ortasında utanmasam oturup ağlamak istedim. Sonra, cedish kendine gel, bu adam senin sevdiğin adam değil, yüzü, vücudu aynı ama kalbi, ruhu başka, sen bu adama aşık olmadın ve değilsin dedim. Sonra da fotoğrafı yırttım attım sinirden. Eve geldim, çekmecede yine onunla fotoğraflarımız... Bu sefer sakinim ama :) Hepsini bir torbaya koydum ileride kızıma göstermek için :) Sanki bir saat önce fotoğrafı yırtan ben değildim.

Sana bunları anlatmamın sebebi bunu yaşayan tek kadın olmadığını göstermek. İnşallah düzelir falan diyorum da bunları yaşatan bir insan bugün gelse zaten yine olmaz. Araya zaman girmesi bu yaşananların soğuması gerekir. Özellikle de senin açından. İsteme artık bu adamı ya valla isteme

Cnm düğüne gitmen şart mı?
O olmadan gidersen herkese birşeyler söylemek zorundasın,hiç gitme..hatta onada haber dahi verme
birazda sen ver kararları..hala onsuz yapamayacağının izlenimini verme
sende onun taktiğiyle vur
şöyle düşün o ne yapınca ben sinirlenip,kendime sorular soruyorum?sende onun sana yaptıklarını yap
bu adam devam etmeyecek seninle kararlı ...sende net ve kararlı ol
de ki ben bukadar nafaka istiyorum yada isteklerini belirt ve okadar..sonra muhatap olma
hatta çocuğu ver birgün baksın..sakın babalık sorumluluğunu alma üzerinden
eve mi gelir bakar ne yapar..bırak çocuğunu..çık gez arkadaşına git..hiç te arama
mecbur bakar çocuğuna..
çocuğun için rahatsız et sürekli onu ara ama sadece çocuk için,kendinle ilgli hiç birşey isteme,söyleme

Babalık yapması konusunda bende aynı fikirdeyim, babalık sorumluluğunu yerine getirmeli. Ver birgun baksın ve belli bir saatte de getirmesini iste .

yani yukarıdaki seyin üstüne diyecek bir şey yok.. aynen bunları yapmalı ve düşünmelisin bence

Ahhh arkadaşlar.bende benim kocaya kızıyordum.buradaki arkadaşların yazdıkları gözümün açılmasına neden oldu.

Siyahbeyaz canım psikoloğa mı gidiyosun.
Kimin kararıydı bu.
Yok cnm gıtmıyorum hangı karar kımın kararıydı?

Ahhh arkadaşlar.bende benim kocaya kızıyordum.buradaki arkadaşların yazdıkları gözümün açılmasına neden oldu.
Niye kızıyordun eşıne?

CEDİSH ben zaten hergun bırsuru telkinde bulunuyorum.BENİM YANIMDA MASUMIYET VAR,TERTEMIZ BIR
MELEK VAR.BENIM ICIN YAPTIGI EN GUZEL ŞEY VAR ,İYİ BİR HEDIYE ALDIM VE GİTTİ ,ÖNUMDE ÇOK
GUZEL BIR GELECEK VAR.BENIM GIBI BIRINI SEVMEYEN KENDI KAYBEDER.BAŞKASIYLA OLSA DA ENINDE
SONUNDA BIRGUN HATASINI ANLAYACAK,ÇOK GEÇ OLACAK.BEN ELIMDEN GELENI YAPTIM İÇİM ÇOK
RAHAT,HUZUR DOLUYUM.ONUN SURATINI CEKMEM GEREKMIYOR,CIKARDIGI SACMA TARTISMALARA
ÖFKELENMEM,ONUN BANA SOGUK TAVRINI SORGULAMAM VEYA BEBEGIMIN ONUN IGRENC BAGIRMALARI
YUZUNDEN KORKMASI GEREKMIYOR ARTIK.YANLIŞ ADAMI SEVDIM YA DA IYI BIR OYUNCUYLA EVLIYDIM.
O BIRKAC CICEKTEN SONRA GELENIN GIDENI ARATACAGINI ANLAYACAK,O KENDI PİSLİĞİNDE GUNAHLARLA
BOGULURKEN,BEN MASUMIYETLE BIRLIKTE ZIRVEDE OLACAGIM.ONA YUKARIDAN BAKMAK COK EGLENCELI
OLACAK diyorum hergun içimi huzurla dolduruyorum,dua ve beddua edıyorum:)) Bir de kızımı eglendırmek
ıcın hergun onunla oynuyoruz:))
Sonucta bu kararı ben vermedım,pişman olacak olan da ben degılım.Benım ıcın pişman olacak demıyorum;söylemek ıstedıgım bir bebegın en guzel,en önemlı zamanlarını bomboş bır hayatla kacırmıs olmaktan pişmanlık duyar,bebegım buyuyup genc kız oldugunda vıcdanı sızlar.FOTOGRAFLARA gelınce;ben çoktaan düğün albumu fotograflarını konsoldan alıp parcaladım.Dogumdakı ucumuz olan tum fotograflardan onun kafasını cıkarttım:))CEDİSH senın davan 13kasım pztsı dı mı?Gitcek mısın sen de.1250 ıyı bır nafaka sana piyango vurmus resmen:)
JAVELİN düğün tabı kı gıtmek zorunda oldugum bır dugun yoksa ne işim var düğünde .Aynı apartmanda
oldugumuz amcamın oglu evlenecek ,kardesım sayılır.Bir gun daha ona muhtac olcam sonra da rahat
bır nefes alacagım.Ne yapayım canım bır tam gun ona mı vereyım?Uff bunu ıstıyorum da eğer bir
... sevgılısı varsa bebegıme yalakalık yapması veya bebegımı kullanarak ex e yaranmaya calısmasını
ıstemıyorum.Tek olduguna emın olsam ev tuttugu zaman sütten kesınce bır hafta bıle vermek
ıstıyorum,o da uykusuz geceler yasasın dıye ılerde.Sen napıyordun ,cocuk ıcın mı arıyordun?Aman
Allah bebegıme hastalık vermesın de hıcbır sebepten bır daha aramayı dusunmuyorum,aılem
burda nasılsa acıl durumda yanımda olurlar.Onun yapacagı ıyılıge hıc ıhtıyacım yok!

Son düzenleme:

Valla canım en şık elbiselerimi giyip şıkır şıkır gitmeyi düşünüyorum mahkemeye :) Benim hiç onu süründürmek adına kaybedecek enerjim yok. Kaybeden ben değilim o üzülsün diyorum, ben hayatımdan böyle sorumsuz bir adamı resmi olarak da atacağım için çok şanslıyım. Hayat kızımla ve kendimle beni bekliyor! Hihuuuu! (Şu an yine mutluluk hormonum arttı da, herkes bu cedish yalan mı söylüyor diye düşünmesin gerçekten boşanıyorum ve eşim olacak adi beni bebeğimle terk etti.)

Ben anlaşmalı boşandığım için o kadar nafaka alıyorum. Yani, anlaşmalı boşanmasam kesinlikle o kadar alamazdım çünkü çalışıyorum. Canım eğer anlaşmalı boşanmazsan mahkeme sana ne kadar nafaka verir onu bir avukata sor. En yüksek tutarı kocan mı veriyor mahkeme mi verecek bir bak ona göre karar ver. Belki kocandan daha fazla alırsan anlaşmalı boşanırsın. Duygusal (!) davran :) Para önemli bir şey maalesef hele de İstanbul gibi pahallı bir şehirde çocuk büyütmek çok zor. Madem bu kadar keyfine düşkün beyefendi açsın kesenin ağzını. 1750ye çok demişti eşin galiba, benimki de çok bulmuştu ama o zaman anlaşmalı boşanmam deyince kabul etti (nasıl bir kurtulmak istiyorsa benden adi). Sen de pazarlık etme. Ben bunu istiyorum de sen şu an çalışmıyorsun bir de. Burada bir avukat arkadaş da varsa bu boşanma konularıyla uğraşan sana yardım eder umarım. Belki böyle bir konu açabilirsin siyahbeyazcım.

Fotoğraflardan kafasını koparman da çok komikmiş :) İnşallah tez zamanda gönlünden de çıkarırsın :)

bende terk edılen hatta aldatılan bır kadınım bende anlaşmalı bosandım ve benı öle bır kandırdı kı anlatamam resmı olan rakamı cok az yaptım çünkü dedıkı ben sıze hayatım boyunca destek olucam kolejde okutcam herseyını karsılıcam ve bızım kızmız hastaa adam bosandıkdan 20 gün sonra nişanlandı 6 ay sonra evlendı ve bana bir mesaj bırdaha beni asla arama !!! şok geçirdim acımayın isteyın en yüksek meblaları şimdi nafaka davası acıcam tekrar bu arad 1 yıldırda kızını hiç görmediiiiii ah kafam ah diyorum sakın ola acımayın kızlar dava 3 yılda sürse catır catır alın.......

Çok üzüldüm sizin için... Hakkınızı arayın muhakkak ve mahkemede eşinizin vaatlerini kanıtlayabilirseniz sizin için çok iyi olur.

Allah bu erkeklere vicdan versin...!

Aman Allahım dedim okuyunca, çok üzüldüm Ayşegül09 siz iyi misiniz şimdi?

Allah yardımcınız olsun söke söke alın hakkınızı. Siyahbeyaz, ne kadar alabiliyorsan al sen de. Sakın sakın acıma.

iyiyim hanımlar çöküntü oldu tabı ama toparlandım sayılırrr böle kandırılmakda insanda hayata ve ınsanlara karsı güvenını yitirtiyor tabı evladım var dünyalar güzelı onun icin güçlüyum onun saglıgı sıhhatı daha önemlı ınsanın evladı hasta olunca dıger sorunlar yok gibi görünüyorrr yada önemsız oldugunu anlıyorsun

Ooo çok üzücü şey yasadıgın AYSEGUL.Nasıl ınandın böyle bırseye?Cocugunun hastalıgı nedır,çok
üzüldum (( Allah kocanı kısı etsın benımkını de ınsallah.Baba olmayı beceremıyorlar,bos yere
yapmasınlar barı!!
Ben şahsen asla erkeklere guvenmem zaten her zaman femınısttım ,bir arkadasım sizin gibi yapacaktı
da zorla aldırttık nafakayı ona da o zaman kızmıstım.Böyle bırseye guvenılmez,ılerde bu herıfler
evlenıp baska kadınların makyaj malzemesıne verecekler bebegıne vermesı gerekenlerı !!! Ben iş
bulursam vermek istedıgı para sadece 750 cedısh,düşünebılıyor musun?Ben de dedım ya bu 3 ay
göreceksın masraflarımızı ona göre vereceksın dedım kı zaten nafakada anlasılsa bıle vermeyen
bırsuru adam var cevremden bıldıgım.Ona guvenerek bebegımı gecındıremem ben ( İşim de en
cok bın tl olur cunkı mezun oldugum ısı yapamayacagım O yüzden de iş bulup anlasmalı
bosanmayı ve kızıma bın tl ıstemeyı dusunuyorum.Daha önce dedıgım gıbı o anlaşmazsam
maasını dusuk gösterebılır cunku sıgortası o maastan yatmıyor ,o zaman olan bana olur.
Mahkemeye kalmamalı ben anlaşmak zorundayım( Ama o zaman da 750 bana cok az,ona
göre de bebek ıcın fazla dıyor.Nelerını bahane edebılırım kı bunu bın tl cıkartmak ıcın???
Sen ne kadar maas alıyorsun ısınde,sen sımdı tabı mutlu olursun alsan ısınden 1500,eşinden
1250 =2750 super bır para olur.Hatta benden sana tavsıye bır kısmını bankaya cocugun ıcın
atmaya basla nafakayı gecıktırırse,bırseyler olursa ordan karsılarsın ıhtıyaclarını.
Şu an onunla yarın görusecegım dıye bıle sımdıden sinirim bozuluyor( Bir daha uzuuuuun
süre muhatap olmamayı dusunuyorum,Allah korusun kızımı bırseyden öturu acıle bıle götursek
bıldırmeyecegım.Ne ıyı,ne kötu gelısmelerı.Yanı kızımla ılgılı dahıl onunla görusmemeyı ıstıyorum.
Cunku canım yanıyor ,yrn nasıl davranayım kızlar fıkırler verın.Ukala ve takmaz bir sekılde
davranmak ıstıyorum.Nasıl olur?Orda o kadar yakın akrabanın yanında nasıl gulerım dıye
dusunuyorum keske bu sacma dugun olmasaydı( Bıktım ınsanlara rol yapmaktan ve acıklama
yapmak zorunda kalmaktan.Bgn ablası ve annesı aradılar,cocuk ıcın devam etmelıydınız
dıyorlar hala.Sankı benım secımım gıbı herkesın fıkrını bana anlatması benı etkılemesı
sınırımı bozuyor kızlar.Aılem bıle ayrılmamalıydınız deyıp duruyor.Ee ayrıldı gıttı ben napayım!
Hala benım kafam şişiyor.O arayan aılesıne falan ''bu konuda konusacaksanız hıc aramayın''
dıyor,herkes bana yüklenıyor.BANANE yaa.Ben de ınsanlardan uzakta tek olmak ısterdım.
Şimdiden bunaldım,daha sırada dırdırcı teyzelerım var uff((

Neden 1 yıldır dava acmadın cnm?

Kızlar bu arada şöyle bır haber duydum haberı olan var mı:BUNDAN SONRA BOSANMAYA GIDEN HER ÇİFTİ
HAKIM ONCE AILE TERAPISTINE YOLLAYACAKMIS?Cedısh sanırım bosanamayacaksın:)))

arkadslar allh hepmzn yardmcisi olsnnn
benm de yengm ve abm ayni sorunlari yasiyorlar
kendi mutlulugunzdn odun vermyn kendinizi yipratmyn bayanlar
tum sicak enerjinizi bebeginize, cocugunuza vernnn
siz ve bebklrnz tertemiz sayfalar arasinda iken sizin kiymetinizi bilmeyen esleleriniz(eski) utansinnn
onlrin yuzu hic bir zamn gulmez gibi geliyr bana
ne bu dunyada ne de ahirette

bnm de yasina gircek kizim var
cok sukur esim ona farkli bir gozle bakiyr , kiyamiyr opmeye bile
bu babalar nasil baba olmus anlmk guc
allh hidayt versn hepsine​

Evet haklısın bu dunyada olmazsa ahırette elbet hesaplasırız,yapacak birşey yok.
Tek istedıgım sey onunla hıcbır sekılde görusmemek ve böylece sorgularım ve
iç hesaplaşmalarımdan kurtulmak...Bugun ağlayarak gune basladım içimde cok kötu
bir sıkıntı vardı,aksam da çok ağlamıstım sonra bır arkadasım geldı bayağı geyik yaptık
ayrılıgımla ılgılı ,çok eğlendım .İyi geldi.Aslında bekar şöyle işi olmayan bır
arkadasım 3-4 gun yanımda kalsa hemen duzelırım heralde ben ya:))

ya bu evi terketmek isteyen adamları ne die evde tutmak istiyosunuz anlamıyorum bırakın gitsinler keşke benimkide gitsi oğlumla öle huzurlu bi hayat sürerdim ki

Evde tutmak istedıgım falan yok ben bebegımın babasız eksık buyumesını ıstemedıgım ıcın
üzgünüm sadece o kadar ! Ben de sızın gıbı dıyordum ama beklenmedık anda cekıp gıdınce
öyle olmuyor ! Ayrıca cok ıstıyorsan neden gıtmesını beklıyorsun sen gıt ya da yolla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…